čtvrtek 9. května 2019

POWERLIPS FLUID || BRAVERY - DOKONALÁ RŮŽOVÁ RTĚNKA?


Jakže to zpívá Ilonka Csáková? Jen růžová to může být tydydudutydydududyptyp ? Nebojte, nehodlám blog překopat z kosmetického na hudební... :-D
 Vy víte, že já jsem velký fanda červených rtěnek, ale poslední dobou nosím stále častěji růžovou, a ne teda žádnou ňůdku :-D, kdepak, to u mě hledejte spíš výjimečně, aneb vím, že mi sedí výrazná rtěnka a čas od času by ji měla vytáhnout každá ženská.

Výrazné rtěnky ale mají i svá úskalí, je třeba dbát na precizní vykreslení, a dát pozor na otírání. Proto se tekuté matné rtěnky těší takové oblibě, zvlášť pokud se řadí mezi ty neslíbatelné.


POWERLIPS FLUID - NUSKIN



Troufám si říct, že už snad není nikdo, kdo by o těhle tekutých kráskách nikdy neslyšel, alespoň co se týče věrných uživatelek Instagramu ( veřejně se mezi ně hlásím :-D ) I u mně na blogu už jste o ní četly, a to konkrétně v odstínu Roar - recenzi si můžete přečíst zde.
Můj názor se nezměnil, ale objevilo se několik nových odstínů a mezi nimi najdete i naprosto dokonalou růžovku - odstín Bravery. Byla to láska na první pohled a přišla v ten pravý čas pro mou "růžovou vlnu " :-D


Powerlips Fluid oplývá hned několika benefity .

Perfektní sytá barva, kryje na první dobrou a netřeba malovat v silné vrstvě.
Díky avokádovému oleji nevysušuje, což bývá kámen úrazu tekutých rtěnek, některé stahují tolik, že se nedají nosit. To ovšem není případ této rtěnky. Najdete v ní i včelí vosk, vitamin E a kaolin.

Jak je to s výdrží? 


Pro mě není žádná rtěnka celodenní držák, protože téměř vždy po příchodu domu rtěnku odličuji, každopádně mé běžné dopoledne zvládá většinou bez úprav. Zvládne kafčo i lehčí svačinku, pozor však na mastné.  Drží na svém místě a necestuje tam, kam nemá, jen v koutcích rtů se mi sem tam stalo, že se malinko rozpila, ale stává se mi to u většiny tekutých matných výrazných rtěnek. Pokud vás trápí podobný problém, stačí rty obkreslit konturkou, ono by stačilo vykreslit jen ty koutky, jinak se totiž rtěnka vážně nehne, ale když už mám tu konturku v ruce, obkreslím celé rty. Nutno podotknout, že konturku nepoužívám pokaždé, ale jen, když po rtěnce požaduji opravdu dlouhodobou výdrž a nechci koutky opravovat.

S výdrží souvisí i používání balzámů na rty - rtěnka nevysušuje a není třeba balzám používat. Pokud se bez něj však neobejdete, aplikujte ho dříve než se začnete líčit a setřete ručníkem před aplikací rtěnky, uděláte si tak i jemný peeling, navíc v podstatě zadarmo. Nikdy však nepoužívejte balzám přímo na rtěnku. Mohla by se začít rozpíjet.

 Mám pro vás ale skvělý tip, jak snadno rtěnku odlíčit, a to právě pomocí balzámku. Stačí chvilku před odlíčením rty přetřít, nechat působit a následně setřít odličovákem, stačí i obyčejná micelárka.

Pokud přeci jen potřebujete rtěnku poopravit, já tak občas činím v prostředku rtů, lze ji přetřít aniž by vytvořila krustu.

Každá maminka ocení neslíbatelnou rtěnku ( taky jsou vaše děti růžové červené, já kolikrát i přemýšlím, jestli se někde holky nemajzly :-D, a pak si řeknu : " no jééé, však to je moje rtěnka " :-D).

Navíc nezvýrazňuje nedokonalosti, šupinky a vrásky a praktický je i aplikátor, barvy s ním nanesete, tak akorát.


Miluju ten ultramatný finish v kombinaci s pohodlím a skvělou výdrží. Řadí se mezi nejlepší rtěnky jaké mám a často ji používám, což asi víte, pokud mě sledujete na Instagramu. 






Powerlips Fluid v odstínu Bravery koupíte zde a nezapomeňte využít 25% slevu.


A co vy? Jaká je vaše oblíbená rtěnka? A máte radši matné nebo krémové? Zkoušeli jste něco od NuSkin?


Moc děkuji Nikol Pospíchalové za poskytnutí produktu k recenzi.

17 komentářů:

  1. Myslím, že tobě celkově sluší výraznější odstíny. Od NuSkin jsem ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V těch výrazných se cítím lépe :-D To je pravda :-D

      Vymazat
  2. Na mě hodně výrazná barva, ale tobě podobné odstíny včetně rudé moc sluší .-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, mají i jemnější odstíny :-D Já jsem na ty řvavé :-D

      Vymazat
  3. Nádherný odstín a tobě tyto výrazné odstíny moc sluší. :))
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Barva se mi líbí moc :) akorát obal bych změnila, ten na mě nepůsobí dobře..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mně ty obaly přijdou u většiny matných rtěnek podobné, tak už to moc nevnímám :-D Je sice z plastu, ale docela kvalitního a odolného :-)

      Vymazat
  5. Krásná barvička, takovou bych brala taky 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že tahle rtěnka je jedinej produkt od NuSkin, kterej bych byla ochotna vyzkoušet. Jak je mi ta značka nesympatická, tak ta rtěnka vypadá peckově!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nic jiného nezkoušela , ale ty rtěnky se fakt povedly jsou perfektní :-)

      Vymazat