pondělí 3. září 2018

BLENDEA SUPERGREENS || JAK FUNGUJÍ SUPERPOTRAVINY?



Poslední dobou se superpotravinami roztrhl pytel, ale jak to s nimi vlastně je? Poznáte vůbec nějaké účinky během jejich užívání ?
Osobně velkou zkušenost nemám, ale poctivě jsem testovala Supergreens Blendea, což je směs zelených superpotravin.

 Zelený ječmen
 Mladá pšenice
 Spirulina
 Chlorella

( ve směsi najdete i trošku máty )




JAK NA MĚ BLENDEA PŮSOBILA?



Rozhodně nečekejte zázrak hned po prvním dnu, nejsou to tabletky štěstí, je to "jen" zelený prášek, který vám časem dopomůže ke zdravějšímu tělu. Ano, chce to čas, ale ty výsledky se dostaví. S Blendeou se mi zlepšilo trávení, to byl určitě první účinek, kterého jsem si všimla a já si začala říkat, že na tom zeleném prášku asi něco bude. Následně se dostavila energie, nevím jak to popsat, není to příval, jako když si dáte energeťák, kafe, nebo vás nakopne oblíbená písnička, byl to postupný a nenásilný příval energie. Upřímně, kdo má děti, tak mi dá určitě za pravdu, že je makačka je utahat a mnohdy to skončí spíš tak, že utahají oni nás, a mi pak jen odpočítáváme každou minutu, kdy padneme do postele. A to se právě změnilo, už neusínám v půl deváté. Hurááá konečně taky nějaký film dokoukám do konce, můžu se večer pustit do psaní a kolikrát mám spíš problém usnout, říkám si " Sakra , to už je hodin, už bych měla jít do pelechu " , ale stále se mi ještě nechce .


Co se týče cvičení, pokud jste fyzicky aktivní, určitě bych vám Supergreens doporučila, mě nakopl, možná to byl jen psychologický efekt, jako když si koupíte nové boty, nebo oblečení na cvičení, ale každopádně nemám problém se přemluvit cvičit. Ta energie tam je a víte co se říká, ve zdravém těle, zdravý duch.

Blendea by měla působit i pozitivně na imunitní systém, to se těžko posuzuje, nebrala jsem ji během chřipkových epidemíí a dokonce ani náznakem v mé blízkosti zrovna nemarodil, tak bůh ví, třeba uvidíme časem. Nesmím ani zapomenout na detoxikační účinky této směsi

Supergreens se pěstuje na půdě Taiwanu, Německa a Nového Zélandu  a to v bio kvalitě, máte tak jistotu, že tam, kde zelená směs superpotravin roste a vlastně vzniká nenajdete žádné těžké kovy, škodlivé látky a každá šarže je kontrolována.




JAK SUPERGREENS UŽÍVAT?


Osobně mám tuhle zelenou směs nejradši samotnou, jen rozmíchanou ve vodě, chuťově to sice žádný zázrak není, ale problém ji vypít nemám. Je to takové nemastné neslané, ale hlavně zdravé. Pokud máte problém vypít něco co vám není úplně po chuti, můžete si Supergreens zamíchat do smoothie nebo kouknete na stránky Blendea, najdete tam spoustu receptů, ve kterých Supergreens najdete.

Supergreens  Blendea 90g koupíte za 499 Kč zde.
Mrkněte také na jejich výhodnější balíčky, kdy při větším množství vás vyjde Supergreens levněji.


Mě tedy super potraviny nadchly a hodlám otestovat určitě nějaké další a trošku si v tomhle ohledu rozšířit obzory, vždycky se k Blendee můžu vrátit a rozhodně si ji pořídím na jaro v rámci detoxu :-)

Co vy a Superpotraviny? Co byste mi doporučili? Znáte Blendeu?


Supergreens Blendea jsem dostala jako dáreček na blogerské akci a moc děkuji.

7 komentářů:

  1. Blendeu som už skúšala a pomáhala mi, len tá chuť nebola moc príjemná pre mňa ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ta chuť nevadí, není to žádný zázrak, ale v pohodě, když jsem Supergreens přimíchala do smoothie, tak jsem ho ani necítila :-), ale radši ji piju jen tak, s vodou, je to rychlejší a nemám hned za zadkem děti, že chtějí taky:-) Ze smoothie mi vždycky zbyde na dně :-D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já začala přemýšlet nad superpotravinami asi rok možná dva zpátky, ale Supergreens jsem poznala také až letos :-) Je fajn, že je směs už namixovaná a člověk nemusí mít 4 různé pytlíky, nebo spoustu pilulek :-)

      Vymazat
  3. O tomto produkte, ktorý obsahuje všetko, som ešte nepočula, no v po pozretí videa jednej blogerky a youtuberky ma veľmi zaujala spirulina a rada by som ju vyskúšala predovšetkým kvôli akné :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konkrétně u pletí jsem žádné účinky nezpozorovala, ale já bych potřebovala spíš něco na ekzém, na akné netrpím :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Terko,

    my jsme Blendeu testovali u nás na webu, když byla na trhu nová. Došli jsme k podobným závěrům: https://smoothierecepty.cz/recenze-zelene-smesi-blendea-supergreens/
    Zkrátka je třeba to brát jako doplněk stravy (ostatně i tak se Blendea sama prezentuje) a ne jako náhradu normálního zdravého jídelníčku obsahujícího ovoce a zeleninu. Každopádně do různých smoothies a jiných šejků se to hodí skvěle.

    OdpovědětVymazat