středa 21. srpna 2019

DERMACOL || NOŽKY JAKO V BAVLNCE


Chodíte na pravidelnou pedikúru? Bez mučení přiznávám, že já tuhle oblast péče po většinu roku zanedbávám, ale přeci jen přes léto se snažím udržet své nožky v kondici, k pedikérce však nechodím. Základní péči zvládám doma a díky pomocníkům od Dermacolu mi to nedá ani moc práce.

KERAMICKÝ PILNÍK NA NOHY



Mým největším parťákem se stal tenhle keramický pilník. Nevím jak vy, ale já obroušení hrubé pokožky na patách stihnu většinou ve vaně, dělat si extra lázeň jen pro nohy, je nad moje časové možnosti. Je to pro mě i docela relax, protože ty dokonale hladké paty za to rozhodně stojí. Pilník má dvě strany, hrubší, se kterou odstraním největší nánosy ( vážně bych chtěla mít hladké nožky jako moje děti, ale až takový machr pilník není, ale to asi žádný :-D ), a následně dobrousím dohladka jemnější stranou pilníku.
Nezabere mi to příliš času, a když takto nožky párkrát do měsíce přebrousím, můžu v klidu nosit sandále.
Nikdy bych nevěřila, že se pilník na nohy stane jedním z mých top kousků od Dermacolu, ale jo, je boží a nedám na něj dopustit.

Keramický pilník jsem bohužel na e-shopu nenašla.


HAPPY FEET CREAM



Když už si nožky takhle pěkně obrousím, byl by hřích je nenamazat. Krém Happy Feet, ale používám i ve dny, kdy " nebrousím". Je to takový můj večerní rituál, před spaním chodidla pořádně promazat, odvděčí se vám tím, že pedikúra vydrží mnohem déle a suchá, tvrdá vrstva se nebude tvořit až tak rychle.
Happy Feet je ultra výživný krém, přesně to suché paty potřebují, navíc svěže voní.
Nohy jsou po něm hebké, používám ho nejen na paty, ale rozetřu ho i výš k nártu, kde se mi též tvoří suchá kůže.
Můžete si vytvořit i masku na nohy, stačí vám, když nanesete silnější vrstvu a obléknete si ponožky, ať si neomastíte povlečení. Krém se vstřebá a zanechá regenerované a vyživené nohy.
Obsahuje olivový olej, panthenol a vitamin E.

Krém na nohy Happy Feet 100 ml koupíte za 69 Kč zde.



OSVĚŽUJÍCÍ SPREJ NA NOHY A DO BOT



Hned po sandálkách jsou kecky moje nejoblíbenější obuv. A občas do nich vklouznu i na boso. Třeba, když jsou všechny moje nízké ponožky zrovna "záhadně" ve špinavém prádle :-D, ale co si budeme povídat, takový sprej do bot je fajn, i když ty fusky nosíte neustále, není totiž nic lepšího, než vklouznout do voňavé boty, a že já tenhle sprej cítím i několik hodin po stříknutí.
Vůně je svěží, mentolová, jak už tomu u spreje do bot bývá.
Lze používat i jako deodorant na nohy, ale já ho používám jen do bot.
No a pokud máte chlapa, který maká v těžkých zavřených botech x hodin, tak tohle bude nejen, pro něj, ale i pro vás spása :-D




Osvěžující sprej na nohy a do bot 130ml koupíte za 99 Kč zde.



LAK NA NEHTY 5 DAY* STAY


Odstín Sparkle, Fairy, Unicorn - o odstín Fairy jste si mohli společně s krémem Soft Heel Balm a make-upem na nohy zasoutěžit na Instagramu :-)


Klasické laky na nehty už používám méně než dřív. V podstatě jsem přešla na gel lak, hlavně kvůli špatné kvalitě nehtů, ale na nožky stále používám i klasické laky, a tam jsem se dočkala výdrže i delší než zmiňovaných pět dní v názvu. Lak se mnou strávil i krásných 10 dní, to je parádní výsledek, že? Barvičky jsou všechny úžasné, ale pozor, nejsou zcela krycí, nýbrž průhledné ( píšu o odstínu Sparkle a Unicorn) . Buď je můžete použít samostatně, nebo nalakovat na barevný podklad.
Mně se nejvíc líbí růžový odstín Sparkle? Dokonale ladí s opálenou pokožkou, hází třpytivé odlesky.


Odstín Sparkle
Odstín Unicorn


Lak na nehty 5 Day* Stay 11 ml koupíte za 99 Kč zde.


Jak pečujete o své nohy vy? Taky to přes zimu flákáte a na léto vytáhnete kompletní sadu pro hebké nohy?



*Moc děkuji Dermacol za zaslání produktů k recenzi.

14 komentářů:

  1. Super tipy. Já na pedikúru nechodím, vlastně jsem tam nebyla nikdy, není mi příjemné, když mi někdo cizí sahá na nohy :D Každopádně o nohy se snažím starat doma a to i přes zimu (každopádně přes zimu ne tak často) a používám na ně párkrát do týdne na noc silně hydratační krém. Od Dermacol jsem kdysi krém na nohy měla a byl fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že mě šíleně lechtá, když mi někdo sahá na nohy, párkrát jsem na pedi byla, i když pár let zpět, a dusila jsem se smíchy a cukala nohou :-D Takže pro mě je péče doma taky vhodnější :-D

      Vymazat
  2. Najviac ma zaujali laky na nechty, majú krásne odtiene. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. ja starostlivosť o nohy flákam celý rok :-/ mala by soms a zamyslieť nad sebou :D

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to flákám přes zimu, ale na léto chodím pořád na boso, v žabkách nebo sandálkách, tak chci, aby to trochu vypadalo :-D , ale třeba pár let zpět, jsem o nohy nemusela vůbec pečovat, stárnu :-D

      Vymazat
  4. Nejvíce mě zaujal pilník na nohy a krém 😊.

    OdpovědětVymazat
  5. No, já bych teď po létě celou tuhle sadu měla vytáhnout a pořádně provětrat :D

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Dermacol mám velmi ráda :) ještě jsem snad nenarazila na žádný její produkt, co by mi nevyhovoval :-) nebo si alespoň na žádný nyní nemohu vzpomenout.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Tieto produkty som kedysi tiež všetky skušala. Boli fajn a taktiež sa mi najviac zapáčila tá pemza na nohy - praktická, šikovná a fakt super obrusi. Inak tiež to stiham väčšinou iba v sprche :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat