středa 7. března 2018

BELL COSMETICS || SECRETALE LIFT ACTIVE CONCEALER


Na blogu už jste mohli číst dvě recenze na dekorativní kosmetiku Bell a co vám budu povídat, tahle značka mě docela chytla, jejich produkty jsou hodně kvalitní  a cenově velmi dostupné, proto jsem si ještě pořídila korektor, který jsem viděla v recenzích u dalších blogerek.


S korektory je to neustálý hon za nějakým dobrým kouskem a zaplaťpánbůh , těch co vás finančně nezrujnují , ale zároveň budou krýt začalo přibývat .


Korektor od Bell  se prodává ve dvou odstínech a já zvolila tmavší odstín 02,  abych vám ho nějak přiblížila , pokud jste zkoušely  korektor Catrice Liquid Camouflage v odstínu 020 , tak odstínově jsou si hodně podobné. Tento odstín není pro úplné bledule a má podtón do žluta.
 Má pleť je také světloučká , rozhodně teď přes zimu, ale často se dobarvuji samoopalovákem a pak raději volím , právě odstín jako je tento.


Korektor používám převážně na oční okolí a okolo nosu, přesně na tyto místa je podle mého nejvhodnější .
V očním okolí nezalézá do vrásek , stačí ho jemně zapudrovat a krásně drží na svém místě, na mé kruhy a pytle pod očima je jeho krycí schopnost dostačující , velmi oceňuji , že je hypoalergenní, vzhledem k tomu, že mám oči poměrně citlivé a navíc nosím kontaktní čočky , toto je pro mě docela důležitá informace.
Navíc nevysušuje , což s přibývajícím věkem a vráskami beru jako velký benefit.
Okolo nosu korektor nezalézá do pórů. Na pupínky netrpím , ale zde bych volila asi nějaký hutnější korektor, každopádně pokud byste ho    přeci  jen chtěli aplikovat na nějaký ten pupínek , pozor na hygienu , abyste si pak zbytečně nečistoty nepřenášeli po celém obličeji . Nejdříve si korektor naneste třeba na  hřbet ruky a následně na pupínek .

Nejlepší formou aplikace jsou podle mě prsty, já vím ,že  se teď nosí houbičky a štětce a s nimi to jde také, to bez pochyby, také tak korektor nanáším, když si ale dávám opravdu záležet , zapracuji ho prsty, dosáhnu tak nejvyššího krytí a zároveň přirozeného efektu.



 Co se týče balení , líbí se mi , zlatá barvička je v módě a korektor hezky vypadá , i když ho vytáhnete z kabelky na drobné úpravy . Aplikátor  je klasický ala lesk .
Korektor je bez parabenů a je oftalmologicky testovaný.
Koupíte ho za 109Kč zde.


Pokud vás zajímají další produkty Bell cosmetics , můžete mrknout na předešlé recenze :-) :



Jaké jsou vaše oblíbené korektory? Zkoušeli jste dekorativku Bell?


10 komentářů:

  1. Bell dekorativku mám moc ráda a i tento korektor. Na kruhy pod očima je skvělý :-) zrovna včera jsem si objednávala matující make-up, na který nedám dopustit a jednu rtěnku, tak snad mi bude vyhovovat odstínově :-) přes e-shop je to totiž trošku risk, když si nemůžu rtěnku vyzkoušet aspoň na ruce...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, brala bych Bell v drogérce , určitě by bylo dost stávajících značek , které bych oželila :-D

      Vymazat
  2. Další produkt na seznam věcí, které bych ráda vyzkoušela. Jak vidím i v komentářích, maskuje kruhy pod očima? To musím zkusit! Po debaklu s korektorem od Revolutionu, je fajn, že se neustále objevují nové a nové korektory v dostupných cenových kruzích :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, kryje tedy o něco méně než třeba Catrice Liquid Camouflage, ale přijde mi komfortnější a nevysušuje.

      Vymazat
  3. Slyším o této značce poprvé, líbí se mi hlavně balení. U mě je pravda, že já moc korektory nepoužívám. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já od Bell ještě nic neměla, ale tento korektor nevypadá zle. Já si nejvíce oblíbila korektor od Essence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten nový ? Ten jsem ještě nezkoušela , tak ho asi také prubnu :-)

      Vymazat
  5. Ja momentálne používam tekutý korektor od essence,ktorý mi veľmi vyhovuje a na zapracovanie vždy používam prsty..predtým som používala hubku,ale tá do seba vsiakne moc korektoru a ani sa nenazdáme a musíme kupovať nový produkt,štetce som na zapracovanie ešte ani neskúškala,no chcela by som si nejaké zaobsratať. Super článok,len tak ďalej! :)
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapracování prstama je podle mě též nejlepší volba, houbička toho opravdu dost vsákne, ten korektor od Essence asi zkusím, jen tady v komentářích už je to druhý tip na něj 👍 a moc děkuji 💗

      Vymazat