pondělí 16. listopadu 2020

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY I.

 


Čas Vánoc se kvapem blíží. Možná jste stejně rychlé jako můj muž a všechny dárky už máte nakoupené, ale pokud ne, možná se vám bude hodit pár tipů, co pořídit někomu blízkému nebo taky - sama sobě, protože, proč ne? Nebo jen můžete nechat otevřený prohlížeč na té správné stránce (samozřejmě omylem :-D ) a nenápadně tak pošťouchnout svou drahou polovičku.

ČERNÁ KOŽENÁ KABELKA CHICCA BORSE GRIOT




Dárek, se kterým u žen nešlápnete vedle? Rozhodně kabelka! Vybírat můžete ze spousty stylů, barev i velikostí. Kvalitní kabelka v nadčasovém stylu vám bude dobrou společnicí po dlouhá léta.

Já sáhla po elegantním kousku z pravé kůže v minimalistickém vzhledu. Najdete v ní prostornou kapsu, do které se pohodlně vejde formát A4 a dvě malé kapsičky na telefon a nějaké ty nezbytnosti. Kabelka je bytelná, dobře drží tvar. Ze spodu najdete cvoky, díky kterým se neponičí, když ji položíte na zem.

Správně vybranými doplňky podtrhnete každý outfit a klasická černá kabelka by měla být základem každého šatníku podobně jako bílá košile nebo černý rolák. 

Na kabelku CHICCA BORSE GRIOT a mnoho dalších se můžete podívat zde.

A co vy? Už máte vybrané dárky pod stromeček? Pokud ne, inspiraci můžete hledat třeba na Bonami, najdete tam dárky pro celou rodinu a vybere si opravdu každý. Nebo si počkejte na další tipy u mě na blogu, teď se to tu jimi bude jen hemžit :-). 


Moc děkuji Bonami za poskytnutí produktu k recenzi.

4 komentáře:

  1. Dárky ještě nakoupené nemám. Kabelka se mi líbí, vypadá skvěle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka je skvělý dárek! Pamatuji si, jak jsem dostala basic černou a tahám ji pořád a všude :D
    Můj přítel je naštěstí skvělej a poslouchá co bych chtěla, takže jsem pak vždy fakt dojatá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Terko, ta kabelka je vážné nádherným a nadčasovým kouskem! :)

    OdpovědětVymazat