neděle 21. července 2019

RENOVALITY || ODLIČOVACÍ SÉRUM, ACAI SÉRUM A PEELINGY



 Kauza Renovality hýbe instagramem, názor si udělejte každý sám, na mém blogu najdete spoustu pozitivních recenzí, čímž myslím, jsem svůj názor vyjádřila dostatečně.
Dnešní post ale nebude o obhajobě značky, nýbrž o recenzích na Renovalití novinky, no..., už to zas až takové novinky nejsou, ale testování holt vyžaduje nějaký ten čas.





ODLIČOVACÍ SÉRUM





Čistá pleť = zdravá pleť, říkám to pořád. Nejdůležitější a nejzákladnější částí péče o pleť je čistění, jen čistá pleť vstřebá účinné látky z další péče, a hlavně to bývá i častá příčina akné. Pokud totiž nečistíte důkladně, je to jako byste nečistili vůbec. Pleť potřebuje vyčistit jak ráno, tak i večer. Ráno proto, že přes noc probíhá samočištění pleti, na pleti ulpívá maz, odumřelá kůže a další nečistoty, no a večer samozřejmě make-up, prach, pyl a další látky, které posbíráte za celý den, obzvlášť ve městě :-) Určitě neplatí, že pokud se nemalujete, nemusíte pleť čistit, jen s tím nebudete mít tolik práce.


Přírodní odličováky mám moc ráda, bývají šetrné k pleti, ale mívají i jeden neduh, neodstraní dvoufázové rtěnky (dermacolky). Jenže víte,co? Renovalití Odličovací sérum to zvládne a navíc s lehkostí. Rty nemusím drhnout, stačí jen postříkat odličovací tamponek a párkrát přetřít rty.
Je vám tedy asi jasné, že když zvládne téměř nesundatelnou rtěnku, zvládne úplně všechno.

Jak tedy při odlíčení olejovým sérem postupovat?
Způsobů je několik, záleží jen na vás, pro který tip odlíčení se rozhodnete.
Jelikož je odličovák vybaven střičkou - rozprašovačem, samo se nabízí, že ho na pleť nastříkáte, rozetřete ho rukou, nečistoty a make-up se lehce rozpustí a zbytky stáhnete buď odličovacím tamponkem, já používám ty pratelné nebo namočeným růčníkem.
Dalším způsobem může být, že sérum nastříkáte na vlhký odličovací tamponek ( proč vlhký? Máte pak mnohem menší spotřebu, zkuste to i s odličovacím mlékem :-) ) a postupně odličujete, já začínám vždy řasenkou, pak rtěnkou a nakonec zbytek.
Po odlíčení vždy používám tonikum či květovou vodu, už se těším na ty Renovalití :-)
Samozřejmě jako mezikrok můžete použít i čistící gel, ale nutné to není, pleť je perfektně čistá i bez toho.



Na olejovém séru je skvělá nejen jeho účinnost a rychlost, ale také to, že nezanechává pleť zbytečně vysušenou.
Obsahuje jojobový olej a Hemisqualen, mimochodem jojobový olej sám o sobě je na odlíčení též skvělý, ale právě s tou dvoufázovou rtěnkou trochu bojuje.
Vhodný je na všechny typy pleti a nadšené budou hlavně sušenky a citlivky.


Odličovací sérum 200 ml koupíte za 299 Kč zde.


ACAI SÉRUM




Acai sérum ocení hlavně sušenky jako já nebo dámy se zralejší pletí. Pokud jste očekávali gelové sérum, tak pozor jedná se o sérum olejové, v podstatě je to směs olejů Acai  a Squalenu. Stačí mi malé množství, je to poměrně výživnější olej, takže nečekejte, že se okamžitě vstřebá, Já ho používám takto. 
Nejdříve pleť přestříknu termální vodou, následně rozehřeji olej v rukách a aplikuji na celý obličej, pak si jdu udělat kafe, olejíček se mezitím vstřebá a následně se jdu nalíčit. Používám ho převážně během ranního rituálu. 
Krásně pleť rozjasní, zřejmě díky obsahu vitaminu C. Mimochodem, vitamin C určitě doporučuji zařadit do každodenního rituálu péče o pleť, je to silný antioxidant, skvěle funguje proti stárnutí, podporuje tvorbu kolagenu, sjednocuje barevný odstín pleti a má spoustu dalších benefitů. Jelikož Acai sérum obsahuje i můj oblíbený Squalen a to až z 80% pleť krásně vyhladí a bude jemná na pohled i dotek.

Vhodné bude i pro ty z vás, které trpíte na ucpávání pórů, a to právě i kvůli již zmíněnému vitaminu C, navíc je olej nekomedogenní ( na stupnici číslo 1 ).

Pleť regeneruje, poskytuje dostatek výživy i hydratace.

Acai sérum můžete použít i pro péči o vlasy, ale upřímně najdete spoustu skvělých, levnějších olejíčků od Renovality, které budou na vlásky stejně super :-) Zkuste třeba Jojobu, Argaňák, Ricin nebo Hroznový.


Olejové sérum není v klasickém pipetkovém balení, ale obsahuje pupičku, pro některé z vás možná praktičtější verze, mně je to asi jedno, ráda používám oba typy. Samozřejmostí je fialové sklo, které udrží oleje dlouho v čerstvém stavu. Olejů mám doma spoustu a ještě se mi žádný nezkazil a opravdu nedodržuji 3 měsíce použitelnosti, které jsou napsané na obalu. 



Acai sérum 50 ml koupíte za 319 Kč zde.



JASMÍNOVÝ A LEVANDULOVÝ TĚLOVÝ PEELING




Jestli něco miluji, tak je to čerstvě obroušená pokožka po použití peelingu, taky to tak máte?  V poslední době je používám opravdu VELMI, VELMI často. Pamatujete, jak byly zkraje léta teploty okolo 35 stupňů? Tak já se parádně spálila, a snad všude, kde je to možné, záda břicho, nohy... hned jak pokožka trochu zregenerovala, pustila jsem se do odstranění staré pokožky a věřte, že i s pravidelným peelingováním to trochu trvalo, joooo, holt nezapomínejte na ochranný faktor... :-D
Každopádně jsem byla vděčná, že mě Renovality zásobili svými novinkovými peelingy.
Na sluníčku už se tolik negriluji, ale zato samoopalovák je teď můj největší paťák a znáte to, před použitím vždy použijte peeling, hlavně na suchá hrubší místa jako kolena, lokty.... Nicméně i pokud jste fanda letního rožnění na sluníčku, nezapomínejte, že peeling je váš přítel. Opálení si scrubem neodstraníte, jen starou zašedlou pokožku, která by se sama po čase obnovila, tak proč ji trochu nepomoct. Výsledkem bude trvalejší opálení a hezčí, šťavnatější barvička.



Peelingů najdete na trhu celou řadu, v čem jsou tedy ty Renovalití výjimečné ? Těch důvodů je víc. Hned po prvním otevření mě upoutala vůně, mému rypáčku o něco víc lahodí jasmínová vůně ale i levandulová je naprosto boží. Jedná se o konzistenci sůl v oleji, takže se po důkladném obroušení nemusíte ani mazat. Pokožka bude úžasně vláčná a vyživená. Sůl kterou v peelingu najdete není obyčejná, nýbrž himalájská růžová, krom toho, že je fotogenická :-D , ukrývá i několikanásobně víc minerálů, než třeba opěvovaná sůl z Mrtvého moře. Když jsem se tuto informaci dozvěděla, dokoupila jsem ji i k vnitřnímu užití :-D. Z olejů v něm najdete mandlový ( můj oblíbený, vhodný i pro největší citlivky), jojobový či bambucké máslo.
Peelingy navíc obsahují velice zvláštní složku Diam, která klidní začervenalou pokožku, je tedy fakt, že ač je peeling solný, má citlivá pokožka začervenalá není. Diam by měl skvěle fungovat na červené žilky. Já jsem si jich po porodech vysloužila celkem dost, ale na ně mi bohužel peeling nezafungoval, možná kdyby byly jemnější, ale bohužel... nikdo nejsme dokonalý a moje žilky zachrání už asi jen lékař. Hrubost v Renovality vychytali tak akorát, lze s ním obrousit pokožku zlehka, nebo můžete přitlačit, a to pak zaručuji pokožku jak dětskou prdelku.


Jen pozor !!! Nezapomínejte, že je to peeling solný, podrážděná místa, ekzémy, drobné ranky nebo čerstvě oholené nohy, ve všech těchto případek se buď místům vyhněte nebo s aplikací počkejte, až se vám místa zklidní.
Každopádně oba peelingy jak Jasmín, tak i Levandule jsou naprosto dokonalé a účinné. Pokožka je po nich jemná, hebká a rychleji regeneruje.


Jasmínový tělový peeling 200 g koupíte za 299 Kč zde.
Levandulový tělový peeling 200 g koupíte za 299 Kč zde.



Tak jsme na konci, já vám nevím, já ty recenze neumím psát krátké :-D, ale snažím se vám tam holt nacpat všechno, hlavně svoje dojmy. Co vy a Renovality ? Jaký produkt je váš nej? Používáte oleje a jak často používáte peeling? Čistíte pleť ráno i večer? 




Moc děkuji Renovality za poskytnutí produktů k recenzi.



19 komentářů:

  1. Všechny produkty vypadají super, ale nejvíce mě rozhodně zaujalo odličovací sérum.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od nich ještě nic neměla, ale výrobky se mi líbí. Pleť čistím pravidelně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenzia. K odličováku som sa ešte nedostala, kôli mojej obľube len vodpu zmývateľných :D Ale musím ho už skúsiť. Peelingy sú mi veľmi príjemné a ro masírovanie, škrabkanie s nimi mám veľmi rada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zas miluju ty olejové :-D Já letos brousím ostošest :-D

      Vymazat
  4. Všetky produkty vyzerajú úžasne, zaujali ma aj peelingy aj odličovacie sérum 🙏ako musí to byť fakt skvele a vôňu nemá žiadnu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovací sérum žádnou výraznější vůni nemá, v podstatě ho při odličování vůbec necítím :-) zato peelingy voní božsky :-)

      Vymazat
  5. Bezva recenze, na novinky od Renovality jsem si brousila zuby. Jejich moringu a okurku miluju! Acai sérum mě moc zaujalo, nad tím při příští objednávce popřemýšlím. Ty peelingy vypadají taky skvěle, navíc se mi líbí, že jsou solné.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji , Moringu mám doma též a je skvělá, Acai se též moc povedlo , peelingy top top top , už nemám ani jeden :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Mě nejvíce zaujalo odličovací sérum 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Jasné, pleť si čistím dvakrát denne, ale niečím fakt jemným. Oleje mám rada a najradšej mám šípkový. Značku poznám, no zatiaľ som nemala od nich žiaden produkt.

    OdpovědětVymazat
  9. Od téhle značky mám pouze jeden produkt a tím je ricinový olej :) musím také svoji mini, pidi sbírečku rozšířit o nové produkty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Zaujali ma hlavne peelingy, tie vyzerajú dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  11. Doporučuji od renovality pleťové levandulovy peeling. Je určen přímo na obličej a nic lepšího od nich neznám. Vyživí to pokožku a hydratace. Máte ji jemnou jak nikdy a je šetrný k pleti. Žádná alergická reakce a mám velmi citlivou pokožku.

    OdpovědětVymazat