úterý 16. května 2017

Meruňkové lakování


Dlouho jsme tu neměli  žádné lakování , že , ne že bych si nehty nelakovala, to ne , ale dlouho nebyl žádný nový lak (.......noooo tak dva tu byly , jsou nafocené, spíš nebyl čas :-D, jojo , trošku se vymlouvám, ale se dvěma dětma najít čas a náladu na hoďku lakování, je složitější , teď tu hoďku častěji využiju třeba na cvičení, protože plavková sezona se blíží, že , a kdo nechce vypadat fit...:-D  )




Ale zpátky k lakování, máme tady jaro, sluníčko svítí , ptáci zpívají, tak to chce taky jarní barvičky.
Na Aliexpress jsem objednávala tento krásný meruňkový gellak . Cena byla jako vždy do dvou dolarů, dražší laky ani nekupuji . Už  jste ho mohli vidět nějaký ten pátek zpátky na instagramu. Nalakovaný ho mám podruhé během asi měsíce, takže docela oblíbenec.

Konkrétně tahle značka Elite 99 je docela dobrá, mám od nich už modrý a je to držák, tenhle mu docela konkuruje, opět vydrží těch 10 dní, záleží jakou máte kvalitu nehtů, jak jsou dlouhé a jestli třeba  jako já , uklízíte a myjete nádobí v rukavicích .

Aplikovala jsem opět 3 vrstvy, to je podle mě značka ideál, není to ani málo , ani moc , a  pokud dáte tři slabé vrstvičky, lak drží líp než se dvěma silnějšími.

Lahvička obsahuje 7ml laku, štěteček je klasický , já mám radši ty širší , ale ty jsem u žádného gellaku zatím neviděla.


Co vy? Jaké barvičky lakujete teď na jaro ?

9 komentářů:

  1. Pěkná jarní barvička. Já mám nejraději pastelové odstíny, třeba v rudé bych se necítila dobře :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to já červenou miluji, vždy jí jednou za čas na nehtíky dám :-)

      Vymazat
  2. Je to krásná barva. Já laky na nehty nepoužívám, mám hodně špatné nehty a laky dělají ještě větší paseku:( tak vždycky jen obdivuji. Docela jsem překvapená, že laky z ali fungují dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fungují skvěle, mé nehty taky nejsou zrovna nádherné, ale gellak jak zatvrdne pod lampou, tak se nehty pod ním tolik nelámou, když ho sundám, tak to taky žádná topovka není , ale maskuju barvičkama :-D jinak jediné co mi kdy pomohlo byly vitaminy Viaderm, ale po vysazení jsem se osypala , i když jsem s pletí nikdy problém neměla.

      Vymazat
  3. Já musím říct, že celoročně používám pastelové odstíny. Ikdyž to třeba není trendy, prostě se mi líbí :D a tahle barvička je taky moc krásná !:))

    OdpovědětVymazat
  4. Oranžovú farbu veľmi nemusím, no táto je ozaj pekná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oranžová také není má oblíbená barva, ale tahle má něco do sebe a na nehtech vypadá skvěle. :-)

      Vymazat