středa 26. září 2018

DERMACOL || JAK ČASTO MASKUJETE?


Tak schválně, jak často dopřáváte své pleti masku? Já většinou dvakrát do týdne. V poslední době jsem ale maskovala častěji. Určitě jste si všimli, že Dermacol přišel s novými maskami, Ranní a Noční, které jsou vhodné i pro každodenní použití. Na rovinu přiznávám, že se s balíčkem trefili do černého, protože s příchodem sychravého počasí má suchá pleť dostává zabrat.




OSVĚŽUJÍCÍ RANNÍ MASKA




Znáte tento typ masek? Nanesete je na pleť, ihned po tom co vstanete, necháte pár minut působit, mezitím si vyčistíte zuby nebo uděláte kafíčko a následně smýváte. Vykoukne na vás čistá prozářená pleť v podstatě bez práce. Vzala jsem to sice trošku s nadsázkou, ale v podstatě to tak je. Maska od Dermacolu obsahuje kofein, který pleť probudí a prokrví. Osvěžující vůně pomeranče se postará o to, abyste se probudili i na duchu :-).
Pleť se během 5-ti minut,vyčistí a vy ji nakonec opláchnete vodou, mě jsou příjemnější ručníky namočené teplou vodou, následně pleť jen přetřu tonikem a je připravená na další péči.
Krémová maska, určená pro všechny typy pleti je na obličeji velice příjemná, nestahuje, pleť nedráždí a to ani na citlivých místech ( už několikrát jsem vám psala o lišajích okolo rtů) .
Maska kromě jiného obsahuje i přírodní oleje.
Vzhledem k tomu, že je určená pro každodenní použití jistě uvítáte větší balení, 150 ml už nějaký ten pátek vydrží
Osvěžující ranní masku 150 ml koupíte za 149 Kč zde.



NOČNÍ VYŽIVUJÍCÍ MASKA



Noční maska je o poznání hutnější, když jsem ji poprvé nanesla na pleť, připomínala výživný krém a přemýšlela jsem, jak to s maskou bude přes noc, jestli se celá vsákne, a zda se nebude otírat do polštáře. A výsledek ? PARÁDA ! Neotírá se ! Maska v podstatě zaschne, ne tak jako jílové masky, že pomalu nemůžete ani promluvit, jak máte stažený obličej, ale zatáhne se a nelepí. Samozřejmě, když se poškrábete, budete jí mít za nehty ( i to se mi párkrát stalo), ale jinak žádné stopy na polštáři nebo vlasech. ( Toho jsem se taky dost bála, zvlášť když si člověk večer umyje hlavu :-D. )
Maska se nanáší na vyčištěnou pleť a v podstatě supluje veškerou noční péči. Je zcela na vás zda ji budete používat každý den, nebo jen párkrát do týdne a ve zbytku svou oblíbenou péči. Maska pleti dodá výživu, regeneruje a působí proti stárnutí díky koenzymu Q10 a máslu Karité.
Opět ani tato maska nedráždí pleť. Navíc je skvělá na suchá místa. Tím, jak ji máte na obličeji celou noc, a působí tak dlouhou dobu, jsou suchá místa méně patrná. Nemám pocit stáhnutí a přiznávám, že noční masku používám poctivěji než tu ranní a fakt jsem si ji oblíbila.
Pokud se bojíte, že se vás chlap ráno lekne, tak nemusíte. Maska se vpije do pleti, sice vám zůstane filmeček, ale není téměř vidět a chlapi si toho ani nevšimnou, věřte mi ... vlastní zkušenost :-D
Noční vyživující masku 150 ml koupíte za 149 Kč zde.


AROMA RITUALS BLAHODÁRNÝ SPRCHOVÝ GEL ZELENÝ ČAJ A OPUNCIE



Kdo by neznal sprcháče od Dermacolu? Já jich doma měla spoustu od irské kávy, přes třešňový , rozpustilý citron nebo melounový či hroznový. Nyní přišel Dermacol s novinkou Zelený čaj a Opuncie. Vůbec netuším jak voní Opuncie, každopádně v gelu ucítíte hlavně zelený čaj, krásná čistá svěží vůně. Sprchový gel krásně pění a nijak výrazně nevysušuje.
Sprchové gely Dermacol patří mezi mé oblíbence, a to i díky vysoké škále vůní. Co mi ale nevyhovuje ? To balení, schválně kolikrát se vám stalo, že jste gel špatně dovřeli a po vaně vám stékal barevný proužek? :-D Ale to je jen detail a já nechci být hnidopich, i tak si je pořád kupuji a mám je ráda nejen já, ale taky moje Tinka, která se vždycky ptá, jestli si může půjčovat moje kosmetické serepetičky ( tak dokud jde jen o sprcháč, ráda jí vyhovím :-D )
Aroma Rituals Blahodárný sprchový gel zelený čaj a opuncie 250ml koupíte za 59 Kč zde.



A co vy? Zkoušeli jste některou z novinek Dermacol ? Taky vás  nejvíc zaujala ta noční maska? Já jsem tak nadšená , že se neotírá do polštáře :-)



Moc děkuji Dermacolu za poskytnutí produktů k recenzi.


14 komentářů:

  1. Masky vypadají skvěle, ale nejvíce mě zaujal sprchový gel, protože miluji všechno, co má vůni zeleného čaje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto produkty mám aj ja, masky zatiaľ testujem, ale prídu mi fajn :) Aj keď uprednostňujem masky, ktoré pôsobia pár minút a potom ich môžem dať dole :D :) THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky se Dermacolu povedly :-) Určitě mrknu na recenzi až bude :-)

      Vymazat
  3. Asi bych si nějakou masku měla koupit. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem maskový nadšenec, věřím, že tím pleti opravdu přispívám :-)

      Vymazat
  4. Já si většinou dávám masku tak 2x týdně...ale občas i víc, když se mi zrovna chce:D. Tyhle masky vypadají dobře, zatím jsem žádnou nezkoušela:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si dopřávám masky 2x týdně a jsem ráda, když mi to vyjde i vícekrát, ale ne pokaždé se zadaří :-)

      Vymazat
  5. Novinky od Dermacolu vyzerajú skvelo :) Najviac ma zaujala tá nočná maska

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Mě hrozně láká ten sprcháč! Hlavně kvůli tý vůni, protože mě zajímá, jak voní :)

    Karolína & Korea v Česku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní krásně, Dermacol má vůně svých sprcháčů fakt vychytané :-)

      Vymazat