neděle 10. listopadu 2019

MEDIK 8 || JSOU SÉRA PRO PLEŤ DŮLEŽITÁ?




Boj proti vráskám a stárnutí pleti je nekonečný. Přijde mi, že ještě nedávno jsem vylezla ze školy a anti-age přípravky mě míjely, vždycky jsem byla "mazač", ale žádnou speciální péči jsem nepotřebovala, tak jako většina mých tehdejších vrstevníků. Časem začaly vrásky přibývat. Mám pocit, že každé dítko, mi těch pár let a vrásek taky přidalo, a co si budeme povídat, ne vždycky to byly vrásky smíchu :-D
Začínala jsem na krémech, časem se přidal i oční krém nebo olej, a nyní se vyžívám ve všech možných kosmetických vychytávkách - sérech, boostrech, essencích a  jejich vrstvení.

O tom, že není sérum jako sérum si můžete přečíst v dnešních recenzích. Důležité je, jaký účel má sérum plnit a na jakou pleť je určené.
Ukázat vám chci hned tři pleťová séra od značky Medik 8. Sestavit si ale můžete i kompletní péči, doporučuji využít telefonické konzultace, která vám pomůže s vhodnou kombinací určenou přímo pro vaši pleť.





C - TETRA SÉRUM || ANTIOXIDAČNÍ SÉRUM S OBSAHEM LIPIDNÍHO VITAMINU C



Sérum C-TETRA patří mezi mé nejoblíbenější a byl to i první produkt, díky kterému jsem si Medik 8 zamilovala. Efekt je totiž okamžitý. Pleť prozáří, sjednotí barevný tón pleti a ta působí mnohem zdravějším dojmem. 

K aplikaci stačí i velmi malé množství. Já používám přibližně čtyři kapky, které vmasíruji ještě před použitím krému během své ranní péče.


Sérum obsahuje vitaminy C a E. Vitamin C podporuje tvorbu kolagenu v pleti, funguje proti barevným nedokonalostem. Vitamin E je perfektní pro hydrataci. Společně bojují proti stárnutí.
C- tetra sérum neobsahuje vodu, díky tomu je stabilní a nemusíte se obávat, že se po otevření začne účinek séra snižovat.
Pleť nedráždí a můžete ho použít i na citlivou pokožku očního okolí.
Voní jemně citrusově, ale žádnou přidanou parfemaci neobsahuje. Pleť díky séru rychleji regeneruje.
Pokud jste Céčko do své rutiny ještě nezařadili, tak honem do něj.


C-TETRA sérum koupíte zde.




HYDR8 B5 INTENSE || INTENZIVNÍ GELOVÉ HYDRATAČNÍ SÉRUM




Značka Medik 8 v letošním roce přišla hned s několika novinkami. Jednou z nich je i hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou Hydr8 B5 Intense. Možná jste si všimli, že Medik 8 už ve svém portfoliu jedno podobné sérum má, ale verze Intense, jak už název napovídá, by měla být ještě intenzivnější. Proto můj výběr padl právě na novější verzi.
Kyselina hyaluronová je jednou z nejpoužívanějších a nejopěvovanějších složek ve světě anti-age. A není se čemu divit, její účinek je doslova okamžitý, ihned viditelný, zároveň ale pleť hydratuje i do hloubky, a to je přesně to, co naše pleť potřebuje. Hydratace je totiž důležitá nejen pro pleť suchou, ale i smíšenou či mastnou.
Sérum Hydr8 B5 činí pleť vypnutější, vyplňuje jemné vrásky a pleť vypadá svěže, jakoby odpočatě. Pleť nezanechává ulepenou a nedrolí se. Konzistencí připomíná vodovější gel.

Používám ho ráno i večer. Nebojte se kosmetiku kombinovat. Já si třeba oblíbila jako součást ranní péče, kombinaci sér C-tetra a Hydr8 B5 Intense. A na noční péči v kombinaci s  r- Retinoate Intense ( recenzi si můžete přečíst zde).  Teprve po aplikaci séra použijte krém či olej. Pokud si však nejste kombinováním produktů jisté, opět doporučuji konzultaci.


Kromě kyseliny hyaluronové, která na pleti vytváří onen wau efekt, sérum obsahuje ještě extrakt ze sóji, která navyšuje vlastní tvorbu kyseliny hyaluronové nebo Vitamin B5 - panthenol - známá hydratační látka ( vzpomeňte si na léto a slunění, obsahují ji téměř všechny poopalovací krémy ), která k sobě přitahuje vláhu a vytváří ochranou kožní bariéru.
Ať už máte jakýkoliv kožní problém, se sérem s kyselinou hyaluronovou rozhodně nešlápnete vedle.


Hydr8 B5 Intense sérum koupíte zde.



LIQUID PEPTIDES || PEPTIDOVÝ KOMPLEX



Tohle sérum by měla mít ve své kosmetické výbavě každá sušenka, protože, ale teď vážně, tohle sérum je naprosto dokonalé, a rozhodně se právem řadí mezi top produkty, a to nejen od značky Medik 8. Možná právě tohle sérum bude i to nejlepší jaké jsem prozatím zkoušela.
Sérum dodá pleti nejen hydrataci, ale i výživu, zanechává ji jemnou, hebkou. Poměrně úspěšně bojuje se suchými místy, rychle se vstřebává, ale nezatěžuje pleť.

 Tohle sérum mi vyhovovalo samo o sobě, během používání jsem neměla absolutně potřebu péči doplňovat nějakým dalším sérem a dalším krokem byl tedy pouze olejíček či krém.


Sérum bojuje proti známkám stárnutí, pomáhá redukovat vrásky.
Dostat peptidy do pleti není jednoduché, Medik 8  přišel s inovací, kdy peptidy vpraví do pleti pomocí dronu. Zdá se vám to zvláštní? I mně, okamžitě si představím pidiletadélko, které do mé pleti, vklepává dávku peptidů :-D. Ale ono to vážně funguje.
O hydrataci se postará má oblíbená kyselina hyaluronová, která je zastoupená i v tomto séru. Sérum navíc obsahuje i prebiotika.


Liquid Peptides sérum koupíte zde.




Kdybych si měla vybrat jen jedno sérum, pravděpodobně by to bylo sérum Liquid Peptides, ale nadšená jsem ze všech tří. Prozatím jsem měla na péči od Medik 8 štěstí, nezkoušela jsem žádný produkt, který by mi vyloženě nesedl. Ba naopak. Medik 8 koupíte na e-shopu Medaprex, kde s vámi výběr produktů rádi zkonzultují a připraví na míru. Mimochodem, v jednom z příštích článků vás čeká i recenze na top masku, kterou též najdete na Medaprexu.




A co vy? Taky milujete pleťová séra tak jako já? Nebo je to pro vás jen krok navíc? A jak proti stárnutí a vráskám bojujete vy?




Za poskytnutí produktů některých produktů děkuji e-shopu Medaprex a webu Arome.cz.

12 komentářů:

  1. Liquid Peptides ma veeľmi zaujalo a asi ho nutne potrebujem

    OdpovědětVymazat
  2. Séra jsem v poslední době taky začala používat a jsou fajn. Docela jsem si takovou péči oblíbila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já séra používám moc ráda. Jsou trošku lepkavá, tak je většinou používám s pleťovými oleji :-) výsledky jsou na pleti opravdu znát, takže za mě určitě ano :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kombinace séra a oleje je perfektní i pro moji pleť :-)

      Vymazat
  4. Od této značky jsem ještě nic nevyzkoušela, ale velmi jsem si oblíbila sérum od Saloos :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš to hyaluronové? To jsem ještě od Saloos nezkoušela :-)

      Vymazat
  5. Mňa najviac zaujalo hneď prvé sérum, ešte som žiadne od tejto značky neskúšala :) Inak krásne fotky! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Liquid Peptides mě zaujalo že všeho nejvíce a moc ráda bych tuto značku vyzkoušela.

    Www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to rozhodně doporučuji, Medik 8 nabízí spoustu luxusních produktů :-)

      Vymazat