pátek 12. května 2017

PIXERS - Nálepka na lednici

Byla mi nabídnuta spolupráce s internetovým obchodem Pixers.  Mohla jsem si vybrat některý z jejich produktů a věřte mi, bylo to hodně těžké. Obchod totiž nabízí tolik různých výrobků - tapety , fototapety , obrazy ,plakáty, nálepky...Původně jsem měla v merku nějaký pěkný obrázek do dětského pokojíčku ( co byste také čekali od matky dvou dětí , že? :-D )
Nakonec jsem však k počítači pustila hlavu rodiny a nechala si poradit, uznávám,že né každý chlap má takové to umělecké střevo, co kde naaranžovat, co s čím bude ladit a tak , no.. ten můj to tak ale má, a právě jeho napadlo vybrat Nálepky na ledničku .


Vybírat můžete z mnoha motivů, při čemž vám pomůže docela propracovaný filtr, ten vám nabídne různá témata jako třeba abstrakce, architektura, příroda, zvířata atd.  My jsme se zaměřili na zvířata a vybrali jsme nálepku Jaguar ve tmě...parádní fotka.
Vyberete správný rozměr,  dále můžete vybírat barvu nálepky , my jsme zvolili sépii, na výběr byla  i černobílá.
Co velice oceňuji je, že na stránkách jsou ilustrace, jak bude nálepka vypadat v interiéru v reálu, dost vám to výběr usnadní.
Stránky vám pak automaticky nabízejí podobné vzory, kdyby se vám přeci jen něco zalíbilo o chlup více.
V daném motivu si pak můžete vybrat například plakát či obrázek , navíc na stránkách máte i pokyny pro montáž, pokud jste podobné nálepky nikdy nelepily.

Co musím pochválit , tak je obal , absolutně se během převozu se s nálepkou nemůže nic stát, chrání ji kartonová krabice, bublinková folie na okrajích , kroužek z tvrdého kartonu a balící papír. To mě opravdu velice mile překvapilo :-)




Materiál

Trošku jsem se bála , že přijde obyčejná tenká nálepka , se kterou je složitá manipulace  a brzy se vám poničí, přišla však pořádně pevná nálepka s jemným reliéfem , snažila jsem se vám ho nafotit...
Navíc je matná a to na lednici opravdu oceníte, navíc pokud máte děti, budete rádi , že  neustále nemusíte rozlešťovat všetečné dětské prstíčky :-D



Manipulace aneb " jak na to"

Jak jsem již psala výše, na stránkách si můžete přečíst pokyny pro montáž, pokud se tím nechcete prokousávat, na You Tube určitě najdete spoustu videí , které vám pomůžou, nejlepší a nejjednodušší možnost však je... vemte si na pomoc někoho, kdo už něco podobného  lepil.
Budete potřebovat nůžky , řezací nůž , rozprašovač s vodou a saponátem , pravítko , metr , kartu ,trpělivost a někoho do party neb ve dvou se to lépe táhne a v tomto případě dvojnásob.

Lednička před použitím nálepky


Nejdříve si samozřejmě pořádně vydrbete lednici a odmastíte ji, to je důležité, nám se osvědčilo sundat i nápis značky lednice, u většiny lednicí jsou to jen samolepky.
Přeměříte si nálepku a buď zastřihnete nebo zaříznete, to už je na vás. Při tomto kroku platí dvakrát měř a jednou řež,  už to nejde vrátit.
Asi by bylo praktičtější , kdyby na nálepce ze zadní strany byly odměřovací čtverečky , velmi by to usnadnilo práci , ale nu což jde to i bez nich .
Když budete odlepovat fólii , myslete na to , že je třeba ji postříkat , aby se vám nedej bože hned neslepila k sobě, je dobré si namočit i prsty   a hlavně lednici ať se nepřilepíte :-D
Pak přichází samotné lepení na ledničku , při této fázi jsme se dost pobavili :-D Zkosené hrany nejsou v tomto případě na ledničce ten nejlepší parťák, ale zvládli jsme to :-)
Zde velmi oceníte pevnost nálepky, tu totiž můžete odlepovat a nalepovat, než se  vám podaří ji aplikovat správně a nálepka se nenatrhne. Poté vytlačujete vzduchové bubliny a přebytečnou vodu kartou, pokud vám nebude na okrajích pořádně lepit je to právě tou vodou , stačí otřít a počkat než vyschne a nálepka pak krásně drží, můžete použít i fén.
Nálepka se nemuchlá ani nekrabatí.
Myslím však, že až ji budeme chtít jednoho dne sundat, tak půjde krásně dolů aniž bychom si zničili povrch ledničky
Tradáááá, tady je výsledek , hezké , že ? Nám se to tedy líbí moc , je to perfektní ozvláštnění interiéru a i cenově bych řekla , že takto pevná nálepka odpovídá.
Máme ji tedy pár dní , ale dobře se udržuje, je omyvatelná a ani na sluníčku není vidět, že by byl povrch oťapkaný od dětiček.
Takže za mě naprostá spokojenost a mohu jen doporučit.






E-shop

Na závěr bych ještě chtěla přidat pár slov o e-shopu. Obchod má velice hezké stránky. Filtry jsou přehledné a ať už kliknete na obrázky či nálepky můžete filtrovat dále , třeba na nálepky na okna , notebooky atd. Trošku mi chyběl filtr podle ceny , ale to už je jen maličkost . Pokud nemáte čas prohlížet celé stránky, můžete mrknout třeba jen na bestsellery, určitě to stojí za to. Navíc věci , které se vám líbí si můžete označit srdíčkem a vložit tak do seznamu přání .

V e-shopu najdete i další krásné  nálepky na ledničku .

A co vy? objednávali jste něco na pixers.cz ? Byli jste spokojení ?

Moc děkuji Pixers za poskytnutí nálepky.

6 komentářů:

  1. Nálepky nevypadají vůbec špatně, navíc nejsou vůbec drahé. Ale při mé šikovnosti bych to asi nezvládla nalepit, někdy mám problém i s fólií na mobil, abych tam neměla bubliny :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Není to tak těžké jak to vypadá :-) důležité je , lepit namokro :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow tak to vidím poprvé! Vypadá to mazaně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, člověk nemusí kupovat novou lednici, když ta stará vypadá nudně :-)

      Vymazat
  4. Tak to vidím poprvé a jsem z toho naprosto nadšená. Vypadá to skvěle ! Hned jdu projet E-shop a asi i něco objednám :D

    OdpovědětVymazat