středa 17. října 2018

DERMACOL || ŘASENKA NA OBOČÍ, KOREKTORY A HOLOGRAFICKÉ RTĚNKY


Letos se podzim vydařil a jsem z něj nadšená i já, a to mi tohle období nic moc neříká, většinou si užijeme jen pár dní babího léta, ale letos se vysoké teploty drží, slunce svítí každý den a upršenému počasí nedá šanci. Stromy se obalily do podzimních barev, i proto jsme možná s holkama neustále venku a na blogu to tak trochu vázne :-D
Přišel mi ale kráný balíček s dekorativkou Dermacol. Tuhle tradiční značku já můžu a léta si kupuji třeba jejich transparentní pudr nebo skvělý Imperial make-up.


ŘASENKA NA OBOČÍ




Řasenky na obočí jsem začala používat poměrně nedávno, já bláhová jsem si myslela, že je to zbytečnost a v klidu si vystačím se stíny na obočí, ale kdepak. Řasenka od Dermacolu se vážně povedla, a to jak barevnou škálou odstínů, tak i pigmentací a výdrží.
Používám odstín 02, což je neutrální hnědá, krásně obalí vaše obočí, dokreslí i nějaký ten chloupek a obočí vydrží zafixované celý den. Hned první den jsem zkoušela odstín 02 a 03 na ruku, který se tak ke mně bude hodit víc, a za boha jsem ho nemohla dostat dolů obyčejnou vodou, takže potvrzuji jeho voděodolnost :-D. Samozřejmě pokud použijete odličovák, tak řasenka půjde dolů okamžitě.
Spirálka je velká tak akorát, nic malého s čím byste vykreslovali hodinu, ani příliš velkého, kde byste postrádali preciznost.


Obočí s řasenkou vypadá mnohem lépe, plastičtěji, zároveň ale přirozeně, a co vám budu povídat, je prostě hezčí.
Nejdříve vykresluji obočí stínem, následně používám řasenku, pokud máte obočí hezkého tvaru a nechybí vám tam chloupky ( ano i já si kdysi vyškubala obočí na tenkou čárku :-D ), v klidu vám postačí i řasenka samotná.
Za mě je tohle další topka od Dermacolu.
Řasenku na obočí ve třech odstínech koupíte za 199 Kč zde.



KOREKTOR A ROZJASŇOVAČ POD OBOČÍ 2V1




A u obočí ještě chvilku zůstaneme. Tužka 2v1, z jedné části rozjasňující a druhé části korektorová mě zaujala na první pohled. Upřímně, nejsem zas až takový perfekcionalista, abych ji používala na začištění a rozjasnění obočí ( maximálně na nějaké zvláštní události :-D ), ale na oči je dokonalá. Korektorová část se dá použít jako báze pod oční stíny, na což mě přivedla Ilovemake-up.cz, a tu rozjasňující celkem často používám do vnitřního koutku oka. Když člověk nestíhá, občas se hodí i místo očních stínů :-).
Za mě tedy rozhodně ano
Korektor a rozjasňovač pod obočí 2v1 koupíte za 199 Kč zde.




ROZJASŇUJÍCÍ KOREKTOR V KLIKACÍM PERU




Wau, moc se mi líbí ten luxusní obal, korektor v klikacím peru vypadá faktasticky. Chvilku mi trvalo, než se mi podařilo korektor " vyklikat " do štětečkového aplikátoru, takže nepropadejte panice, pokud vám to hned nepůjde :-)
Dle mého není korektor určený vyloženě na pytle a kruhy pod očima, i když samozřejmě i tam ho použít můžete. Nicméně příliš toho nezakryje. Takže pokud si chcete rozjasnit oční okolí přesto, že trpíte na kruhy pod očima, doporučuji je nejdříve zakrýt korektorem k tomu určeným - tedy krycím a následně rozjasnit tímto.


Já si ho spíše oblíbila na rozjasnění částí obličeje, jako je prostředek čela, nos, brada, ta místa, na která, když použiju klasický rozjasňovač, tak bijí do očí a výsledek vypadá nepřirozeně, kdežto s tímto rozjasňujícím perem dosáhnete přirozeného efektu. Je v něm totiž velice jemný odlesk, který, pokud se na něj nezaměříte ani nepostřehnete, a v tom je právě to kouzlo. Make-up totiž přeci nikdo vidět nechce, všechny bychom chtěli takto vypadat ráno po probuzení, ale holt realita je jiná :-D
 Rozjasňující korektor v klikacím peru koupíte za 299 Kč zde.





HOLOGRAFICKÝ LESK NA RTY




Můžu vám říct, že před tím, než jsem si založila blog by mě asi nenapadlo pořídit si Holografický lesk a asi bych sáhla po nějakém klasickém nude lesku nebo obyčejné rtěnce, což by ale byla docela škoda, protože holografické lesky Dermacol jsou super. Na rtech vám vytvoří duochromatický efekt, rty s ním vypadají šťavnatě, neotřele a zajímavě. Navíc schovají nějakou tu nedokonalost v podobě šupinek , popraskaných rtů a podobně.


Seženete je v několika odstínech. Mně se nejvíce líbí odstín 03, což je krásná barvička, něco mezi nude, cihlovou, zlatou, no krásná a narcisticky si myslím, že mi i sluší :-D
Pak tu máme velice přirozený odstín 01, taková zajímavější nude růžová. Další odstíny jsou trochu větší divočina a budete už na ně potřebovat kapku odvahy.
Je ale super, že se do drogerie dostávají i nevšední odstíny a můžeme tak experimentovat, co hrdlo ráčí. Dokonce nemusíte použít jen jeden lesk, ale klidně je kombinujte a hrajte si s odstíny. Lesk můžete použít i na matnou rtěnku a u těch méně přirozených si myslím, že bude opravdu lepší nanést takto, třeba jen do středu rtů, vytvoří zajímavý efekt.
Holografické lesky na rty v pěti odstínech koupíte za 149 Kč zde.
















Zaujaly vás nějaké produkty, já se nejvíce zamilovala do řasenek na obočí :-) Na Dermacolu je také super, že je v dostání i v drogerii a můžete mrknout na odstíny sami, prozkoušet testery a nejste odkázáni jen na internetový e-shop.
Jaké produkty značky Dermacolu máte nejradši?


Moc děkuji Dermacolu za poskytnutí produktů k recenzi.


17 komentářů:

  1. Jů ty holografické lesky vypadají parádně, hlavně ty dva odstíny do růžova :-) na lesky teda moc nejsem, vždycky se mi vybaví ten lepivý efekt, ale tyto nevypadají vůbec zle :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také dávala leskový odpočinek, ale letos jsem se k nim vrátila.😊

      Vymazat
  2. Ty lesky vypadají super a je fajn, že se lesky opět vrací do mody :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mě velmi zaujal rozjasňující korektor v peru. Hlavně svým balením a taky bych brala řasenku na obočí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor krásně projasní a řasenka na obočí je luxusní 👌

      Vymazat
  4. S tím podzimem to máme stejne. Úplně si ho užívám. A nejvíce se mi líbí ty lesky, jsou dost zajímavé. 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Z těch lesků bych si teda rozhodně vybrala! Letos jsem si na lesky docela zvykla a dost mě začaly bavit :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee ten korektor má krásnej luxusní obal, ale korektory v tomhle peru, bohužel, absolutně nesnáším :D Nicméně ty lesky jsou nádherný, rozhodně si nějaký pořídím :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  7. Ten gél na obočie vyzerá super, rada sa po ňom pozriem keď dopoužívam ten, čo momentálne mám :) Veľmi ma zaujali aj tie metalické rúže, sú krásne, no ja osobne by som ich vôbec nevedela využiť

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel na obočí je topka, u těch lesků jsou právě i dva velmi nositelné odstíny :-)

      Vymazat
  8. Řasenka na obočí vypadá fakt skvěle, ta mě láká :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka na obočí je top, fakt je skvělá , rozhodně doporučuji :-)

      Vymazat
  9. Tuhle řasenku taky používám, je fakt fajn. Nedávno jsem našla tady rady, jak právě pečovat o řasy a obočí a snažím se podle toho řídit.

    OdpovědětVymazat