neděle 24. května 2020

AVRIL || PŘÍRODNÍ DEKORATIVKA? JAK OBSTÁLA V TESTOVÁNÍ?


Přírodní dekorativka? Panuje okolo ní stále mnoho předsudků a i já se s nimi při výběru vždy peru. Přemýšlím, zda se řasenka bude obtiskávat, rtěnka rozpíjet a jestli pigmentace bude taková, jak si představuji.
Jenže přírodní dekorativka už dávno není v plenkách. Lze najít spoustu produktů, které jsou nejen skvělé, ale mnohdy i lepší, než drogerková konkurence.
Jak myslíte, že dopadlo testování přírodní značky Avril? 


AVRIL ORGANIC BIO MAKE-UP 



Nepotřebuji aby byl make-up krycí. Naopak, přes léto spíše vyhledávám lehčí typy make-upů. Důležitější pro mě je, aby vypadal přirozeně. Make-up od Avril mi sedl dokonale. A to jak odstínem, který je v teplém žlutém podtónu, tak i tím, jak se make-up chová na pleti. Nevysušuje, nezvýrazňuje suchá místa, nezalézá do pórů a do vrásek. Skvěle funguje i bez báze a vytrácí se velmi přirozeně. Se svou suchou pletí nemám s výdrží problém. Pod oči a okolo nosu aplikuji korektor a odpoledne mi stačí pleť pouze přepudrovat. Samozřejmě večer nevypadá stejně jako ráno, ale to asi žádný make-up.
Aktuálně je to jeden z mých nejpoužívanějších make-upů, což svědčí o tom, že jsem si ho opravdu oblíbila.


Avril Organic Bio Make-up v odstínu Sable koupíte zde.



AVRIL ORGANIC BRONZER AMBREÉ



Aplikujte ho místa, aby pleť vypadala, jakoby ji políbilo slunce. Bronzer totiž imituje jemné, přirozené, zlatavé opálení.
Bronzer Avril je velmi jemně namletý, nepráší. Pigmentace je velmi dobrá, zároveň ale nemusím dávat pozor při aplikaci. Na pleti neflekatí. Neobsahuje žádné třpytky, přesto pleť prozáří.
Odstín Ambreé mi sedl dokonale a myslím, že to bude ideální střední cestička pro většinu žen, ani moc světlý, ani příliš tmavý.

Avril Organic bronzer Ambreé koupíte zde.



AVRIL ORGANIC BIO TVÁŘENKA PECHE ROSÉ



Tvářenek mám doma požehnaně, je to moje oblíbená část líčení. Je to taková pomyslná třešnička na dortu. Bez ní líčení vypadá dobře, ale s tvářenkou dostane šmrnc. Ne nadarmo říkáme "zdravíčka", celé líčení totiž ihned působí zdravějším dojmem.
Miluji všechny možné odstíny, ale ty s nádechem do růžova až broskvova jsou mi asi nejbližší. Minimálně se dá říct, že jich mám doma nejvíce.


Tvářenka od Avril má velmi příjemnou sametovou konzistenci. Při jejím použití se nemusím bát, že budu vypadat jako Marfuška. Přílišná pigmentace totiž bývá u tvářenek spíše na škodu. Dopoledne vám na tvářích rozhodně vydrží, v odpoledních hodinách ji často trošku přišmrncnu a zvýrazním :-)

Avril Organic Bio tvářenku Rose Nacré koupíte zde.


AVRIL ORGANIC BIO ČERNÁ ŘASENKA PRO OBJEM




Tak tohle je můj velký řasenkový objev. Řasenka je totiž produkt, u kterého jsem opravdu váhala. Řasenky jsou velmi individuální, každému sedne jiný tvar kartáčku. Moje obavy ale neplynuly z tvaru kartáčku, nýbrž z toho, zda se nebude přírodní řasenka obtiskávat a bude držet tam, kde má.
Jenže, moje obavy byly naprosto zbytečné a tahle přírodní řasenka převálcovala i spoustu konvenčních řasenek.
 Nejen, že na řasách drží jako přibitá, neobtiskává se, neopadává pod víčko a po několikahodinovém nošení si nepřipadám jako panda. Tahle objemová řasenka dokonce plní i přesně to, co slibuje, a to je dokonalý objem. V první vrstvě řasy vypadají dobře. V té druhé dokonale. Krásně je zahustí, prodlouží i natočí. Nedráždí ani citlivé oči a zvládá i mojí jarní pylovou alergii.
Tleskám, tahle řasenka je vážně perfektní.


Avril Organic Bio černou řasenku pro objem koupíte zde.



AVRIL ORGANIC BIO RTĚNKA COQUELICOT 597




Výrazné rtěnky? To je moje. Neustále se snažím objevovat nové a nové odstíny a barva, kterou na mně uvidíte nejčastěji je červená.
 Krémová přírodní  rtěnka od Avril vyniká perfektní pigmentací. Dokonale kryje již v první vrstvě. Odstín Coquelicot je tmavší červená s trošku cihlovým nádechem, nevím, jak jinak tuhle netradiční barvičku popsat. Podobnou doma rozhodně nemám a tím se stává dost unikátní. Rtěnka je opravdu velmi krémová a pohodlná. Dokáže zakrýt i sem tam nějakou tu nedokonalost, ale vždy u výrazných odstínů doporučuji před aplikací peeling. Nic speciálního k tomu nepotřebujete. Stačí rty přetřít balzámem a párkrát přejet ručníkem. Trošku se rozpíjí do vrásek okolo rtů, ale s tím si hravě poradí klasická konturovací tužka.




Celodenní výdrž nečekejte, ale dopolední nákupy hravě zvládne. Po jídle doporučuji poupravit. Při opakované aplikaci nevytváří krustu. To je i jeden z důvodů, proč v poslední době sahám mnohem častěji po klasických krémovkách než po tekutých matných rtěnkách.



Avril Organic Bio rtěnku v odstínu Coquelicot 597 koupíte zde.


AVRIL ORGANIC BIO RTĚNKA V TUŽCE NA RTY CORAIL




Rtěnka v tužce? I takovou má značka Avril ve své nabídce. Oproti výše zmíněné krémovce je tato rtěnka spíše matnější a sušší, ale pozor, nemám pocit vysušených rtů. Nerozpíjí se do vrásek a tudíž nepotřebujete konturku. Tady ovšem pozor na nedokonalosti. Peeling rtů je rozhodně třeba. Odstín se mi ale opravdu líbí. Je to velmi jemná, přirozená korálovka. Slušet bude i ženám, které výrazné rtěnky nevyhledávají a je to ideální odstín pro každý den. Dá se nazvat "moje rty, ale lepší".





Avril Organic Bio rtěnku v tužce na rty Corail koupíte zde.


Tvářenka, bronzer, obě rtěnky a make-up pěkně pohromadě.




Značka Avril mě nadchla, ani o jednom z produktů nemohu říct, že by mi nesedl, ba naopak. Řasenku používám den co den, z make-upu jsem nadšená, tvářenka a bronzer mají skvělou výdrž a rtěnky? Tolik se těším až nám skončí doba roušková a já je budu moct vytáhnout i mezi lidi :-)
Pochválit musím i vypsaný podíl ingrediencí přírodního původu u každého produktu, protože ne každá přírodní značka je zcela přírodní :-) Ve složení přírodní dekorativní kosmetiky  Avril najdete třeba jojobový, mandlový, ricinový olej, včelí vosk nebo bambucké máslo.

Vše seženete na e-shopu Nuspring , kde najdete spoustu přírodní kosmetiky, ekodrogerii, ale i nějaké to mlsání.



A co vy? Láká vás přírodní dekorativka nebo si stále myslíte, že se nemůže rovnat konvenční kosmetice? 


*Moc děkuji e-shopu Nuspring za poskytnutí produktů k recenzi.

8 komentářů:

  1. Wau teda tie produkty sa mi páčia....zaujal ma bronzer a rúže

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem moc spokojená se všemi produkty, mohu jen doporučit :-)

      Vymazat
  2. Líbí se mi makeup a tvářenka. Ta tvářenka má moc pěkný odstín, taky mám takové ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-up je super a ta tvářenka ta je vážně nádherná :-)

      Vymazat
  3. Nejvíce mě zaujala tvářenka, souhlasím s tebou, že bez ní nemá líčení ten správný šmrnc :D
    Moc hezké fotky :)

    https://blogsvelkymb.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Hodne nas zaujal ten makeup a tvarenka 👍😮

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make-up je vážně parádní a tvářenka nádherná, šťavnatá :-)

      Vymazat