středa 9. října 2019

RITUALS || RITUAL OF HOLI


Když si představím produkty od holandské značky Rituals, vybaví se mi nejen luxus, ale také dokonalá vůně a kvalita sestavená pro tělo, ducha i náš domov. Nejspíš jste slyšeli o jejich dokonalých sprchových pěnách, ale věděli jste, že nabízí i péči o pleť ,dekorativku, vonné svíce, čaje nebo třeba parfémové vody?


Rituals má hned několik řad inspirovaných východními rituály. Ritual Of Holi je inspirována indickým Svátkem barev, při kterém na sebe účastníci nanášejí barvy, což symbolizuje zbavení se emočních nečistot a otevírají tak mysl novým začátkům (všimněte si obalů produktů z této řady).
Celou řadu propojuje obsah osvěžujícího růžového grapfruitu a bílé lilie, která dodá pleti nejen hydrataci, ale též dokonalou vůni.




HOLI BUBBLE MASK || BUBLINKOVÁ MASKA



Určitě jste o tomhle typu masek minimálně slyšeli. Po aplikaci na pleti začne bublat a zvětší svůj objem. No co vám budu povídat, rozhodně se pobavíte.
Je to jedna z mála čistících jílových masek, které mohu používat na celý obličej. Většinou totiž jílovky aplikuji jen na Téčko. Bublinová maska Rituals tolik nevysušuje, tudíž s ní mohu bez problému natřít celý obličej.


Bublinky jemně šimrají, cítíte jak pěna nabyde a následně vyprchává.
Po 15 minutách ji klasicky smyju vodou, pleť je matná, vyčištěná, ale ne příliš vysušená. Vypadá jako po použití pudru,  sametová a sjednocená. Ideální pro ty z vás, kteří nemáte rádi stažený pocit po klasické jílovce. Po čistící masce obvykle pokračuji maskou hydratační nebo rovnou další péčí v podobě krému či oleje.
I když jsem spíš sušenka, jílovky pravidelně zařazuji do své péče. I mně, ač ne v takové míře, se póry zanášejí .
Balení není velké, ale příliš jí nespotřebujete. Rozhodně se pobavíte, ostatně bublinková maska splňuje filozofii značky Rituals…. " Radostné prožívání přítomného okamžiku."





Holi Bubble Mask 40 ml koupíte za 345 Kč zde.






HOLI LIP MASK || MASKA NA RTY




Maska na rty? To zní dobře, obzvlášť teď na podzim, kdy rty čelí nejen sychravému počasí, ale také náporu rtěnek :-D. Co si budeme povídat, na podzim ty rtěnky prostě frčí víc než v létě.

Maska ve tvaru rtů dokonale přilne k pleti. To oceníte především pokud nemáte čas s maskou polehávat a odpočívat. V Rituals masku propracovali do detailu a vytvořili v ní i otvor, do které se vejde alespoň brčko, kdybyste si chtěli vychutnat kávu, nebo se prostě jen napít.

Plátýnko zanechá rty jemné, hladké, bez šupinek, hydratované a připravené na nějakou pěkně výraznou rtěnku.
Celodenní hydrataci však nečekejte. Pokud vás však čeká důležitý okamžik a chcete mít rty v dokonalé formě, doporučuji vyzkoušet.
Na rtech nezanechává nepříjemnou pachuť.
Doba působení je okolo 20 minut, a do té doby si zamkněte pusu na zámek. Ne že by bylo nemožné s maskou mluvit, ale minimálně je to nekomfortní, užijte si tedy chvilku klidu :-) ( masku tak možná ocení i vaše drahé polovičky :-D ).


Holi Lip Mask koupíte za 110 Kč zde.






HOLI LIPGLOSS || LESK NA RTY




Šťavnaté rty k nakousnutí? Právě k takovým rtům vám dopomůže lesk. I když mnohem častěji používám rtěnky, nějaký ten lesk doma vždycky schovávám. Ve chvíli, kdy rty nejsou v kondici, sahám právě po něm. Funguje v podstatě i jako péče. Lesk vyžiju i v případě, že spěchám. Další nesporná výhoda totiž tkví v tom, že nepotřebujete zrcátko.


Jemná růžovo-korálová barva s třpytkami vypadá na rtech decentně, ale efektně. Projasní celý make-up. Navíc, pokud váháte nad tím, jakou rtěnku zvolit k vašemu líčení, zkuste lesk. Hodí se téměř ke všemu a jeho přirozená barvička se nebude bít ani s výrazným lookem.
Nelepí a na lesk vcelku i dobře drží. Aplikace pomocí tubičky mi vyhovuje, alespoň si dovnitř nezanesete příliš mnoho nečistot.



Holi Lipgloss 11 ml koupíte za 210 Kč zde.



Balíček od Rituals obsahoval mimo kosmetiky i skvělé vychytávky jako masku na oči na spaní..., kterou si přivlastnila moje téměř sedmiletá dcera, usíná s ní každou noc. Taky bych ji někdy ráda vyzkoušela, ale nemám to srdce jí masku vzít :-D. Zbyly tak na mě měkoučké papučky - věřím, že kdybych měla menší číslo ( nebo ona větší ), přišla bych i o ně :-D


Značka Rituals mě okouzlila, jejich voňavá kosmetika má hodně do sebe, a jelikož se blíží čas Vánoc, doporučuji omrknout jejich e-shop. Já už nyní testuji sprchové pěny ( je to dokonalost, ale víc si nechám do recenze) a spoustu dalších produktů.

Co vy a značka Rituals? Zkoušeli jste a lákají vás jejich tradičně netradiční řady?





*Moc děkuji Rituals za poskytnutí produktů k recenzi.

14 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale hrozně mě k vyzkoušení lákají ty bublinkové masky. Musí to být super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta bublinková je super, je s ní sranda :-D a hlavně taky funguje :-)

      Vymazat
  2. Já má Rituals ráda hlavně díky vůni produktů :) mám od nich krém na tělo, nějaké sprcháče a tak a jsem spokojená, hlavně s tím krémem :) a mají krásné balíčky, takže na Vánoce je to super dárek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, jako dárek na Vánoce stoprocentně potěší, já bych teda byla nadšená a ty vůně mají dokonalé :-)

      Vymazat
  3. Bublinkové masky jsou super :) A ty jejich obaly jsou boží.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Mám od nich teraz prvý produkt a to olej do sprchy. Teším sa a som naň fakt zvedavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je super, oleje do sprchy miluji, ale od Rituals jsem zatím žádný neměla :-)

      Vymazat
  5. Nádherné fotky, tá maska na pery vyzerá veľmi zaujímavo :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska na rty nebyla vůbec špatná, zvlášť pokud člověk miluje vysušující rtěnky :-)

      Vymazat
  6. Tuhle značku znám od vidění, ale osobní zkušenosti s ní nemám :) budu to muset napravit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem ještě nic od značky Rituals nezkoušela, ale snad se to brzy změní 😁. Mě asi nejvíce zaujal Holi lipgloss a maska. Jinak ty obaly jsou top 😍.

    Www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat