pondělí 11. května 2020

RITUALS || DOMÁCÍ LÁZNĚ S RITUALS OF JING



Ticho, klid a odpočinek. Ponořte se do opojné vůně levandule, santalového dřeva, lotosu a jujube. Řada Ritual of Jing je inspirována starodávným čínským Jing. Uvolněte se a dovolte tělu i mysli relaxovat, vypnout a vychutnat kouzlo okamžiku.


Co si budeme povídat, v Rituals se s výběrem kolekce trefili do černého. Klid, pohoda a odpočinek je přesně to, co většina z nás potřebuje. Moje mysl, den co den zkoušená dvěma princeznami, přičemž jedna je ve školním, a ta druhá ve školkovém věku, potřebuje odpočinek. Věřte, že večer si moc ráda zarelaxuju a nachvilku nemyslím vůbec, ale vůbec na nic. Jen si napustím vanu, přidám sůl, zavřu oči... však to znáte, takové chvilky jsou k nezaplacení.






V kolekci Ritual Of Jing najdete dvě řady - Relax a Sleep.


RITUAL OF JING - RELAX


Řada relax je určená k odpočinku, najdete v ní různé produkty od svíček a interiérových sprejů až po tělovou péči. Voní po lotosu a jujube.



JING BODY SCRUB




Je to velmi jemný peeling v krémovém základu. Určený především na tělo, ale díky jeho ultrajemným abrazivním částečkám ho můžete použít i na tak citlivá místa jako jsou krk a dekolt.




Bojíte se, že bude neúčinný? Rozhodně nemusíte. Pokožka je po něm jemná, prokrvená. S přehledem zvládne odstranit odumřelé částečky kůže, ale zároveň pokožku nepodráždí a je tedy vhodný i pro citlivější jedince. Rituals ve svém scrubu použily bambusové částečky. Nerozpouští se a intenzitu si můžete regulovat podle množství a tlaku, který vyvinete na svou pokožku.


Jing Body Scrub 200 ml koupíte zde.



JING FOAMING SHOWER GEL



Sprchové pěny Rituals jsou doslova ikonické a jinak tomu není ani u této z kolekce Jing.
Po stisknutí vyjde z aplikátoru malé množství gelu, který se posléze změní v bohatou pěnu. Ve chvíli, kdy ji rozetřete po těle, začne pěnit ještě více. Na jedno stlačení vystačí na celé tělo. Okraj vany vám tedy bude zdobit poměrně dlouho. Řekla bych, že vůně je unisexová, možná tak s ní potěšíte i svůj protějšek ( to jen kdyby vám záhadně mizela :-D ). Pěna nevysušuje a je zkrátka zábava ji používat.


Jing Foaming Shower Gel 200 ml koupíte zde.




JING ANTIPERSPIRANT STICK




Antiperspirant zabraňuje pocení, deodorant překrývá zápach, ale samotnému pocení nezabrání. Pro ty z vás, které tápou. Je totiž stále spousta žen, které berou antiperspirant a deodorant jako totožnou věc, a pak se diví, že nezabírají.


Tuhý antiperspirant Rituals funguje na výbornou a vystrnadil i můj oblíbený sprej.Navíc je ho téměr dvojnásobek oproti běžným tuhým antiperspirantům. Vůně je příjemná, ale ne příliš silná, nepřebije váš oblíbený parfém.
Fleky na oblečení bohužel zanechá, ale svou funkci plní na výbornou.


Jing Antiperspirant Stick 75 ml koupíte zde.




JING RELAXING SERUM





Sérum se aplikuje pomocí roll-on aplikátoru na spánky, čelo a krk a mělo by uvolňovat od stresu. Já ho používám, když pociťuji bolesti hlavy, ale nejvíc si ho asi oblíbil můj muž :-). Já na něj často zapomínám. Bez téhle vychytávky bych se určitě obešla, nicméně, je to fajnová věcička :-).


Jing Relaxing Serum 15 ml koupíte zde.




RITUAL OF JING - SLEEP


Řada Sleep vám dopomůže ke klidnějšímu a kvalitnějšímu spánku. Ucítíte v ní santalové dřevo a levanduli.


JING MAGNESIUM BATH CRYSTALS




Miluji horkou koupel, zaplaťpánbůh, že máme vanu, protože život jen se sprchovým koutem si nedokážu představit :-). Ta chvilka pohody a relaxu by mi asi hodně chyběla.


Sůl od Rituals jsou v podstatě takové malinké krystalky, které se ihned rozpustí. Voní intenzivně, hlavně po levanduli, stačí i menší množství. Díky magnéziu uvolňuje svaly, takže si na své přijdou i sportovci.

Jing Magnesium Bath Crystals koupíte zde.



JING HAND MASK




Asi můj aktuálně nejoblíbenější produkt z kolekce Jing je maska na ruce. Vždycky jsem na noc místo masky používala hutnější krém a podobně funguje i tahle maska.


Má hodně hutnou konzistenci připomínající sádlo. Dokonce je maska tak hutná, že ji horko těžko doluji z tuby. A to je přesně to, co moje ruce na noc potřebují. Hlavně výživu. Masku aplikuji v silné vrstvě a nechám působit až do rána. Krásně se vstřebá, ale mezi prsty ji kolikrát cítím ještě ráno. Ruce jsou po ni hebké a pokud trpíte na šupinky, mizí vskutku rychle. Maska přišla právě vhod, když jsou naše ruce zkoušené množstvím dezinfekce a častým mytím rukou.


Jing Hand Mask koupíte zde.



JING DRY OIL





Oleje používám v péči o pokožku celkem pravidelně a dá se říct, že mě jen tak něco nepřekvapí. Čekala jsem tedy, že mi zrovna tenhle produkt sedne. A taky sedl.
Už na první pohled mě zaujal, obalem. Je totiž skutečně luxusní, kombinace matného skla s detaily s bílého dřeva jsou zkrátka dokonalé, Rituals lahodí nejen tělu, ale také oku. A i když moc často na obal nedám a čekám co se ukrývá uvnitř, tenhle olej používám o něco radši i právě díky tomu jak vypadá.
Aplikace rozprašovačem je velmi pohodlná, střička je ultra jemná a přesná.
Olej vždy nanáším ihned po koupeli na celé tělo. Velice rychle se vstřebává a rozhodně se nemusíte bát mastného pocitu. Téměř ihned můžete vklouznout do pyžama.


Použít ho můžete i na konečky vlasů, ale pro mě je rozhodně lepší varianta rozmazlovat s ním pokožku těla.



Jing Dry Oil 100 ml koupíte zde.





Zaujala vás kolekce Jing tak jako mě? Dokonalá vůně, nádherný design a luxusní péče. Která kolekce Rituals je vaše nejoblíbenější?




*Moc děkuji Rituals za poskytnutí produktů k recenzi.

4 komentáře:

  1. Ta řada Relax se mi velmi líbí. Sleep by taky nevypadala špatně, jen mě u ní odrazuje levandule. Tu v kosmetice nemusím, ale vím, že má skvělé účinky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Bože, já tuhle značku miluji snad čím dál víc a to jsem od ní ještě nic neměla! Baví mě její recenze a hlavně obaly. Zanedlouho mám narozeniny, tak už vím co si budu přát :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ani nedovedu napsat, co mě zaujalo víc, jestli peeling, sůl, deoš. Sama mám masku na ruce a olej a nemohu si je vynachválit :-)

    OdpovědětVymazat