sobota 1. února 2020

BELL COSMETICS || VELKÁ NÁLOŽ LEVNÉ DEKORATIVKY

Svět dekorativky se za poslední roky posunul mílovými kroky vpřed. Dnes už neplatí, že dražší musí být vždy lepší. Najde se i dekorativka, která nestojí majlant, přesto však plní perfektně svou funkci.
Co myslíte? Jak dopadla v testování jedna z těch levnějších značek Bell Cosmetics? Z čeho jsem nadšená a co mi naopak nesedlo?
Pojďme se na to vrhnout, zavalím vás hromadou rtěnek, řasenek pudrů a paletek :-D






VELVET MAT LIPSTICK




Rtěnka, která se dostala i do mých topek za rok 2019. Je totiž dokonalá. Perfektní pigmentace, syté barvy, sametově matný efekt. Navíc se nerozpíjí do jemných vrásek okolo rtů, tudíž se dá použít i bez konturky a je pohodlná.



Odstín Charm Pink jsem si zamilovala. Je to taková mauve barvička do růžova. Je ideální na každodenní líčení, nezvýrazňuje nedokonalosti a s líčením nemáte ani příliš práce. Je to odstín, který máte nanesený ruk cuk.



True Red je tmavá červená, možná až lehce do vínova. Název odstínu True Red je trochu zavádějící, já si totiž pravou červenou představuji trochu jinak :-D. True Red už nějakou tu šupinku zvýrazní a doporučuji před nanesení rty trošku obrousit peelingem.

Velvet Mat Lipstick odstín Charm Pink
Velvet Mat Lipstick odstín True Red


Velvet Mat Lipstick koupíte zde.




 SHINY´S LIPSTICK



Zleva odstín 02 Biscuit, 01 Icing, 05 Candyfloss

Pokud hledáte něco mezi rtěnkou a leskem, nešlápenete vedle se Shiny´s Lipstick. Je totiž hodně hydratační, jemně pigmentovaná a obsahuje třpytky. Díky tomu jsou rty šťavnaté a lesklé.  Na rtech je příjemná podobně jako balzám a pokud trpíte na šupinky, tahle rtěnka bude přesně pro vás. Nejen že pod jejím nánosem šupinky nevidíte, ale rtům i ulevíte v tomhle chladném počasí.

Shiny´s Lipstick 05 Candyfloss
Shiny´s Lipstick 02 Biscuit
Shiny´s Lipstick 01 Icing

Shiny´s Lipstick koupíte zde.



COLOUR LIPSTICK



Zleva 08 Mauve, 05 Ruby Red


Tyhle rtěnky patří mezi nejlevnější od Bell Cosmetics, nicméně to rozhodně neznamená, že jsou špatné. Kdepak, jsou skvěle pigmentované, pohodlné, nezvýrazňují nedokonalosti. Jen výraznější odstíny díky své krémovitosti potřebují konturovací tužku.



Co se týče výdrže, je na tom podobně jako jiné krémové rtěnky. Celodenní držák to není, na druhou stránku není problém ji během dne přetřít bez toho, aniž by vytvořila krustu.

Colour Lipstick odstín 08 Mauve
Colour Lipstick odstín 05 Ruby Red

Colour Lipstick koupíte zde.




LIQUID METAL LIPSTICK





Matná metalická rtěnka? Zní to zvláštně, ale pár takových Bell opravdu nabízí. Zaschnou zcela do matna, ale zachovají si metalické odstíny. Tahle tekutá rtěnka se neobtiskává, nerozpíjí se a krásně drží. Na rtech je poměrně pohodlná, samozřejmě ji cítíte, není to pohodlíčko jako u výše zmíněných krémovek, ale výrazný pocit vysušení také necítím. Navíc tyhle rtěnky odstraníte i běžným odličovákem.

Liquid Metal Lipstick odstín 03 Just Because


Liquid Metal Lipstick koupíte zde.


XXLASHES CURL&VOLUME MASCARA




Bell nabízí spoustu skvělých řasenek, zatím ale nic nepředčilo mou oblíbenou Secretale Mega Volume Mascara,  o které si můžete přečíst zde. Nicméně s touhle řasenkou jsem též spokojená. Řasám dodá objem, natočí je i prodlouží, krásně pročeše a neopadává pod víčko. Párkrát se mi obtiskla, ale během posledních měsíců se mi to s řasenkami stávalo často, ale v poslední době se opět zdá, že se blýská na lepší časy a řasenka  příjemně drží. Kartáček je mohutnější, silikonový, ve tvaru přesýpacích hodin. Dá to s ní trochu víc práce než s mojí zlatou oblíbenkyní, ale dají se s ní vykouzlit krásné řasy.


XXLashes Curl&Volume Mascara koupíte zde.



XXLASHES LONG&VOLUME MASCARA




Tahle řasenka by měla řasy prodloužit i zahustit, jak už název napovídá. A kýžený efekt se koná, avšak, i tak se mi zdá předchozí řasenka lepší. Long&Volume vytvoří menší objem a je s ní trochu více práce. Řekla bych, že kvůli kartáčku. Řasenky jsou ale hodně individuální záležitost, takže vy to můžete mít třeba i úplně naopak :-)



XXLashes Long&Volume Mascara koupíte zde.



GLAM&SEXY VOLUME BLACK MASCARA





Tahle řasenka mi bohužel k srdci nepřirostla. Přijde mi, že řasy spíš jen obarví, ale wau efekt se nekoná, od objemové řasenky přeci jen očekávám objem, ale vím, že Bell to umí rozhodně líp. Možná to bude silikonovým kartáčkem, já mám zkrátka radši ty klasické, i když, výjimka se občas najde.


Glam&Sexy Volume Black Mascara koupíte zde.



SUPER STAY EYESHADOW BASE




Báze v tělovém odstínu víčko zmatní a připraví ho na oční stíny. Má zvláštní konzistenci a stačí opravdu jen maličko. Ve chvíli, kdy to přeženete, vytvoříte si na víčku zvláštní cucky. Přiznám se, že jsem s bází trochu bojovala. Byly dny, kdy jsem ji chválila a dny, kdy mi fakt nesedla.  Nutno podotknout, že se mi na víčkách sem tam objeví šupinky a pro tyhle dny je báze opravdu nevhodná. Nicméně stíny udrží tam, kde má, neslévají se a řasenka se méně obtiskává.

Super Stay Eyeshadow Base koupíte zde.




START GLOW MAKE-UP BASE




Rozjasňující báze, ty já teda můžu, vytvoří na pleti krásný zářivý efekt, který prokukuje pod make-upem. Tahle se leskne do perleťového odstínu. Můžete ji použít klasicky pod make-up nebo ji do něj rovnou přimíchat a vytvořit si tak rozjasňující make-up.
Perfektní pro dny, kdy se člověk necítí zrovna fresh :-).


Start Glow Make-up Base koupíte zde.


CREAMY TOUCH CORRECTING MAKE-UP





Ideální make-up na běžný den. Krytí je střední, avšak lze ho trochu navrstvit a pohrát si tak s výsledným efektem. Zkoušela jsem ho zapracovat houbičkou i štětcem a nemohu se rozhodnout, která verze mi vyhovuje líp :-)
Mně se jeho efekt nejvíce líbí zapudrovaný, získá si tak dokonalejší finish, nezalézá do pórů ani do vrásek. Běžnou pracovní dobu s přehledem zvládá. Nevysušuje pleť a nezvýrazňuje suchá místa. Sedl mi i jeho žlutý podtón.
Bell make-upy zkrátka umí.

Creamy Touch Correcting Make-up koupíte zde.


ULTRA COVER MAT MAKE-UP


Jak název napovídá, make-up je silně krycí, ale jelikož ho mám v příliš světlém, opravdu až porcelánovém odstínu, na celý obličej ho nepoužívám.  Nicméně našla jsem v něm perfektní využití pro míchání ostatních make-upů. Nejen, že každému dodá perfektní krytí, ale zesvětlí i make-upy, které mohu používat jen přes léto.
Barevnost make-upů má Bell Cosmetics přeci jen zvláštní. Ač mám oba make-upy v odstínu jedna, jejich barevný rozdíl je propastný.
Přesto jsem ráda, že ho ve své sbírce mám, on se totiž jeden takhle světlý make-up hodí.

Ultra Cover Mat Make-up koupíte zde.



STOP DARK CIRCLES EYE CONCEALER




Korektor rozhodně doporučuji aplikovat prsty. Jen tak z něj vytřískáte nejsilnější krytí a zároveň přirozený efekt. Jemně ho rozetřu a následně vťupkám. Našla bych i více krycí korektory, avšak tento je pro běžné denní použití dostačující. Důležité pro mě je, že nevysušuje oční okolí, nesráží se do vrásek, neoxiduje a vypadá přirozeně.

Stop Dark Cirkles Eye Concealer koupíte zde.



ULTRA BLURRING POWDER





Pudry jsou další položkou, kterou Bell Cosmetics prostě umí. Jejich pudry jsou výtečné a zatím jsem neměla žádný, který by mi vyloženě nesedl. Stejně tak je na tom i Ultra Blurring Powder. Pleti dodává i jemné krytí. Já si ho oblíbila především na odpolední úpravu své fasády. A o tom svědčí, že jsem se (při svém množství pudrů) dostala na pánvičku. Úplně postačí, když pleť popráším tímto pudrem a hned vypadá o mnoho lépe. Nedokonalosti a běžné začervenání se opět ztrácí pod závojem pudru.

Ultra Blurring Powder koupíte zde.




ULTRA BRONZING POWDER





Tak tenhle bronzer bude parádní na léto, najdete v něm totiž i jemný odlesk. Já si ho ale dopřávám moc ráda i teď přes zimu. Dodá pleti opálený šmrnc. Stačí s ním jen lehce poprášit a v mžiku vypadám zdravěji. Pigmentovaný je tak akorát, ona silná pigmentace zrovna u bronzeru je spíše na škodu, na druhou stránku, pokud je bronzer pigmentovaný málo, stojí za houby a nad jeho aplikací strávíte mládí. Myslím, že v Bell našli perfektní hranici. Neflekatí a lze ho nanést rovnoměrně a bez práce. Celý den nevydrží, ale není problém se během den "přišmrncnout" :-)


Ultra Bronzing Powder koupíte zde.



SWEET ROMANCE FACE PALETTE




Bell přišel na trh i s několika paletkami. Sweet Romance mám nejradši. Ta tvářenka, ta se vážně povedla. Je nádherná, růžová, šťavnatá, rozjasňující. Sahám po ni velmi často. Na tvářích vytvoří přirozená jablíčka. Nemusím mít strach, že to s ní přeženu, ale pigmentovaná je moc dobře.


I rozjasňovač obsažený v paletce je dokonalý. Ostatně, i rozjasňovače jsou silnou stránkou Bell Cosmetics. Krásně se leskne na vršku lícních kostí. Neobsahuje velké třpytky a lze s ním vytvořit jak lehký, tak i wau efekt ala discokoule.



Přiznám se, že po paletce sahám až ve chvíli, kdy je můj make-up zafixovaný, proto po pudru příliš nesahám. Špatný ale rozhodně není, zkrátka a dobře, jde jen o zvyk.



Sweet Romance Face Palette koupíte zde.



BAD ROMANCE FACE&EYE PALETTE





V paletce Bad Romance najdete jak oční stíny, tak i tvářenku a konturovací pudr. Oční stíny z téhle paletky používám momentálně asi nejčastěji. Jsou moc pěkně pigmentované, mají příjemnou sametovou konzistenci. Většina stínů je matných, ale nejvíc do kolen mě dostal prostřední třpytivý stín. Má fakt grády, a to i při nanesení štětcem. Největší intenzity ale dosáhnete nanesením prstem.
Stíny drží a neslévají se do linky.



Tvářenka mě na první pohled příliš neuchvátila, ale poté, co jsem ji zkusila, změnila jsem názor. I tato tvářenka podobně jako ta z předchozí paletky krásně rozjasní tváře, ale barvička už je jiná, jemně cihlová. S lehkou rukou ji můžete použít i jako rozjasňovač. A víte co? Drží jako přibitá, zvládla se mnou celý den a fakt mě to překvapilo, nicméně odstínem si mi líbí víc její růžová ségra :-).
Konturovací pudr je trošku teplejší, ale pokud nejste vysazení na úplně studené konturovací pudry, dá se použít. Jinak bych ho spíš viděla jako moc pěkný bronzer.
Stíny, tvářenka i bronzer jsou jemně namleté, nepráší a mají moc příjemnou konzistenci.




Bad Romance Face&Eye Palette koupíte zde. 




Bell Cosmetics jsem si zamilovala, v poměru cena/kvalita je perfektní, navíc hypoallergenní. Ani jednou se mi nestalo, že bych na jejich produkty měla nějakou reakci a to mám poměrně citlivá oční víčka.

Vřele mohu doporučit i další produkty. Chcete vědět jaké? Mrkněte na recenze, které jsem na blog přidala dříve. Za zmínku stojí zejména make-upy a …. rtěnky znáte mě. Takže! Recenze najdete zde.

A co vy? Taky už jste zkusili jejich dekorativku? Co vás nadchlo a co vám naopak nesedlo? A zaujal vás některý z produktů?




*Moc děkuji Bell Cosmetics za poskytnutí produktů k recenzi.






10 komentářů:

  1. Mě rozhodně zaujali hned ty první rtěnky, vypadají skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Od Bell cosmetics zatím nic nemám, ale ty rtěnky vypadají moc krásně :)

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
  3. O môj bože to je recenzia, teda a tie leské rúže tie by som brala, vyzerá super a púder s bronzerom rovnako ��Bell nemám doma ale po tvojej recenzie pribudlo na môj wishlist niekoľko produktov

    OdpovědětVymazat
  4. Ty lesklé rtěnky vypadají parádně, úplná lázeň pro oči :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si teda určitě vybrala, hlavně mezi rtěnkami. :-)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat