středa 15. listopadu 2017

GABRIELLA SALVETE || HIGHLIGHTING PALETTE


 Není to tak dávno , kdy v drogerce nebyl ani jeden rozjasňovač, teď se to tam jimi docela hemží a začíná být z čeho vybírat. Trend rozjasňovačů, začaly brát v potaz i takové tradiční značky jako právě Gabriella Salvete, já už si tuhle značku pamatuji z dětství a možná to byla i má první dekorativka.



 Gabriellka se rovnou pustila do rozjasňující paletky , což je fajn pokud rádi střídáte odstíny, nebo  v zimě používáte jiné odstíny než v létě. 
V paletce najdete růžový , zlatý a takový jemně bronzový odstín. Ten bronzový vypadá dost tmavě, ale je nositelný i na světlejší pleti , pokud teda nejste vyloženě porcelánová panenka :-)

 Rozjasňovače na pleti vypadají pěkně , dá se vytvořit Wau efekt i jemnější přirozený, tam je ale dobré mít hodně lehkou ruku, on je to totiž spíš takový lesk jako blesk :-)
Obsahuje i třpytky , ale spíš se jedná o lesk , což mě osobně je rohodně bližší .

 Na fotkách vidíte i jednotlivé odstíny, ten bronzový  to bohužel schytal od nenechavých dětských prstíků, no co .... je to jen kosmetika :-)


 Nevýhodou paletky je určitě prášivost , ale není to nic hrozného , konzistence je však příjemná, nic extra suchého.

Obal je levný , ale to asi nikoho nepřekvapí , u paletky za pár kaček nehledejte bytelné
" vystajlované" obaly.
Každopádně pokud s ním nebudete házet o zem , určitě vám nějaký ten rok vydrží .


Mně se tohle trio zamlouvá, mám i lepší rozjasňovač , ale u téhle paletky je výhodou právě ta barevná variace ,  a každý den se vám lícní kosti mohou lesknout v jiné barvičče.

Na nejlepší cenu paletky můžete mrknout zde na Srovnáme.cz.

A co vy? Propadly jste trendu rozjasňovačů?

4 komentáře:

  1. Paletku rozjasňovačů žádnou nemám, láká mě jedna od Sleeku. Tahle od GS je povedená co se odstínů týče ale myslím si že bude dost prášit, to dělají snad všechny pudrové produkty od GS. Určitě palec nahoru, protože v drogerkách je o rozjasňovače nouze.


    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas , docela práší , ale dá se :-) Záleží i na štětci, chce to fakt jemňoučký . :-)

      Vymazat
  2. Rozjasňovače moc nepoužívám, jen v létě občas bronzer a tuto paletku mám doma. A jak jsem psala, nejsem zrovna velký nadšenec, takže mi stačí :-) za ty peníze a na občasné použití je jako dělaná.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky myslím, pokud není člověk vyloženě fajnšmekr , tak stačí :-)

      Vymazat