sobota 26. října 2019

ARTISTRY || VELKÁ RECENZE NEJEN DEKORATIVKY


Díky Instagramu jsem přišla na spoustu skvělých značek, na které bych nejspíš jinak ani nenarazila. Patří mězi ně i značka Artistry. Řady Artistry Studio se inspirují známými velkoměsty jako je Paříž, New York, nově i Bangkok.
Artistry nabízí nejen dekorativku, ale také pečující kosmetiku.
Pojďte se se mnou podívat jaké produkty nabízí ve svém portfoliu a zda stojí za zkoušku.



ARTISTRY STUDIO NYC || PALETKA NA CESTY



Řadíte se mezi fanoušky univerzálních paletek? I já jsem jim přišla na chuť, obzvlášť když spěchám a nechci se přehrabovat nemalým množstvím produktů, které na mě doma vykukují v podstatě z každého šuplíku ( můj muž by mohl vyprávět).


V paletce Artistry Studio najdete nejen trojici očních stínů, ale také klasický pudr, tvářenku a rozjasňovač. Vše v jemných přirozených odstínech vhodných na každý den.


Oční stíny jsou středně pigmentované. V paletce najdete dva matné stíny a jeden třpytivý. Tmavě hnědý stín využijete především do očního oblouku, ale skvěle vám nahradí i bronzer.
Třpytivý stín naopak využijete i jako další rozjasňovač.
Výdrž rozhodně není špatná, i bez báze přežijí běžnou pracovní dobu, s bází pak nemají problém po celý den.


Pudr jsem si oblíbila především na zapudrování korektoru okolo nosu a pod očima. K aplikaci můžete využít jak štětec, tak i houbičku či labutěnku.


Tvářenka v dokonale růžovém odstínu mě okouzlila na první pohled. Nechybí ji dobrá pigmentace a obstojná výdrž. Neflekatí a vytváří krásná přirozená zdravíčka. Zdravíčka jsou mým každodenním rituálem a nikdy je nevynechám. Celkovému make-upu dodají zdravou šťávu.

Rozjasňovač ocení spíše ty z vás, které nechcete vypadat jako diskokoule, je opravdu jemňoučký, vytvoříte s ním přirozený odlesk. Pokud chcete jeho efekt znásobit, ťupněte štětcem do třpytivého očního stínu. Výdrž má však perfektní.



Paletka, ač papírová, vypadá velice bytelně. Nechybí ji velké zrcátko. Ani po častém použití ji nemám nijak výrazně zašpiněnou, papíru se tedy určitě nemusíte bát.
Vzhledově mě zaujala téměř okamžitě a díky své univerzálnosti a skladnosti se bude perfektně hodit i na cesty.


Paletku Artistry Studio NYC koupíte na zde.



ARTISTRY HYDRA-V || LEHKÝ PODKLADOVÝ MAKE-UP




Hledáte lehoučký make-up, s nižším středním až středním krytím? Mrkněte na Hydra-V od Artistry. Nezvýrazňuje suchá místa, nesráží se do vrásek, nezanechává fleky a neoxiduje. Lépe mi funguje s bází, ale použít ho můžete i bez, rozhodně to není podmínkou. Mně  se ale občas stane, že bez báze zaleze do pórů. K aplikaci většinou používám houbičku. Pleť hezky projasní a sjednotí.

Obsahuje vodu z norských fjordů, výtažek z  havajské palmy acai, díky kterým zůstává pleť hydratovaná. Průsvitné pigmenty dodávají pleti jas.


Musím uznat, že když vidím make-up s kapátkem, láká mě o chlup víc, než ten v klasickém balení.
Je tedy fakt, že se konkrétně tenhle make-up do pipetky hůře dostává, ale na kvalitě mu to neubírá.
Na pleti drží skvěle a večer mám stále co odličovat.




Lehký podkladový make-up Artistry Hydra-V koupíte  zde.



ARTISTRY STUDIO MY EDITION || 2in1 LIPSTICK



Rtěnky, to je taková moje slabost, snažím se jejich počet udržet na uzdě, ale vždycky se najde odstín, který mě zkrátka a dobře okouzlí. Červené odstíny patří mezi mé nejoblíbenější.

Hydratační pastelková rtěnka od Artistry mě mile překvapila. Luxusní pigmentace a perfektní výdrž. Zvládne i menší svačinku, aniž byste ji museli opravovat a na rtech je neskutečně pohodlná. Bála jsem se, že se bude hodně obtiskávat, ale po té, co jsem ji měla chvilku na rtech se uzamkla, a na skleničku s vodou se neotřela. Polibky asi nezvládne a pokud byste ji chtěli otřít rukou, povede se vám to, ale jen tak se neotlačí.
Rtěnka obsahuje z druhé strany i topper, takový lehký třpytivý stín, ale nepoužívám ho a nepřišla jsem ani na to, jak ho vydolovat v takovém množství, aby byl na rtech vidět.

Rtěnka: Artistry Studio My Edition 2in1 Lipstick, make-up:  Artistry Hydra V, Oční stíny, tvářenka, rozjasňovač a pudr pod očima: Artistry Studio NYC Paletka na cesty



ARTISTRY STUDIO MY EDITION || 2in1 EYE STICK



Na rovinu přiznávám, že co se týče líčení očí, žádný velký experimentátor nejsem, ale proč si občas neozvláštnit make-up barevnou linkou? Oboustranná tužka Artistry Studio je k tomu jako stvořená. Na jedné straně najdete zelený oční stín v tužce a na straně druhé stříbrný stín v pěnovém aplikátoru.
Oba stíny jsou perfektně pigmentované.
Co se týče tužky, linku s ní vykreslíte snadno, nerozpíjí se a dobře drží, ale počítejte s tím, že se tužka "neuzamkne" a pokud si na ni sáhnete, třeba promnete oko, rozmaže se.
Stín má perfektní konzistenci, hezky drží a neslévá se do vrásky.


Rtěnku ani oční stíny z řady My Edition jsem momentálně na e-shopu nenašla.



ARTISTRY SIGNATURE COLOR || SVÍTÍCÍ LESK NA RTY




Možná jste si poslední dobou všimli, že jsem se začala vracet i k leskům na rty. Nikdy jsem na ně úplně nezanevřela, a i když častěji sahám po rtěnkách, lesky si stále v mém šuplíku s dekorativkou drží své místo.
Lesk totiž zvládne zamaskovat šupinky, popraskané rty a pokud ráno spěcháte a nestíháte se vykreslovat se rtěnkou, zkuste lesk.

Lesky Artistry jsou promyšlené do posledního detailu a nezaskočí vás ani v šeru, mají totiž zabudované svítící diody a nechybí ani praktické zrcátko.

Po aplikaci mě rty trošku brněly, ale po chvilce brnění ustoupilo a lesk i poměrně dlouho vydržel. Tak vám přemýšlím, jestli tyhle lesky nemají tu zvětšovací funkci a možná právě proto rty zpočátku brní, aby se napumpovaly.
Doma mám hned dva odstíny. Barvičky jsou to opravdu lehké a rty příliš nezabarví, dodají spíš takový jemný nádech a třpyt.

Zleva odstín 2 a 4.

Artistry Signature Color Svítící lesk na rty koupíte zde.




ARTISTRY STUDIO PARIS ||  VÍCEÚČELOVÝ SUCHÝ OLEJ VE SPREJI



Multifunkční věcičky mám ráda a u olejů to platí dvojnásob. Většinou se dají použít vícero způsoby.
Suchý olej od Artistry používám především po koupeli na celé tělo. V podstatě okamžitě se vstřebává a nezanechává mastný pocit. Sprejem docílíte rychlé a přesné aplikace. Zanechává pokožku jemnou, vyživenou a provoněnou.
Použít ho můžete i na uhlazení neposedných konečků vlasů, zde ale dejte pozor na množství nebo formou vlasového zábalu.

Nenajdete v něm parabeny, sulfáty, ftaláty ani minerální oleje.


Artistry Studio Paris Víceúčelový suchý olej ve spreji 100 ml koupíte zde.



A co vy? Znáte značku Artistry ? Jaký produkt vás zaujal nejvíce? 





*Moc děkuji e-shopu Amway.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

2 komentáře:

  1. Teda to je riadna recenzia, produkty vyzerajú super. Značku poznám no ešte som nič neskúšala. Musím to napraviť. Aši najviac ma zaujal ľahký makeup, paletka a linky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mile mě tahle značka překvapila :-) Určitě doporučuji vyzkoušet :-)

      Vymazat