úterý 28. července 2020

DERMACOL EAT ME || LIMITKA K NAKOUSNUTÍ


Sladké i bez výčitek? Dermacol přišel s limitovanou edicí EAT ME, která voní jako oblíbené dobroty - kokos, pistáciová zmrzlina nebo lahodné capuccino. V kolekci najdete pět produktů, ze kterých lze vytvořit kompletní look. Jak obstála limitka k nakousnutí v testování? Který z produktů mě zaujal nejvíc? 





PRIMERSTACHIO MAKE-UP BASE



Primer, který voní jako pistáciová zmrzlina? Ta vůně je naprosto dokonalá a je to opravdu věrná kopie "zelené" pochoutky.
Podkladová báze Primerstachio je něco úplně jiného než jsme u Dermacolu zvyklé. Připomíná spíš tělové máslíčko. Lehce se roztírá a vyhlazuje jemné póry. Nevysušuje, naopak, řekla bych, že bude ideální pro suchou pleť. Nemám po něm takový ten typický silikonový klouzavý pocit. S výdrží make-upu obecně problém nemám a díky tomu příliš neposoudím, zda prodlouží výdrž, nicméně jako příprava na make-up se osvědčil výborně.
Obsahuje pistáciové a monoi máslo.

Dermacol Primerstachio Make-up Base koupíte zde.


CREAMY SÚ FOUNDATION



Nadýchaná textura, kakaový posyp a zrnko kávy. Ne nemluvím o žádném dortíčku, nýbrž o novinkovým make-upu Creamy Sú Foundation, který evokuje italské Tiramisu.
Make-up nabízí střední krytí. Lehce se roztírá, sjednotí pleť a zakryje jemné nedokonalosti. Nezalézá do pórů a do vrásek a běžnou pracovní dobu zvládne bez úhony (při použití na suché pleti). Nezvýrazňuje šupinky, není těžký, řadí se spíš mezi lehčí letní make-upy.
Dermacol ho nabízí jen ve dvou odstínech, a to je asi jeho jediná nevýhoda. Odstín 1 je poměrně tmavý. Mně sedne až nyní v půlce léta. Rozhodně to není odstín pro bledulky. Odstín 2 je oproti tomu velmi tmavý a přijde mi i oranžový.

Creamy Sú Foundation koupíte zde.


MASCARACCINO MASCARA



Asi nejoblíbenější kousek z celé limitované edice Eat Me.
 Řasenka, která vytvoří perfektní objem, už v první vrstvě, neobtiskává se a neopadává. Klasickým kartáčkem mi připomíná mou asi nejoblíbenější drogerkovou řasenku Devilash, též od Dermacolu. Hlavní rozdíl mezi řasenkami je především v barvě. Mascaraccino totiž není černá, nýbrž velmi tmavě hnědá. Na první pohled byste asi rozdíl nepoznali. Vypadá černě, ale celé líčení s tmavě hnědou řasenkou působí měkčeji než z černou. Ideální pro něžný look. Krom toho, že řasenka skvěle drží, perfektně se i odličuje. Jde dolů lehce, bez drhnutí nebo zdlouhavého odličování.



Mascaraccino řasenku koupíte zde.


ESPRESSO BROW POWDER



Práškové stíny na obočí jsou perfektně pigmentované, to se jim rozhodně musí nechat. Obočí s pudrem vykreslíte poměrně rychle, ale chce to i malou dávku opatrnosti. Stíny mají totiž tendenci z aplikátoru opadávat, nezapomeňte tedy aplikační tyčinku před použitím pořádně oklepat. Určitě bych ocenila, kdyby byla tyčinka jemně zkosená, aby se daly vykreslit precizní hrany a hlavně "ocásek" , proto radši nejdříve obočí "předkreslím" tužkou a následně vyplním pudrem.


Obočí drží perfektně po celý den. Kámen úrazu může být výběr odstínu. Odstín 1 je sice světlejší, ale poměrně teplý. Odstín 2 je neutrální, ale přeci jen dost tmavý a nesedne každému, určitě bych přidala do nabídky ještě nějakou střední hnědou, takový ten univerzální, neutrální odstín pro (téměř) všechny.

Espresso Brow Powder koupíte zde.



 LIP SHAKE LIP GLOSS


Zleva: kokos, karamel, lesní plody, meruňka

Pokaždé, když nanáším tyhle voňavé lesky na rty, mám okamžitě chuť na něco dobrého. Pokud jste v dietě, asi si je na svůj seznam ani nedávejte :-D. Lesky Dermacol vyrábí hned ve čtyřech verzích. Kokos, lesní plody, meruňka a karamel. Liší se nejen vůní, ale také odstíny. Mně nejvíce sedla verze meruňka a hned po ní karamel. Nevím, jestli na fotkách poznáte rozdíl mezi odstíny, oni totiž ve skutečnosti vidět jsou, ale foťák mi ty barvy trochu ukryl. Nečekejte velkou pigmentaci, spíš jemnější a hodně se zde bude odrážet i přirozená barva vašich rtů. Jinak budou vypadat na světlých rtech, jinak na tmavých. 
Lesk je na rtech velice příjemný, nelepí, a když ho náhodou ochutnáte, přijdete na to, že je příjemně sladký :-D
S leskem jsou rty šťavnaté a pokud trpíte na popraskané rty, bude to pro vás možná lepší volba než rtěnka.

Lip Shake Lip Gloss 01 Coconut

Lip Shake Lip Gloss 02 Apricot

Lip Shake Lip Gloss 03 Berry

Lip Shake Lip Gloss 04 Caramel

Lip Shake lesk na rty koupíte zde.




Lip Shake Lip Gloss-lesní ovoce, kokos, karamel, meruňka

Zleva: Espresso Brow Powder odstín 01, 02, Creamy Sú Foundation odstín 02, 01, dole-Mascaraccino Mascara




Kompletní makeup s produkty Dermacol:
Primerstachio
Creamy Sú Foundation
bronzer - Contour palette
tvářenka - Blush&Glow
Mascaraccino Mascara
Espresso Brow Powder
16H Lip Colour odstín 04

Celkově mi limitka přijde nápaditá a vážně moc hezky voňavá. Určitě bych se nezlobila, kdyby některé produkty Dermacol zařadil i do běžného sortimentu. Mě nejvíc zaujala tmavě hnědá řasenka Mascaraccino .

A co vy? Zaujala vás tahle kolekce k nakousnutí? A jaký je váš nejoblíbenější kousek od Dermacolu?


*Moc děkuji Dermacolu za poskytnutí produktů k recenzi.

2 komentáře:

  1. Velmi povedená limitka. Taky se mi nejvíce líbí ta řasenka. Tmavě hnědou jsem ještě neměla, ale líbil by se mi ten jemnější vzhled. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Má to moc povedené obaly, ale že by mě tato novinka nějak extra zaujala to se říct nedá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat