úterý 13. prosince 2016

Červené rty s máslíčkem Moje a tužkou Essence

Já mám červenou na rtech velice ráda, až tak často ji nenosím, ale s příchodem podzimu a zimy se frekvence nošení podstatně zvyšuje.
Teď hodně frčí matné rty, pokud ale trpíte na suché a popraskané rty , na kterých je dost často nějaká ta šupinka, budete dávat přednost jiným , spíše krémovým produktům.

Konturka od Essence už je dost profláklá , tyto tužky stojí okolo 30 Kč a jsou docela kvalitní, jsou měkké , dobře pigmentované a lehce se s nimi kreslí. Někdo je používá i místo rtěnky, to si já ale nemohu dovolit, dost totiž zvýrazňuje nedokonalosti, ale jinak svůj účel plní, rtěnku zastaví proti rozpíjení, prodlouží její výdrž pokud s ní vykreslíte rty před samotnou aplikací rtěnky. Toto je odstín 14 Femme Fatale.

Dále tu mám Hydratační a balzámovou rtěnku s bambuckým máslem a vitaminem E od značky Moje v odstínu 5, prostě klasické máslíčko na rty.
K tomuto máslíčku jsem si musela najít cestu, když jsem si ho koupila moc nadšená jsem z něj nebyla a moc jsem ho nenosila a to byla chyba , vlastně ani nevím proč mi tak nevyhovovalo, protože pigmentace je moc dobrá, máslíčko je navíc velice příjemné na rtech, ty po něm nejsou vysušené, nýbrž krásně hydratované. Rozhodně nečekejte pětihodinovou výdrž , to ne , ale ty dvě tři hodky pokud použijete konturku jako já s vámi dá, navíc se vytrácí přirozeně  neflekatí a rty s touto rtěnkou vypadají velice zdravě i když třeba nejsou, nezvýrazňuje totiž šupinky jako třeba matné rtěnky.

Samozřejmě se otírá  a obtiskává, takže pozor na to. Na jídlo a pití si také nechte zajít chuť :-D není ale nic jednoduššího  než rtěnku vytáhnout z kabelky a rty s ní opět přetřít.
Už si nepamatuji kolik stojí ale myslím , že mezi 80-100 Kč, což je fajn cena, navíc je od české značky, což je mi dost sympatické.
A co vy a červené rtěnky? jaké máte oblíbené značky? a co máte rádi od značky Moje?

4 komentáře: