středa 2. ledna 2019

REVLON COLORSTAY OVERTIME || DVOUFÁZOVÝ DRŽÁK


Dlouho tady nebyl článek, přiznám, se že během Vánoc a svátků jsem byla spíš offline a bylo to fajn, občas nezaškodí dát si internetový detox, sem tam jsem zabrousila na Instagram, neb uspávací chvilka bývá dost dlouhá :-D. Jinak jsem užívala chvil strávených s rodinou, užívala jsem si gauč a poobědový spánek, světe div se, i Kačka mě párkrát nechala vyspat déle než do pěti :-D
To, že jsem byla offline, ovšem neznamená, že jsem poctivě netestovala, kdepak, obzvlášť rtěnky jsem střídala jako na běžícím pásu a prostřídala klidně i dva až tři kousky za den. Červenou miluji celoročně, ale vánoční období je pro tuhle barvu jako stvořené.


Nevím jak vám, mně, co se výdrže týče nejlépe drží dvoufázové tekuté rtěnky, a i když není jejich odličování zrovna dvakrát jednoduché, ten komfort a výdrž za to prostě stojí.
Nedávno mi dorazila na testování dvoufázová rtěnka od Revlonu - Colorstay Overtime a v Revlonu se dokonce trefili i odstínově FOREVER SCARLET, jupííí, další červená do sbírky.


Asi všechny známe jak se tyhle rtěnky nanáší.
V prvním kroku natřeme barevnou část rtěnky a ve druhém na rty aplikujeme lesk, který nejen, že dodá rtům šťávu, zároveň i rtěnku zafixuje, prodlouží výdrž a  dodá komfort. 

Určitě nedoporučuji nanášet rtěnku bez lesku, rty vysuší a nevypadá vůbec pěkně, s leskem je to ale jiná písnička.

Oproti ostatním dvoufázovým rtěnkám má jednu výhodu, a to štětečkový aplikátor v průhledné části, nechytá se na něj tolik barva po přetření už barevných rtů, tudíž i po x-tém natření zůstává průhledá část stále průhledná. Doufám, že jsem to napsala srozumitelně, a snad se všichni chápeme :-D



Jendu výtku bych proti rtěnce ale měla, při nanášení mi trochu flekatí a musím nanést dvě slabé vrstvy, abych dosáhla plného krytí, což zabere přeci jen o chvilku času déle.

Jinak je ale na rtech dokonalá, pohodlná a výdrž nadstandartní. Kafíčko zvládne s přehledem, pokud si budete dávat řízek, zvolila bych jinou rtěnku, oni se totiž tyhle dvoufázovky špatně opravují a vytvářejí po opravě krustičku, a to nemluvím jen o téhle Revlonce, dělají to všechny. Takže pokud se chystáte na oběd radši bych vzala do kabelky jinou rtěnku.

Co se barvy týče, není to klasická červená, je to jemnější červená s kapkou růžové, vhodná i pro každodenní nošení, a to i v případě, že nejste zvyklé na něco ultra výrazného.


Docela by mě zajímali i další odstíny a zároveň i další rtěnky, obzvlášť ty tekuté od téhle značky.


Revlon Colorstay Overtime jsem našla na e-shopech v cenovém rozpětí od 155 Kč až po 300 Kč.
V kamenné prodejně je najdete v parfumerii Fann či drogerii Rossman.


A co vy a dvoufázové rtěnky? Zkoušeli jste tyhle držáky od Revlonu? A jaký produkt od Revlonu byste mi doporučili vy?





Moc děkuji Revlon za poskytnutí produktu k recenzi.

15 komentářů:

  1. Tedy, ta vypadá opravdu dobře a ten odstín ti moc sluší:) Rtěnky od Revlonu jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá opravdu dobře :) Odstín je krásný, nějaký bych ráda vyzkoušela. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je nádherný. Já tyhle rtěnky používám od Dermacolu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Dvoufázovku žádnou nemám a tobě moc sluší. Na mě je odstín příliš výrazný, nevím jestli bych s tímhle zvládla celý den.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každý má ty hranice výrazných odstínů jinde, já se zase bojím fialových :-D a přitom spoustě lidem sluší :-D

      Vymazat
  5. Moc hezké fotky, já mám dvoufázové od DC a je pravda, že jsem vyzkoušela od Lorealu (to už je nějaký ten pátek) a vadí mi, jak se pak setřou nerovnoměrně a flekatí. Jinak třeba na vánoční večíre, Silvestra a svatby je to pecka, nemusíme se bát, že budeme mít rudou po celém obličeji:-).
    Měj se krásně! Ráda tě přivítám na svém blogu. Dávám odběr a budu ráda i za tvůj:-).

    Měj se krásně! ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U DC je to taky odstín od odstínu, měla jsem dva a každý byl jiný :-D , určitě k Tobě ráda mrknu :-)

      Vymazat
    2. To je taky pravda, je to starší výrobek, tak záleží na kterou šarži jsi měla štěstí:-)

      Vymazat
  6. wou! tak na perach ti velmi pristane..velmi ti sekne takato farba..ak budes mat cas a bavi ta lifestyle a vlogy tak pozri moj youtube :)
    https://www.youtube.com/channel/UCv0NknfmLoMjq7dt1-VTyTA

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že jsem ani žádnou dvoufázovku nezkoušela. Znám jen od Dermacolu, ale ne osobně :-) od Revlonu mám teď řasenku a je boží, předčila moje očekávání :-) s jinými produkty zkušenosti nemám...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky Revlon jsem ještě nezkoušela :-D Díky za tip :-)

      Vymazat