pondělí 3. července 2017

Sephora Lip Stain 18 FLAME RED



Jsem toho názoru , že červená  rtěnka sluší každé  ženě, samozřejmě však záleží na výběru odstínu, každé z nás holt sluší jiná.


Dnes bych vám chtěla ukázat tuhle krasavici ze Sephory v odstínu 18 FLAME RED  , jedná se o nádhernou červenou s kapkou oranžové, je to taková ta výrazná červená, trošku řvavá, ale ne zas moc :-D to je popis , co?.... :-D

Sephora Lip Stainy se těší velké oblibě a není se čemu divit, rtěnky drží jako přibité , nerozpíjejí se, nerozmazávají...a to je u takto výrazných barev opravdu velké plus. Jsou matné , ale zároveň velmi komfortní a moc nevysušují.

Samozřejmostí u těchto rtěnek jsou rty v kondici.... Pokud je máte rozpraskané, nebude tohle pro vás to pravé ořechové , nicméně sem tam nějakou tu šupinku zvládne a nezvýrazní, ale i tak je dobré si jednou za čas rty obrousit peelingem :-)

Výdrž je opravdu nadstandartní , nemusíte se bát, že po hoďce či dvou budete upravovat, nene, tahle kráska vám vydrží celé odpoledne bez úprav. Po delší době se vám začne dělat menší krustička uvnitř uprostřed rtů, ale to už je jen detail. Lehčí jídlo zvládne, samozřejmě s mastným půjde dolů.

A abych jen nechválila , oproti odstínu 06 , který jsem vám  ukazovala minule, se tato rtěnka maličkato  obtiskává, nic hrozného, ale je dobré to vědět.

Za mě mohu doporučit všema deseti.

10 komentářů:

  1. Já mám ráda svou klasickou 13ku :) Kupodivu červenou moc nenosím, nevím proč, často mám na rtech i šílenější barvy :D Rtěnka ti moc sluší.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Naozaj krásny odtieň aj výsledok, neviem sa dočkať kedy budem mať Sephoru konečne poruke :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaký odstín bych ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký odstín :)
    Já rtěnku ze Sephory ještě bohužel nemám, ale už si ji asi měsíc plánuji koupit

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký odstín. Rtěnku od Sephory žádnou nevlastním, ale Sephora rtěnky mi byly doporučené od spolužačky. Má jich hned několik a je spokojená. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem moc spokojená, textura je opravdu našlehaná, rtěnky jsou pohodlné a držáci , asi nej co jsem měla :-)

      Vymazat