neděle 16. prosince 2018

NUXE || S.O.S. PÉČE O SUCHOU POKOŽKU


Střídání mrazivého počasí venku a teplého vzduchu z našich domácích radiátorů nečiní naší pokožce vůbec dobře. Pro pleť je to pořádná zátěž a netrpí jen obličej, nýbrž v podstatě celé tělo. Proto je potřeba mazat, mazat a mazat. Některá místa na těle si však žádají speciální péči. Moje suchá atopická pokožka o tom ví své.


Nedávno se mi do ruky dostal Regenerační super balzám s medem Reve de Miel od značky Nuxe. Pamatujete, jak jsem vám v jednom z minulých článků psala, že bych chtěla zkusit jejich balzám na rty? No, řeknu vám, že z tohoto balzámku mám radost možná ještě větší, i ten totiž mohu použít na rty a ne jen na ně. Hodí se na všechna suchá místa na těle i obličeji. Ať už se jedná o suchý odřený nos od věčného smrkání, popraskané rty, nebo lišaje okolo rtů. Na krku mám letošní zimu ložiska atopického ekzému a v klidu ho mohu použít i tam, pokožku nedráždí ba naopak, zmírňuje svědění a dodává pocit úlevy. Balzám oceníte i pokud trpíte na záděry či suchou kůžičku nehtů, stačí promasírovat a jemná kůže bude vyživená a promaštěná.
Perfektní je i na ruce, balzám vmasíruji do suchých rukou a nechám působit přes noc, přes den by mi mastnější konzistence vadila při běžném denním provozu domácnosti, ale na noc si tenhle luxus ráda dopřeji.


Jelikož se balzám hodí pro celou rodinu, tedy i pro děti ( od 36 měsíců... ale Kačce budou teprve dva roky a v klidu ho používám i na ní ), napadlo mě další skvělé využití, a to jako "krém" do chladného a větrného počasí. Stejně tak, jako chráníme pokožku těla teplými svetry, i obličej potřebuje ochranu. My dospělé ženy většinou jako kabátek použijeme make-up. Pro děti většinou volím různá másla a olejíčky bez obsahu vody, Reve de Miel mi ale k tomuto účelu přijde naprosto dokonalý. Na pleti vytvoří jemný filmeček a mrazu nedá šanci.


Pokud trpíte na suchá místa v obličeji a trápíte se tím, že je jakýkoliv make-up zvýrazní, a vy pak vypadáte jako ještě větší sušenky, přetřete je balzámem, díky čemuž se v podstatě stanou neviditelná.

Použít ho samozřejmě můžete i lokty, kolena a paty.


Reve de Miel obsahuje z 97 % přírodní ingredience, včelí med a vosk v kombinaci s rostlinnými oleji dodává pokožce okamžitou úlevu. Pokud mě sledujete na Instagramu, možná jste viděli, že i já sama jsem vyráběla kosmetiku s obsahem právě těchto ingrediencí, a i když můj hokus pokus dopadl velice dobře, balzámu Nuxe se holt nevyrovnám :-D


Praktické je i balení, hliníkový kalíšek lehce přibalíte sebou do kabelky a můžete ho pak během dne kdykoliv použít, což se určitě bude hodit, ať už na suché ruce, rty nebo obličej dětí při řádění ve sněhu.


A ta jeho vůně? Dokonalá a originální, a i když "ovoněnou" kosmetiku nevyhledávám, v tomhle případě mhouřím oči a luxusní vůni si užívám, balzám je super a to doslova, používáme ho každý den a ubývá jen velmi pomalu, což je také způsobeno tužší konzistencí, která taje až díky lidskému teplu.

Regenerační super balzám s medem Reve de Miel 40ml koupíte za 519 Kč zde.

Na e-shopu Lékárna.cz právě probíhá akce na sortiment značky Nuxe, při koupi 2 produktů, dostanete jako dárek svíčku téže značky :-), takže pokud jste svíčkofil jako já, určitě doporučuji koupit teď, sama bych ji ráda zkusila :-D.

Jak bojujete se suchou pokožkou vy? A zkoušeli jste něco od značky Nuxe?

Další recenzi produktů značky Nuxe si můžete přečíst níže:




Moc děkuji e-shopu Lékárna.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

12 komentářů:

  1. Tento krém by se mi hodil, protože teď v poslední době trpím na suché ruce a taky záděry a je to peklo. Tak si ho budu muset přidat na wishlist :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Balzám vypadá moc příjemně. Na suchou pokožku úplně ideální. Už jsem pár krémů od této značky měla a byla jsem velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Balzám vypadá super, hodil by se mi, jelikož mám z té zimy popraskané rty, suchý nos a ruce.. Tuto značku jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, je skvělý :-) Na suchý místa perfektní :-)

      Vymazat
  4. Produkt vypadá hrozně hezky, mám ráda medový přípravky :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky , med a celkově včelí produkty jsou úžasné :-)

      Vymazat
  5. Balzámek mám také a brzy ho vyvezu na hory, tak ho odzkouším v mrazech :-) u nás jsem ho vyzkoušela jen tak lehce a je moc fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Na hory bude určitě perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nuxe jsem ještě nikdy nezkoušela..respektive asi se mi kdysi dostal nějaký vzorek do ruky, ale moc si to nevybavuji. Tenhle balzám jsem tedy nezkoušela a asi bych sama od Nuxe na zkoušku vybrala něco jiného, protože na tuhle bázi mi ohromě sednul 8h krém od Elizabeth Arden :) jinak, moc se ti povedly fotky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, od Elizabeth Arden jsem nic nezkoušela, od Nuxe bych ráda zkusila ten jejich věhlasný olej :-)

      Vymazat