sobota 27. července 2019

BELL COSMETICS || HROMADA DEKORATIVKY- MAKE-UP, ROZJASŇOVAČE, TVÁŘENKA, LINKY,STÍNY, RTĚNKA


Kvalitní dekorativka za kterou nenecháte celou výplatu? Mrkněte na Bell cosmetics, tuhle značku mám hodně ráda, vyzkoušela jsem mnoho jejich produktů a většinu mohu vřele doporučit. Sázka na jistotu jsou jejich makeupy, ale perfektní mají třeba i tvářenky či rtěnky. Navíc neustále přicházejí s novinkami, veškeré jejich kousky jsou hypoalergenní, tudíž vhodné i pro citlivky a k dokonalosti jim chybí jen stojan v drogerii, jak já občas závidím blogerkám na Slovensku, že si mohou všechno prohlédnout a vyzkoušet "naživo".

BELL HYPOALLERGENIC AQUA JELLY MAKE-UP



Jak jsem psala výše, make-upy od Bell jsou sázka na jistotu, prozatím mě žádný nezklamal a ani Aqua Jelly není vyjímkou. Je to ideální make-up pro letní dny či babí léto, je totiž ultra lehoučký a na pleti není cítit, je to, jako byste make-up vůbec neměli. Krytí sice není vysoké, spíše nižší střední, ale perfektně pleť sjednotí, vypadá velice přirozeně.



K aplikaci lze použít jak houbička, tak i štětec, obě varianty mi vyhovují, i když je pravda, že po houbičce sahám častěji, mimochodem, ta od Bell ve své cenové kategorii nemá konkurenci.


Make-up nezalézá do pórů ani do vrásek a pracovní dobu hravě zvládne, poté se jemně vytrácí, ale přirozeně, neflekatí a nemusíte se bát viditelných bez make-upových míst.
Momentálně je na mě světlý, ale stihla jsem ho otestovat ještě před tím než se do mě opřely sluneční paprsky, teď opět čeká na brzký podzim.

Bell HYPOallergenic Aqua Jelly Make-up koupíte za 159 Kč zde.



BELL HYPOALLERGENIC PERFECTIONIST POWDER



Tenhle pudřík je na první pohled nádherný, reliéf ve tvaru květiny? Tohle se Bell moc povedlo. Reliéf je ve žlutém Banana odstínu, kdežto zbytek pudru je transparentní. Já ho vždy promíchám a vytvořím na štětci takový mix, ale můžete ho používat i zvlášť, žlutý pod oči a transparentní na zbytek obličeje.



 Pudr je jemně namletý, ale víc slisovaný a sušší, skvěle fixuje a měl by rozjasňovat, ale toho jsem si po pravdě moc nevšimla,  musím uznat, že od Bell už jsem zkoušela i lepší pudřík, s ještě jemnější konzistencí. Špatný ale rozhodně není a používám ho ráda.

Bell HYPOallergenic Perfectionist Powder koupíte za 159 Kč zde.



BELL TRIO COLOUR BLUSH




Do téhle tvářenky jsem se zamilovala, hned jak jsem ji viděla na Instagramu Bell cosmetics ( mimochodem doporučuji sledovat, protože občas mají i poštu zdarma a informují právě na Insta).Ještě víc jsem se do ní zamilovala, když jsem ji otevřela a sáhla do ní. 



Tři
dokonalé barvičky s jemným odleskem. můžete je buď používat zvlášť  nebo dohromady, já ji používám oběma způsoby. Právem se zařadila mezi mé největší tvářenkové oblíbence. Dokonalá textura a parádní výdrž. Pigmentovaná je tak akorát, abyste nemuseli půl hodiny oklepávat štětec a vypadá prostě božsky.

Bell Trio Colour Blush v odstínu 02 koupíte za 99 Kč zde.


HYPO ILLUMINATING STICK



Víte co jsem si říkala? Že tenhle typ rozjasňovače nebude pro mě, že mi jeho krémová textura "rozbije" make-up, nebo že bude cestovat po obličeji, jenže tolik jsem se mílila a stal se jedním z nejpoužívanějších rozjasňovačů jaké mám.


  Hází krásná prasátka, jsou to odlesky nikoli třpytky. Nanáším ho na vršek lícních kostí, a to už na hotový obličej včetně zapudrování, to byla hlavní věc, které jsem se bála, protože po zapudrování se mi část lesku ztratila, tak jsem to prubla přes pudr a ejhle, ono to funguje. Používám prsty, přijde mi to preciznější, než se patlat s velkým stickem, i když, i tak ho samozřejmě můžete použít. Nezvýrazňuje nedokonalosti. Celý den nevydrží, ale dopolko ano, a odpoledne ho opět můžete přetáhnout bez toho, aniž byste si rozbili líčení, a pokud chcete lesk jako blesk, použitjte přes něj ještě pudrový.

HYPO Illuminating Stick koupíte za 169 Kč zde.



HYPOALLERGENIC GLOW HIGHLIGHTER BELL




Tyhle tekuté rozjasňovače se mi vždycky moc líbily, jenže pokaždé jsem váhala, zda bych něco takového skutečně používala a jestli je zrovna tohle produkt pro mě, jeden jsem totiž kdysi měla, nebyl tedy v kapátku, ale nesedl mi. Zato tahle kapátková verze není vůbec k zahození, už jenom to, že je to kapátkové, mě hodně baví :-D.

Vlevo rozjasňovač ve sticku, vpravo kapátkový.

Konzistence je poměrně tekutá a řekla bych až olejová. Dá se použít na několik způsobů. Pokud milujete rozjasněnou pleť, zkuste ho použít jako podklad, malé množství rozetřít na pleti a teprve poté aplikovat make-up, nebo můžete rozjasňovač smíchat přímo s make-upem. Samozřejmě ho můžete využít i klasickým způsobem. Trošku netradiční tip, je rozjasňovač přimíchat do olejíčku či tělového mléka a natřít s ním pokožku celého těla.


HYPOallergenic Glow Highlighter Bell koupíte za 169 Kč zde.

HYPOALLERGENIC PRECISE LIQUID EYELINER



Kdysi byly linky nedílnou součástí mé každodenní fasády, ale s přibývajícím počtem dětí ubylo času :-D , a tak jsem od linek upustila, dnes už je vytáhnu spíš svátečně, ale o to víc si je užívám. Tyhle linky jsem si oblíbila hned z několika důvodů, jsou to linky, které se nerozmažou, jasně, celovečerní doják u telky asi nezvládnou, ale takové to běžné slzení ze sluníčka úplně v pohodě. A další věc, nejsou černé, nýbrž hnědé, nelekejte se barvy před zaschnutím ( asi tuším, co vám ta barva může připomínat :-D ) Po zaschnutí jsou totiž krásně tmavě hnědé, téměř černé, ale mnohem měkčí, přirozenější a na mém oku vypadají líp. 


Na fotce jsem použila hnědé linky, ani není poznat, že jsou hnědé, že, jen pohled je měkčí :-)


Co se týče aplikátoru, radši mám shluk štětinek ala štěteček, tyhle mají hrot, i tak se ale s nimi celkem pohodlně manipuluje.

HYPOallergenic Precise Liquid Eyeliner koupíte za 99 Kč zde.


HYPOALLERGENIC NUDE EYESHADOW



Nejsem žádná paletková královna, ty své bych spočítala na prstech jedné ruky a často si vystačím i s bronzerem a rozjasňovačem, nejradši totiž nosím úplně lehce a jemně nalíčené oči, ne že by se mi divočina nelíbila, ale není to můj styl, a ani mě moc nebaví trávit půl hodiny před zrcadlem :-D


Stíny od Bell už mám ale doma podruhé a ač spousta paletek putuje o dům dál, Bell odolává a v šuplíku se drží zuby nehty :-D. Je to totiž malá skladná paletka o pěti plně využitelných Nude stínech, stíny jsou takové lehce máslové, dobře pigmentované a na víčku dobře drží, lehce se blendí.
Všechny odstíny obsahují jemný třpyt, krom toho nejtmavšího, tam mi přijde, že byl jen lehký poprašek přenesený z ostatních odstínů.



Paletku mám i v odstínu 01, ale odstín 03 mi přijde konzistencí i pigmentací lepší, nicméně, používám obě verze.
 Netuším zda by okouzlili ty z vás, co se v očních stínech vyžíváte a pořizujete paletky s cenou dosahující k tisícovce, ale mně tyhle okolo stovky bohatě stačí a asi by mi bylo i líto, utratit za paletku tisícovku ( jasně, dostat ji, tak se úplně nebráním :-D)
Každopádně, zde zcela využijete benefit, že je paletka hypoalergenní, co se týče očí, ty mé jsou poměrně citlivé a ne všechno zvládnou, u těchto stínů naštěstí problém nemám.

HYPOallergenic Nude Eyeshadow odstín 03 koupíte za 139 Kč zde.


HYPOALLERGENIC MAT LIP LIQUID




Červené rtěnky jsou moje nejoblíbenější, ač je pravda, že teď přes léto jsem jim dost často nevěrná s růžovými :-D, ale červená je moje stálice, je to barva, ve které se cítím a připadám si v ní sakra dobře.


Tuhle tekutou matnou rtěnku od Bell už mám v odstínu 101 SOPOT, což je takový mauve odstín, když mi dorazila červená - odstín 103 PARIS (trochu tmavší  pravá červená), tak nějak už jsem tušila do čeho jdu. 



Rtěnka je velice dobře pigmentovaná, celé rty zvládnete na jedno namočení, zcela zaschne a nelepí. Nerozpíjí se, ale pozor na nedokonalosti, u takto výrazného odstínu doporučuji před aplikací alespoň jemný peeling rtů, stačí je přetřít balzámem a párkrát přes rty přejet ručníkem, teprve poté aplikovat rtěnku. V odstínu 101 mi vyhovuje o chlup víc, možná i proto, že červených mám poměrně dost a mohu si vybírat jen ty opravdu nejpohodlnější, i tak ale za cenu okolo stovky je to moc příjemná tekutá červená.


Nevydrží celý den, ale lze ji přetřít aniž by vytvořila krustu.
Nepociťuji totiž, že by mé rty byly vysušené či stažené.

HYPOallergenic Mat Lip Liquid odstín 103 Paris koupíte za 110 Kč zde.


Co vy a Bell, už jste něco vyzkoušeli a jaká značka dekorativky je vaše oblíbená?




Moc děkuji Bell Cosmetics za poskytnutí produktů k recenzi.

19 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ta tvářenka je dokonalá, zamilovala jsem si všechny tři obsažené barvičky :-)

      Vymazat
  2. Tuhle značku neznám, ale momentálně od nich všechno nutně potřebuju! Za ty ceny vypadají produkty vážně skvěle:) A ty jsi moc hezká:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, a pokud jsi od Bell nic nevyzkoušela, tak určitě doporučuji, je to super kosmetika za pár kaček. :-)

      Vymazat
  3. Značku neznám, ale ty oční stíny se hodí, takové odstíny já většinou preferuji a je malá, takže super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, odstíny všechny využitelné, fajn pigmentace, super paletka :-)

      Vymazat
  4. Uuuuu hnedá linka vyzerá super ale najviac ma zaujal ten púder s tými kvetinami ako je úžasný wau ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta hnědá linka je boží, vypadá mnohem líp než černá :-)

      Vymazat
  5. Osobně se mi nejvíc líbí makeup a zdravíčka :)

    OdpovědětVymazat
  6. V slovenskom DM som videla Bell v regáloch, čo ma celkom potešilo, lebo u nás, v ČR, len cez eshop, však? Nabudúce keď tam budem, musím konečne aspoň testery okuknúť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo , na Slovensku jsou stojany a u nás ne, škoda, pravidelně bych tam šmejdila :-D často mívají novinky :-)

      Vymazat
  7. U nás to majú v tete drogérii, no mne nejako tá značka nie je sympatická. Neskúšala som zatiaľ nič, dekoratívky mám doma dosť čiže novú mi netreba. Z tvojho výberu sa mi páči lícenka, vyzerá fakt super. A aj tie linky, tie by som vyskúšala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je pravda, že i já toho mám dost, ale kousky, které delší dobu nepoužívám dávám kamarádce, ona mně též, když ji něco nesedne, nebo si mezi sebou často půjčujeme, takže se málokdy stane, že je kosmetika nevyužitá :-)

      Vymazat
  8. Bell ma teraz veľmi zaujímavé produkty, wau. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, vždycky u nich najdu něco, co nutně potřebuji :-D

      Vymazat
  9. Tato značka kosmetiky mě moc láká :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Ještě jsem nic nezkoušela, ale nejvíce se mi líbil pudr a tvářenka.

    www.lubeautyblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat