pondělí 27. dubna 2020

RYOR || ŠEŘÍKOVÁ LIMITKA


Jestli něco na jaře miluji, tak jsou to rozkvetlé stromy, květiny, všude kolem zeleň a hlavně ty vůně. Žádné roční období nevoní tak jako jaro. A právě jarními vůněmi se inspiroval Ryor při výrobě letošní limitované edice Šeřík.
Co vám budu povídat, zakoukala jsem se do ní hned jak ji odtajnily na instagramovém profilu. Jak ale dopadlo testování? A voní limitka skutečně jako šeřík? 




Nebudu vás napínat. Ta vůně je totiž omamná a věrně připomíná šeřík, žádnou "umělou parfemaci" zde nehledejte. Na testování mi dorazily 3 produkty, ale v nabídce najdete ještě osvěžující pleťovou mlhu a sprchový olej.



KRÉM NA RUCE S VŮNÍ ŠEŘÍKU



Myslím, že krémem na ruce aktuálně nepohrdne žádná žena. Časté mytí rukou, dezinfekce, nikdy nekončící úklid. Ruce zkrátka dostávají pořádně zabrat. Je tedy důležité dopřát jim náležitou péči. Mezi ně patří i krém na ruce od Ryoru. Jeho hutnější konzistence sice napovídá opak, ale nenechte se mílit. Vstřebá se beze zbytku.



Nezapomínejte tedy ruce několikrát denně nakrémovat. Že nemáte rádi pocit mastných rukou? Lze najít spoustu krémů na ruce, které se rychle vstřebávají, ale zároveň zanechají ruce hedvábně jemné a vyživené.
Navíc jsou po něm ruce tak nádherně voňavé, a to i po dlouhou dobu.


Krém na ruce s vůní šeříku 100 ml koupíte zde.




CUKROVÝ PEELING S VŮNÍ ŠEŘÍKU


Stáhnout se z kůže jako had? Vsaďte na peeling. Zbaví vás šupinek a odumřelé, hrubé kůže. V Ryoru přidávájí jako abrazivní částečky cukr, který naloží do pořádné dávky oleje. Cukr pokožku obrousí, ale zároveň ji nedráždí, a to ani v případě, že máte čerstvě oholené nohy. (Taky se vám to stává? Nejdřív si nohy oholíte, a pak si vzpomenete, že jste si vlastně chtěli udělat peeling. Mně se to stává pořád). Abrazivní částečky mají ideální velikost. Díky oleji se pak nemusíte ani mazat. Pokožka zůstane vláčná, hydratovaná a promašťěná. A to i když se po aplikaci peelingu normálně "namydlíte" :-D Ani zde nechybí omamná vůně šeříku, věřte, že s ním provoníte celou koupelnu.


Pokud holdujete samoopalování, na peeling nikdy nezapomínejte, zvlášt pokud volíte samoopalovací přípravky v tmavších odstínech.

Cukrový peeling s vůní šeříku 325 g koupíte zde.



VÝŽIVNÉ TĚLOVÉ MÁSLO S VŮNÍ ŠEŘÍKU



Tělové máslo už jsem si zamilovala v předchozí, bylinkové verzi. Dokonce se řadí mezi nejoblíbenější kousky loňského roku a tahle nová šeříková vůně máslu hodně sluší.



Máslo je hutné a krémové. Pokožce dodá výživu, perfektně hydratuje, ale nezůstane vám po něm mastný filmeček. Když jsem poprvé máslo vyzkoušela, dost mě to překvapilo vzhledem k jeho konzistenci.
Postačí i velmi malé množství a na celé tělo ho tedy příliš nespotřebujete. Stejně jako u krému na ruce, i máslo na vás vydrží vonět dlouho,  dokonce možná i déle než již zmíněný krém na ruce.


Výživné tělové máslo s vůní šeříku 200 ml koupíte zde.




Taky si každoročně trháte šeříky do vázičky? Mně vždycky mrzí, když odkvetou a přestanou vonět, takhle si jejich aroma mohu udržet do zásoby.


Zkoušeli jste už letošní šeříkovou limitovanou edici od Ryoru? 



*Moc děkuji Ryoru za zaslání produktů k recenzi.

10 komentářů:

  1. Miluju šeřík a tato limitka se povedla. Doufám, že bude k dostání pořád :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle limitka me hodně zaujala, líbí se mi krém na ruce i cukrový peeling a ta vůně musí byt úžasná
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Musí nádherně vonět. Ten cukrový peeling bych ráda vyzkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní úžasně a peeling rozhodně doporučuji, je úžasný :-)

      Vymazat
  4. Tie produkty vyzerajú úžasné na mňa už čaká peeling a krém. Teším sa veľmi. A ta vôňa wau

    OdpovědětVymazat