pondělí 28. října 2019

PÉČE O PLEŤ SE ZNAČKOU DABBA

Většina recenzí u mě na blogu bývá pozitivních. Aby také ne, třicítka se blíží mílovými kroky a za těch x let už jsem vypozorovala, jaké typy produktů mi sednou, a které naopak nikoliv.
I tato recenze se tedy ponese v pozitivním duchu.

Když jsem listovala v e-shopu Wonderful, narazila jsem na značku Dabba. Že jste o ni neslyšeli? Nic si z toho nedělejte, i pro mě to byla premiéra. Zaujaly mě především Regenerační a Hydratační set. V setu najdete vše, co potřebujete pro kompletní péči. Já pro svou suchou pleť volila Regenerační set.
Je to takové testovací balení, lahvičky o objemu 15 ml ( u květové vody 30 ml) jsou tak akorát velké, abyste si vyzkoušeli, zda máte zájem i o větší balení.





PEPPERMINT FLORAL WATER || MÁTOVÁ KVĚTOVÁ VODA




Květové vody se momentálně těší velké oblibě. Myslím, že už téměř každý nějakou vyzkoušel, hádám, že povětšinou to byla voda růžová. Ale zkoušeli jste i méně typické květové vody? Třeba mátová rozhodně stojí za zkoušku. Nejen, že poskytne dokonalé osvěžení, ale lze ji využít hned několika způsoby.
  • Pleťové tonikum - důkladné odlíčení je základním pilířem péče o pleť. Ve chvíli, kdy z pleti stáhnete veškerá líčidla a nečistoty, přichází na řadu tonikum - v tomto případě květová voda. Vodu můžete nastříkat přímo na pleť nebo na odličovací tamponek a z pleti odstranit zbytky nečistot a odličovačů.
  • Pleťová mlha - pleť je dokonale čistá, ale potřebujete ji hydratovat a zvlčit před aplikací sér, olejů či krémů? Přestříkněte ji květovou vodou, nechte maličko zavadnout a pokračujte další péčí. Do vlhké pleti se mnohem lépe vstřebávají účinné látky.
  • Hydratace během dne - potřebujete pleť hydratovat během dne, ale nechcete si narušit make-up? I zde vám květová voda dobře poslouží. Pleť okamžitě osvěžíte, vypadá zdravěji a pnutí mizí. Můžete si ji zabalit na cesty. Malé balení oceníte zejména v letadle, ale rozhodně vás nezklame ani v domácím prostředí, obzvlášť nyní na podzim, když už nám jedou radiátory na plné obrátky. 
  • Setting sprej - myslím, že cílem každé z nás je, aby náš make-up vypadal jako druhá, hezčí kůže. Jenže pod nánosy několika různých vrstev se tento efekt ztrácí. Jak tedy na to, aby váš make-up vypadal přirozeněji? Poté, co nanesete poslední pudrovou vrstvu, celou pleť přestříkejte květovou vodou. Jednotlivé vrstvy korektoru, make-upu a pudrů se sloučí a efekt vypadá přirozeněji", přijdete sice o trochu "fotošopového" matu, zato získáte šmrnc a přirozený jas. Výdrž make-upu vám však neprodlouží.

Pochválit mohu i střičku, vytváří jemnou mlhu, žádné velké kapky, kterými byste si narušili make-up. Vhodná je pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Mátovou květovou vodu 100 ml koupíte zde.




DEEPWATER REGENERATION BOOSTER || SÉRUM PROTI STÁRNUTÍ PLETI



Sérum rozhodně není povinnou kosmetickou výbavou, ale já svou pleť ráda hýčkám a dopřávám ji "něco navíc". Má nejoblíbenější jsou séra s obsahem kyseliny hyaluronové, která nejen, že pleť dokonale hydratují, ale také ji vypnou a opticky vyzmizíkují vrásky. Jsou to séra s okamžitým efektem. Zároveň ale kyselina hyaluronová proniká do nižších vrstev kůže a hydratuje zevnitř. Dlouhodobým používáním sér, tak můžete krásně předcházet prvním vráskám. Kyselina hyaluronová je navíc naší pleti vlastní, jen s přibývajícím věkem jí je v našem těle stále méně.
Kromě kyseliny hyaluronové sérum obsahuje i rakytník, ohnivé bobule, divokou malinu a osiku.


Jak a kdy sérum používat? 




Sérum aplikuji po použití květové vody, tu samozřejmě můžete i vynechat, záleží jen na vás, každopádně platí - nejdříve sérum, poté olej či krém.
Sérum rozetřu a jemně vmačkám do pleti, dokud se nevstřebá, můžete ho i vmasírovat jemnými poklepy nebo použít různé typy masážítek.


Pleť zanechává vláčnou, hydratovanou a nemám nutkání použít žádný další přípravek. Nicméně, to by byla škoda a připravila bych se tak o Šípkový elixír.

Sérum proti stárnutí pleti 30 ml koupíte zde.





ROSEHIP OIL ELIXIR || ŠÍPKOVÝ OLEJOVÝ ELIXÍR





Olejů mám doma nespočet, ale šípkový mi ve sbírce chyběl, a víte co? Byla to chyba, protože je zkrátka a dobře dokonalý. Tenhle nazlátlý poklad totiž zanechává pleť zářivou, projasněnou a přijde mi, že i barevný tón je více sjednocený.
Šípkový olejový elixír kromě šípkového oleje obsahuje i olej jojobový či skvalen a také extrakt z divokých šípků.
Najdete v něm vitaminy A, C a E. Vitamín E dodává pleti hydrataci. Vitamin C podporuje tvorbu kolagenu.
Šípkový olej má antioxidační účinky a chrání pleť proti volným radikálům, oddaluje tak stárnutí.
Pleť rychleji regeneruje. 

Pro koho je Šípkový olejový elixír vhodný a jak ho použít? 



V podstatě pro všechny typy pleti. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný pocit, pleť však zůstává hydratovaná a vyživená. Nadšené budou především sušenky nebo zralá a citlivá pokožka.
Na své si přijdou i atopici jelikož se pleť rychleji obnovuje.
Nanášejte ho vždy na vlhkou pleť. Jedině tak pronikne hluboko do pleti. Pokud budete používat olejíček na pleť suchou, může jí i vysušit. Olej jemně vmasírujte, já ho používám i na oční okolí.

Šípkový olejový elixír 30 ml koupíte zde.




JAK PŮSOBIL REGENERAČNÍ SET NA MOU PLEŤ



Už po pár použitích jsem viděla účinky. Trpím na suchou pleť a místy se mi objevují šupinky, což je pozůstatek atopického ekzému. Období podzimu a zimy je pro ekzematiky nejhorší, ale Regenerační set mi tento přechod z tepla do sychravého podzimu značně ulehčil. Šupinky zcela nezmizely, ale to bych považovala spíš za zázrak. Dost je ale eliminoval. Navíc po přechodu na jinou antikoncepci se mi začalo tvořit hormonální akné, proto jsem byla ráda, že mi péče vhodná spíše pro sušenky neublížila. Naopak.
Rozhodně doporučuji vyzkoušet set jako celek. Produkty mezi sebou výborně spolupracují a pleť zanechávají projasněnou a hebkou. 

Regenerační set (Mátovou květovou vodu, Sérum proti stárnutí pleti, Šípkový olejový elixír) koupíte zde.



. . .


Ale proč vám tuhle recenzi píšu právě teď? Není to náhodou, na e-shopu Wonderful.cz totiž probíhají WONDERFUL REBUBLIKA DNY , a pro vás to znamená jediné, všechny produkty můžete zakoupit s 20-ti % slevou. Vybrat si tak můžete nejen péči o pleť, ale také tělo či přírodní dekorativku. Na e-shopu Wonderful najdete luxusní přírodní kosmetiku, takže 20 % rozhodně není k zahození a pořídit tam můžete i krásné dárky pod stromeček. Za sebe kromě Regeneračního setu mohu doporučit přírodní deodorant Biofficina Toscana, na který jsem psala recenzi poměrně nedávno ( přečíst si ji můžete zde)

Akce platí do 31.10.2019!!!

. . . 



A co vy? Používáte přírodní kosmetiku? Budete pořizovat nějaké kosmetické dárky pod stromeček?



*Moc děkuji e-shopu Wonderful.cz za poskytnutí produktů k recenzi.
*Text obsahuje Affiliate odkazy.

6 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujalo to sérum proti stárnutí pleti. Také mám nejraději séra s kyselinou hyaluronovou. Většinou jej tedy vyhledávám v sérech pro hydrataci pleti, ale poslední dobou se poohlížím i po sérech proti stárnutí :)

    Veru z CZECHHONEY

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám doma šípkový olej, ale od jiné značky a je fajn. Úplně nejvíce mě zaujalo sérum, i když tuhle značku vůbec neznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článok, značku teda skutočne nepoznám ale tie produkty vyzerajú luxusne to sa musí nechať a najviac ma zaujala kvetová voda s mätou. Wau.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Mátová květová voda se povedla, je originální a skvěle hydratuje :-)

      Vymazat