pátek 8. ledna 2021

POSÍLENÍ IMUNITY PŘÍRODNÍ CESTOU

Na začátku roku si spousta z nás dává předsevzetí nebo alespoň malá přání, jak vylepšit svůj dosavadní život. Tradičně bývá na seznamu cvičení, kvalitnější strava a letos u spousty z nás na seznam přibylo i posilování imunity. Zvolit můžete různé cesty, rozhodnout se můžete pro pravidelné otužování, větší množství času stráveného v přírodě na čerstvém vzduchu nebo můžete zkusit nějaký doplněk stravy. 
Na trhu je jich nespočet a obranyschopnost můžete posilovat i přírodní cestou.

FLORA NATURA


Pokud hledáte kvalitní, přírodní doplněk stravy, nejspíš vás zaujme francouzská značka Flora Natura. Nejen, že jsou jejich produkty v bio kvalitě, ale pyšní se i vysokým obsahem účinných látek. Zaměřují se na vysoce koncentrované přírodní rostlinné extrakty. V jejich nabídce najdete doplňky stravy na posílení imunity, zdravá játra, na klouby a kosti, krevní oběh, spánek či trávení.


KOMPLEX 4+ IMUNITA




Pravděpodobně vás budou asi nejvíce zajímat doplňky stravy vhodné na posílení imunity. Není žádným tajemstvím, že základním pilířem vašeho imunitního systému by měla být pestrá strava a pobyt na čerstvém vzduchu, ale řekněme si na rovinu, že u většiny z nás to přes zimu tak trochu vázne. Pomoci si můžeme různými doplňky stravy.
Flora Natura Komplex 4+ Imunita obsahuje přírodní extrakty z pěti různých rostlin, které jsou známé svou léčivou schopností.
  • ECHINACEA  BIO (500 mg) - pomáhá bojovat proti bakteriálním i virovým onemocněním, snižuje riziko vzniku infekcí dýchacího ústrojí
  • RAKYTNÍK BIO (500 mg) - je bohatý na vitamin C, obsahuje bioflavonoidy, které napomáhají vylučovat z těla toxické prvky
  • MATEŘÍDOUŠKA ÚZKOLISTÁ BIO (500 mg) - používá se při onemocněních horních cest dýchacích.
  • KOPŘIVA BIO (500 mg) - podporuje pročištění organismu, působí proti chudokrevnosti
  • PROVOSENKA BIO (20 mg) - podpora při léčbě horních cest dýchacích a nachlazeních 




Jak Komplex 4+ Imunita používat? 


Balení obsahuje 20 ampulek. Denně se užívá jedna ampule o obsahu 15 ml, kterou protřepete a rozpustíte ve sklenici vody. Chuť je neutrální, vaše chuťové pohárky nejspíš jásat nebudou, nicméně nemohu ani říct, že by mi nápoj nechutnal. Flora Natura nepoužívá žádná sladidla ani konzervační látky.
Komplex 4+ Imunita se používá buď jako prevence, při prvních příznacích onemocnění nebo jako doplněk léčby.
Já ho používala jako prevenci onemocnění, vhledem k tomu, že mám jednu dcerku ve školce a druhou ve škole, máme doma každou chvíli nějakou tu rýmu nebo kašel. Doplňky stravy na posilnění imunity u nás tedy nesmí chybět, zvlášť v období respiračních potíží a obzvlášť právě teď, když počet pozitivních případů na covid 19 rapidně stoupá.

*Nedoporučuje se u lidí užívajících léky na ředění krve.
*Nedoporučuje se dětem do 12 let a v těhotenství.
*Jen pro orální užití.
*Neužívejte déle než 2 týdny najednou
*Doporučená denní dávka by neměla být překročena.
*Doplňky stravy by neměly být náhradou pestré stravy.
*Před konzumací se poraďte se svým lékařem.

Komplex 4+ Imunita koupíte zde..



RÉVA VINNÁ BIO 




Révu vinnou už jste u mě na blogu nejspíš viděli, nicméně ne ve formě doplňku stravy, ale jako účinnou látku pleťových krémů. Hrozny totiž obsahují vysoké množství antioxidantů, které chrání naši pleť před předčasným stárnutím. 
Víno je ale i po staletí známo pro svůj pozitivní účinek na kardiovaskulární systém. Určitě jste slyšeli, že sklenka červeného udrží vaše srdce a cévy v kondici :-D. No, ale pokud stejně jako já vínu neholdujete a chtěli byste opravdu účinný doplněk stravy v bio kvalitě, zkuste Vinnou révu od značky Flora Natura. 

  • VINNÁ RÉVA (LISTY) BIO ( 2000mg)



Jak Vinnou révu používat? 


Stejně jako u předchozího doplňku stravy, určeného na imunitu, i Vinná réva obsahuje 20 ampulí o obsahu 15 ml. Užívat můžete až tři ampule denně, ideálně před jídlem. Ampulku před použitím protřepejte a přimíchejte do sklenice vody.

Vinnou révu jsem nezvolila náhodou, v těhotenství jsem zjistila, že trpím genetickou mutací, která zvyšuje srážlivost krve, nebudu vás tady trápit názvy, nic hrozného to pro mě neznamená, jen bych si měla trochu víc dávat pozor na svou životosprávu a zbystřit v případě plánované operace nebo dlouhého letu.
Taky se přiznám, že mě Vinná réva nalákala na velké množství antioxidantů, které příznivě působí proti následkům předčasného stárnutí.


*Nedoporučuje se dětem do 12 let a v těhotenství.
*Jen pro orální užití.
*Neužívejte déle než 3 týdny najednou
*Neužívejte déle než 2 týdny najednou, pokud současně užíváte léky.
*Doporučená denní dávka by neměla být překročena.
*Doplňky stravy by neměly být náhradou pestré stravy.
*Před konzumací se poraďte se svým lékařem.

Vinnou révu Flora Natura koupíte zde.


A co vy? Jste zastánci doplňků stravy? Jak posilujete svou imunitu? 



*Moc děkuji e-shopu Milujubio.cz za poskytnutí produktů k recenzi.


3 komentáře:

  1. Já na tyhle doplňky stravy moc nejsem. Většinou mi to ani nechutná. Ale je mi jasné, že posilňovat imunitu je v tomto období potřebné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle má spíš takovou neutrální chuť:-). Myslím, že není problém zamíchat ho třeba do studeného čaje :-)

      Vymazat
  2. Ty jo, to vypadá hodně dobře. Nic podobného jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat