úterý 24. listopadu 2020

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY II.

 Věřím, že spousta z nás letošní vánoční nákupy přesune z kamenných prodejen na e-shopy. Má to i své výhody, nemusíte se nikde tlačit, prodírat se davem lidí a nákup provedete v pohodlí domova. Jeden z mých dalších tipů na vánoční dárky se bude týkat kosmetiky a provoněného domova. 


YANKEE CANDLE || ANGEL´S WINGS




Kdo by nemiloval svíčky. Vybírat můžete z nepřeberného množství vůní, barev i značek. Já si zamilovala svíčky Yankee Candle a myslím, že nebudu jediná, kdo upřednostňuje tuhle ikonickou značku.

Letos jsem se vydala i cestou vlastní výroby svíček, ale nepodařilo se mi dosáhnout té stejné intenzity, jako to má právě Yankee Candle.

Yankee Candle Angel´s Wings je ideální volbou pro zimní čas. I ve velkých prostorách se po chvilce začne linout vůně vanilky. Svíčka prohořívá rovnoměrně a nevytváří tunel. Prstenec nepoužívám. Svíčky s vyšší gramáží palte pouze v případě, že máte dostatečné množství času, aby se vytvořilo velké vonné jezírko. Nejen, že bude vůně intenzivnější, ale právě díky tomu nebude svíčka prohořívat do tunelu, ale vosk rovnoměrně roztaje až k okrajům.

Svíčka je univerzální dárek pro maminku, babičku, sestru nebo třeba kamarádku.


Yankee Candle Angel´s Wings koupíte zde.


BOUCHERON QUATRE




Také patří voňavka mezi dárky, které kupujete nejčastěji? U nás to tak jednoznačně funguje. Většinou vůně kupuji na slepo, podle popisu a recenzí. Stejné to bylo s pořízením vůně Boucheron Quatre. Dokonalá květinově citrusová vůně s malinko těžším ocáskem. Řekla bych, že se hodí pro každé roční období a potěšíte s ním jak mladší, tak i starší ročníky. Boucheron byla původně šperkařská firma a nutno podotknout, že i parfémy se nesou ve šperkařském stylu. Flakon vypadá luxusně a jeho uzávěr připomíná ikonický prsten Boucheron. 

Celou recenzi si můžete přečíst zde.

Boucheron Quatre koupíte zde.


DÁRKOVÁ SADA MASÁŽNÍCH OLEJŮ A KOUPELOVÉ OLEJE KNEIPP


Nejen vánoční večer si můžete zpříjemnit koupelovými i masážními oleji. Nechte olejíčky své drahé polovičce pod stromečkem a úspěch je téměř zaručen. Navíc, tenhle dárek jistě oceníte oba.



Masážní oleje Kneipp navíc můžete pořídit v dárkové sadě. Sada obsahuje masážní olej s vůní Ylang-Ylang, mandlových květů a Šťastné časy. Oleje jsou hutnější, mastnější, skvěle se s nimi masíruje. Do pokožky se vstřebávají pomaleji a díky tomu si můžete užít delší masáž.

Masážní set koupíte zde.





Radost jistě uděláte i koupelovými oleji, za sebe mohu doporučit vůni Eukalyptu. Stačí ho maličko a pořádně protáhne dutiny. Jistě se bude hodit teď, v období respiračních obtíží. Pokud ale chcete něco maličko romantičtějšího, sáhněte po levanduli. Oba oleje provoní celou koupelnu, byť Eukalyptus je opravdu výraznější a nezanechávají mastný pocit na pokožce.

Koupelový olej Eukalyptus koupíte zde a Levanduli zde.



DEKORATIVKA POTĚŠÍ KAŽDOU ŽENU, JEN OPATRNĚ S VÝBĚREM





Dekorativkou nepohrdne jistě žádná žena, ale tady dejte opravdu pozor s výběrem. My ženy jsme holt vybíravé. Pokud tedy chcete své blízké obdarovat dekorativní kosmetikou, ujistěte se, že znáte jejich vkus. Zkuste nenápadně zjistit, po jaké značce osoba touží anebo jaké odstíny má ráda. Na Elnino najdete spoustu dekorativní kosmetiky, mnohdy za výhodnější ceny než v kamenné prodejně. Některé recenze můžete omrknout třeba zde.



A co vy? Jaký dárek by vás potěšil? A vybíráte si dárky sami nebo se necháváte překvapit? 


*Moc děkuji Elnino.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

4 komentáře:

  1. Skvělé tipy. Ty masážní oleje by se mi líbily a taky vyhledávám jen značku Yankee Candle, ale ráda bych vyzkoušela svíčky od Woodwick s tím praskajícím knotem.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné tipy. Já tak nějak pomalu začínám objednávat dárky :D sice pozdě, ale nevadí mi to, hlavní bude že to stihne přijít. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Svíčky Yankee Candle jsem koupila mamce a babičce, jsou určitě skvělým dárkem!
    Stejně tak oleje Kneipp, ty by mě udělali obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat