sobota 19. října 2019

DOVE SILVER CARE || BLONĎATÉ VLASY BEZ ŽLUTÝCH ODSTÍNŮ?


Toužíte po blonďatých vlasech bez žlutých odstínů? To se určitě neobejde bez návštěvy kadeřnice, ale jak odstín udržet? Určitě jste slyšeli o fialových šamponech. Fungují? A nevysušují příliš vaše už tak dost namáhané vlasy?



DOVE SILVER CARE ŠAMPON A KONDICIONÉR


Co si budeme povídat, blondýna z Londýna úplně nejsem. Nicméně, před časem jsem si nechala udělat tzv. ombré, aneb zesvětlené konce vlasů s přirozenými přechody. Vlasům jsem dala krapet zabrat, takže při další návštěvě kadeřnictví jsme vlasy zkrátili a místo dalšího zesvětlování zvolili přeliv. Přeliv se mi postupně během léta vymýval a vykukovala "stará blonďatá". Ač tedy nejsem úplná blondýna, nezabránilo mi to šampon a kondicionér od značky Dove otestovat. Alespoň párkrát před tím, než jsem ho předala mamce, která si nechává dělat blond melíry ( takže nakonec si přeci jen přečtete, jak to je s těmi žlutými odstíny).


Po prvním použití jsem byla mile překvapená, asi nejvíc jsem se totiž obávala toho, že vlasy budou vysušené a mdlé a šampon mi podráždí vlasovou pokožku, ale naopak. Po použití šamponu a kondicionéru, byly ultra hebké, jemné a lesklé. Jak působí na vlasovou pokožku zcela objektivně neposoudím, použila jsem ho skutečně párkrát, ale hlava mě naštěstí nesvědila, což je dobrý začátek.
Dokonce jsem přemýšlela nad tím, že si tohle vlasové kombo nechám a spotřebuji. To bych ale pro vás neměla recenzi :-D
Takže, poté, co jsem byla spokojená se základními vlastnostmi šamponu, putoval k mamce.
A víte co? Mamka byla taky spokojená, dokonce se ptala i kadeřnice, jestli má tyhle  "fialové šampony" používat, a ta jí řekla, že určitě může, jen ne každé mytí ( tady bude záležet na tom, jestli si vlasy myjete každý den, nebo jednou až dvakrát za týden).
Blonďatá opravdu prokoukla.
No a já, až si vlasy opět zesvětlím, plánuji to tak na listopad, prosinec možná leden, tak si ho pořídím taky.
Funguje ( aspoň podle mamky), vlasy nezatěžuje, jsou hebké a jemné.

Šampon i kondicionér koupíte okolo 50 Kč.



Co vy a šampony z drogerie? Používáte ? A zkoušeli jste nějaký fialový šampon? 




*Moc děkuji Dove za poskytnutí produktu k recenzi.

6 komentářů:

  1. Fialové šampony používám, ale vždy jen jednou za čas, jelikož už tak mám dost zničené vlasy od zesvětlování :) tento jsem ale ještě nezkoušela.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi vlasy zničily právě při zesvětlování, po tomhle jsem naštěstí pocit vysušení neměla :-)

      Vymazat
  2. Škoda, že jsem o podobných výrobcích nevěděla dříve, kdy jsem měla jen blond vlasy. Teď už bych je nevyužila.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba zase jednou … :-) Já blonďatou aspoň částečnou ještě plánuji :-)

      Vymazat
  3. Ja som ich tiež nepoužívala v časoch mojich blond vlasov. Inak vidím, že tvoje sú tiež skôr hnedé a kamoška si tými fialovými svoje hnedé zosvetlila. Takže možno tak sa to dá využiť. Inak pre mňa skôr brown šampón by sa hodil a taký nemávajú všetky značky. Dove mám rada, ale ich vlasovku príliš nie.

    OdpovědětVymazat