pondělí 26. srpna 2019

PÉČE O PLEŤ SE ZNAČKOU MARY KAY



Značku Mary Kay asi představovat nemusím, pravděpodobně jste o ní slyšely, já ale doposud nic nezkoušela. 
Proto jsem s nadšením přijala pozvání na akci, kterou pořádala právě značka Mary Kay, krom kupy kosmetiky, kterou jsme si mohli vyzkoušet, jsme si odnesli i domů pořádnou nálož produktů k testování. 
Téma znělo MULTIMASKING. Jestli sledujete můj Instagram, je vám asi jasné, že tohle téma je mi blízké, maskuji totiž často a ráda. Prohlédnout jsme si ale mohli i dekorativní či pleťovou řadu.

Řeknu vám, že pokud se přede mnou objeví balíček, opět se ve mě probudí dítě, a s jiskřičkami v očích rozbaluji a těším se, co objevím. 
Značka Mary Kay si toho pro nás přichystala mnoho, tudíž jsem se rozhodla recenze rozdělit do dvou částí, dnes se podíváme na pečující část a někdy příště zase na tu dekorativní.




 ODLIČOVAČ OČÍ




Dvoufázový odličovák, který neobsahuje olej? V první chvíli mě to zarazilo a vzpomněla jsem si na suché oční okolí po neolejových odličovacích přípravcích, ale po tomhle rozhodně vaše pleť suchá nezůstane. Ne nadarmo patří mezi nejprodávanější produkty Mary Kay. Odlíčí naprosto dokonale veškerý make-up, odolnou řasenku nebo neslíbatelnou  dvoufázovou rtěnku ( myslím, že všechny víme, jaký typ držáku mám na mysli). Zvládá to s lehkostí, bez toho, aniž bych oči nebo rty musela drhnout a navíc nezanechává mastný pocit a mlhu před očima. Hned jsem si na vás vzpomněla, když jsem ho vyzkoušela poprvé, protože spousta z vás mi právě píše, že TU mlhu před očima nesnesete.
Tak tohle je perfektní alternativa pro vás.
Odličovač stačí před použitím protřepat, nanést na tamponek a setřít líčidla.
Nedráždí, neštípe v očích a skvěle odličuje, tohle se Mary Kay skutečně povedlo.

Odličovač očí 110 ml koupíte za 530 Kč zde.



CLEAR PROOF HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ MASKA S AKTIVNÍM UHLÍM




Čistící masky nepoužívám tak často jako hydratační, nicméně i čistící maska má svůj význam, tento typ masky používám přibližně jednou do týdne, a to pouze na T-zónu, moje pleť je suchá, ale ani mně se nevyhnuly ucpané a zanesené póry na nose. Masku nechávám působit přibližně deset minut většinou ve sprše ( takže výmluva, že nemáte čas na masku právě padla :-D ), příjemně chladí a po masce čistící aplikuji masku hydratační.
Maska obsahuje aktivní uhlí a funguje přesně tak, jak si to u čistící masky představuji, naváže na sebe nečistoty a přebytečný maz a ty pak smyju mokrým ručníkem. 
Pleť zanechá čistou, hebkou a matnou. Rozhodně cítím potřebu se namazat, ale pnutí není tak silné jako u některých jílových masek.

Clear Proof hloubkově čistící masku s aktivním uhlím koupíte za 650 Kč zde. 



TIMEWISE HYDRATAČNÍ GELOVÁ MASKA S REGENERAČNÍM ÚČINKEM




Hydratačním masky miluji a stále hledám další a další, které bych mohla otestovat, a ze kterých bych si "sedla na zadek" . Jenže z téhle masky jsem tak trochu na vážkách. Už při nanášení můj citlivý nos zbystřil alkohol, a to mě dokáže odradit i u levnějších tělových produktů, natož u masky na obličej. Nicméně, jako správná testerka, když už jsem se do testování pustila, chtěla jsem také vědět, jak bude působit. Zda nebude dráždit pokožku, a hlavně, jak bude hydratovat, co si budeme povídat, proto si hydratační masku pořizujeme.
Byla jsem ráda, že jsem po celou dobu působení nezaregistrovala žádné pálení či svědění ( jojo, během svého testování jsem narazila i na masku, po které jsem se pěkně osypala, dělejte si test na alergie a nebuďtě hrrr jako já :-D ).
Poté co jsem masku smyla, pleť vypadala dobře, žádné začervenání se nekonalo, ale žel bohu, žádný wau hydratační účinek také ne, ani takový ten chvilkový pocit, že se po masce nemusíte namazat krémem ( který já vždy zaženu a krémem se stejně napatlám, protože přece nemůžu fungovat nenamazaná :-D ), Takže tuhle masku bohužel doporučit nemůžu. Je to škoda, maska je sice dražší, ale zato velké balení, které vám sakra dlouho vydrží, škoda jen slabého účinku.
Musím však zdůraznit, že já masku testovala na hodně suché pleti. A to možná bude i kámen úrazu, je totiž vhodná jak na suchou, tak i mastnou. 

 TimeWise gelovou masku 85 g koupíte za 750 Kč zde.

Gelová a Čistící maska.




UKLIDŇUJÍCÍ OČNÍ MASKU TIMEWISE




Zato tenhle modrý gel si nemohu vynachválit. 
Příjemně chladí a zároveň hydratuje, můžete ho použít ráno, jako osvěžující masku, stačí chvilka než si vyčistíte zuby, uvaříte kafe nebo si upravíte vlasy, gel se krásně vstřebá a přebytek rozetřete.
Oční okolí vypadá svěže, jasně a odpočatě, pokud trpíte na pytle pod očima, tohle by vám mohlo pomoci je zmírnit. Gel můžete dát i do ledničky a podpořit tak chladivý efekt.



Tuhle hydratační věcičku jsem si hodně oblíbila, protože u klasické masky často postrádám právě péči o oční okolí.
Obsahuje výtažek ze zeleného čaje, okurky, šípkové růže a habru.

Uklidňující oční masku 11g TimeWise koupíte za 540 Kč zde.



S péčí Mary Kay to mám tak půl napůl, ale obrovskou výhodu vidím v tom, že pokud si nějaký produkt u kosmetické poradkyně Mary Kay koupíte a nebudete s ním spokojené, můžete ho vrátit a získat peníze zpět nebo si pořídit něco vhodnějšího pro vaši pleť. A platí to i u produktů, které jste již použili. To se mi zdá jako obrovský benefit, z obyčejného mililitrového vzorku totiž těžko posoudíte, jestli vám dlouhodobě sedne, spíš jen zjistíte, zda se po něm neosypete, takže za tuhle možnost, má Mary Kay spoustu bodů navrch.

A co vy? Zkoušeli jste něco od Mary Kay? Budu ráda, když mi nějaký produkt doporučíte :-)




*Moc děkuji Mary Kay za poskytnutí produktů k recenzi.





18 komentářů:

  1. Oční maska mě zaujala nejvíce, ta vypadá super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ten modrý gel, ta textura, úplně bych si chtěla rýpnout :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce mě zaujal dvoufázový odličovač 😍. Ten vypadá top.

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle značka mě vůbec neoslovila :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Gelová maska je super... Zkuste nanést těsně před spaním a dobrou noc... Mrkni ráno umýt výsledek super! 👍

    OdpovědětVymazat
  6. Gelová maska je super... Zkuste nanést těsně před spaním a dobrou noc... Mrkni ráno umýt výsledek super! 👍

    OdpovědětVymazat
  7. Ta gelova maska je za me top produkt! Zkuste nanest jednu vrstvu, pote druhou, a az do te doby , nez ji ucitite trosku lepkavou na tvari. :) opravdu ji miluju a jestli byla plet tak vysusena, jak pisete, tak potrebujete vice vrstev =) jak jiz nekdo napsal, na noc je nejlepsi! =)

    OdpovědětVymazat
  8. Gelová masku odporúčam, treba si ju nechať aj na celú noc na pleti a potom po ňom je pleť hebučká. Maska sa vsiakne, pred maskou večer môžte kludne naniesť aj krém, keď nemáte večer radi pocit takej stiahnutej pleti. A pri častom používaní aj 2 x týždenne a dobrom hydratačnom kréme tak maska sedí každej žene. :)

    OdpovědětVymazat