neděle 28. června 2020

EKO KOSMETIKA? ZKUSTE NOVÉ EKO SPRCHOVÉ GELY FROSCH!


Značku Frosch asi nemusím představovat. Do povědomí se nám vryla především díky zeleným čistícím prostředkům. A protože stále více z nás mění svou domácnost alespoň z určité části na eko, tak tahle německá značka přišla na trh i s přírodními ekologickými sprchovými gely. 
Možná si říkáte, že eko drogerie je drahá a u většiny značek máte i pravdu, ale Frosch se svými cenami drží nízko a ani tyhle sprcháče vás nezruinují. Jak ale dopadly v testování? A je Frosch šetrný i k citlivé dětské pokožce? 






FROSCH EKO SENSES || SPRCHOVÝ GEL A ŠAMPON PRO DĚTI


Dětský sprchový gel a šampon mě z nabídky novinkových sprcháčků zaujal nejvíce. Kačka má velice citlivou pokožku a ne vše ji sedne. S tímhle "žabičkovým" sprchovým gelem jsme ale problém neměli. Pokožku nevysušuje, příjemně, ale velmi jemně voní. Vytvoří bohatou pěnu a holky, jak ta mladší, tak i ta starší si ho moc oblíbily. 
Tenhle gel lze ale použít i jako šampon. Ne vždy tahle kombinace funguje, ale tady se to opravdu povedlo, alespoň co se dětstkých vlásků týče. Vlasy jsou po šamponu jemné a hebké, snadno se rozčesávají a nepotřebují žádný kondicionér. Šampon navíc skvěle pění. Funguje jak na jemňoučké vlásky malé tříleťačky, tak i na dlouhé vlasy sedmileté slečny, která už potřebuje silnější kalibr, protože se jí vlasy už i poměrně mastí. 
Maminky a jejich ratolesti určitě potěší, že neštípe v očích a je ph neutrální, což znamená, že nenarušuje přirozený kožní plášť.

Najdete v něm panthenol, díky kterému pokožku nevysušuje a  výtažek z pšeničného proteinu pro snadné rozčesání.

Frosch Eko Senses Sprchový gel a šampon pro děti 300 ml koupíte zde.



FROSCH EKO SENSES || SPRCHOVÝ GEL KVĚT POMERANČE


Samozřejmě jsem si nutně "potřebovala" vybrat i verzi sprchového gelu pro mě :-) Nechala jsem se zlákat vůní pomerančového květu. A i dospělácká verze je stejně skvělá jako ta dětská. Sprchový gel je k pokožce šetrný, vhodný i pro citlivky. Dokonce ho používám i na holení místo pěny. 
Pokožku zanechává provoněnou a jemnou. Nemám po něm pocit suché a svědivé pokožky. 
Musím pochválit i praktické balení, nemusíte nic šroubovat nebo si na otvírání vylámat nehty. 

Jak dospělácká verze, tak i ta dětská neobsahuje parabeny, ropné látky, barviva, mikroplasty ani EDTA ( kyselina edetová, která může citlivější pokožce způsobit podráždění).

Frosch Eko Senses Sprchový gel květ pomeranče 300 ml koupíte zde.




A co vy? Zkoušeli jste už nějakou ekodrogerii? Nebo jste ji už běžně zařadili do své domácnosti? Podělte se o své tipy na další produkty! A znáte značku Frosch? Jaký jejich produkt stojí za zkoušku? Zaujaly vás eko sprchové gely? 


Na mém instagramovém profilu právě běží i soutěž o tyto sprchové gely, zapojte se a otestujte je společně se mnou :-)





*Moc děkuji e-shopu Lékárna.cz za poskytnutí produktů k recenzi.



6 komentářů:

  1. Musím říct, že vypadjí opravdu moc hezky!
    Já aktuálně nejradši používám sprchové gely z Lushe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Lush jsem ještě nezkoušela, láká mě jejich kamenná prodejna :-)

      Vymazat