pondělí 3. června 2019

SAVON || HÝČKEJTE SVOU POKOŽKU TĚLOVÝM MASÁŽNÍM OLEJEM S VŮNÍ POMERANČE A ZÁZVORU


Pamatujete na recenzi odličováku od Savon? Byla jsem z něj doslova nadšená a nebála bych se ho označit jako jeden z nejlepších jaké jsem zkoušela ( a to i přesto, že mu dvoufázová rtěnka činila trošku problém, ale za tu ultra jemnost získává 1000 bodů navrch).
Myslíte, že i Masážní olej s pomerančem a zázvorem téže značky se dočká podobně pozitivní recenze?



Jojoooo, vy víte, že jsem olejová holka a není nic lepšího než se po koupeli namazat olejíčkem. Do pokožky se vpije poměrně rychle, nemusíte se tak obávat mastných fleků na noční košilce. Zanechává krásně jemňoučkou a heboučkou pokožku, poskytne dokonalou výživu a uzamkne v pokožce hydrataci. Nezapomínejte tedy olej vmasírovat ještě do vlhké pokožky. Já olej používala v podstatě jako tělový. Jako masážní by byl též perfektní, ale přemluvte k masáži svou drahou polovičku, že? To by se mi na něj prášilo dlouhá léta :-D Nééé, občas mi chlap tu masáž udělá, to bych trošku kecala :-D, ale jen občas a mně by se to zamlouvalo každý večer :-D



Obsahuje několik za studena lisovaných olejů, olivový skvalen, mandlový olej ( můj oblíbený, vhodný i pro citlivky a podrážděnou pokožku), makadamiový ( perfektní pro sušenky) či meruňkový (který je skvělý i pro atopiky).


Najdete v něm i extrakt ze zázvoru, který by měl pomáhat v boji proti pomerančové kůži, ale pokud chcete olejíček proti celulitidě skutečně používat, určitě doporučuji promasírovat pomocí baněk. Chce to hlavně pravidelnost a pozor, ze začátku to baňkami trošku bolí :-) Výsledek je ovšem znát, nejen, že baňky pomáhají rozbourat tukové buňky, ale také dopomohou k lepšímu vstřebání účinných látek obsažených v oleji.

Olejíček samozřejmě můžete použít i do koupele, což bude perfektní volba pro ty z vás, kteří se mazat nechcete, ať už z pohodlnosti či nedostatku času. Zajistíte si tak dokonalý wellness zážitek a hebkou pokožku bez práce :-)

Vůně nemusí sednout každému, ale pokud máte rádi těžší kořeněné vůně, určitě se vám zalíbí.



Body navrch získává i za balení, pumpička je opravdu pohodlná a díky tmavému sklu olej vydrží déle čerstvý, i tak byste ho ale měli uchovávat v temnu, já mám třeba všechny olejíčky pěkně pohromadě v šuplíku v koupelně :-)



Tělový masážní olej pomeranč a zázvor 100 ml koupíte za 184 Kč zde a pozor momentálně je v akci.







Určitě doporučuji navštívit obchůdek Krásná každý den, pro mě je to tak trochu prototyp, jak by měl takový internetový obchod vypadat, navíc tam stoprocentně najdete i značky, které jste dozajista nezkoušeli, ba dokonce, možná, o kterých jste ani neslyšeli.





Moc děkuji e-shopu Krásný každý den za poskytnutí produktu k recenzi.








15 komentářů:

  1. Já si na olejíčky moc nepotrpím, raději mám lehké krémy, které se rychle vsáknou, nejsou mastné a dobře hydratují. :) Ale jak píšeš, tenhle se vsakuje rychle a to by mi nejspíš nevadilo, jen bych měla strach z té vůně zázvoru, to já moc nemusím. :)
    Spíše si tenhle olejíček dokážu představit v zimě na masáž. <3
    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V zimě bude určitě perfektní, já mám olejíčky ráda, jen je nutné je vmasírovat hned po koupeli a méně je více :-) A záleží i na typu oleje, přírodní oleje jsou úplně jiná liga než "dětské" , po kterých se člověk leskl jak psí k...y :-D

      Vymazat
  2. Super článok :) Ja veľmi pomarančovú vôňu nemusím ale toto vyzerá zaujímavo :)

    OZDOBY DO VLASOV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, na eshopu ho mají i v jichých vůních :-)

      Vymazat
  3. Já chodím pravidelně na masáže k babičce. Není to masérka, ale umí to a vždycky mi pomůže. Často mě bolí záda a ramena z práce od počítače. Olejíčky jsou na masáže určitě fajn, ruce pod ním lépe kloužou. Krém se někdy dře a to není moc příjemné :-) a taky nevoní tak intenzivně, jako přírodní vůně. Kořeněné vůně mi voní, takže bych si takovou masáž nechala líbit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak takovou babičku bych si přála, masáž bych potřebovala často, z věčného tahání dětí :-D

      Vymazat
  4. Pomeranč a zázvor musí být super kombinace. Já zázvor nesnášela, ale teď ho miluju😁. Oleje obecně taky zbožňuju, mám lemon tea tree, avenii a hroznový. Všechny zbožňuju.

    Tenhle olej vypadá dobře, má i pěknou cenu. Možná si ho pořídím, ale prvně musím dopotřebovat ostatní😁.

    Verča ze Ztracena v Praze I JAKÉ ZAJÍMAVOSTI JSEM NAŠLA V KVĚTNU?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, spotřebovávat se musí :-) Hroznový mám též doma a jsem moc spokojená :-)

      Vymazat
  5. Vůně by mi asi nesedla, ale olejíčky mám taky moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Už předchozí recenze na tuto značku mě moc zaujala, mají krásný design. Celkem ráda bych od nich něco vyzkoušela, ale mám teď hromadu olejů od Renovality, tak jsem si zakázala pořizovat další :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to úplně chápu, renovalití olejíčky mám taky moc ráda :-)

      Vymazat
  7. Nějak nemám kapacitu zkoušet všechny ty oleje, co bych chtěla. A přitom tohle vypadá taaak krásně :)

    OdpovědětVymazat
  8. To rozhodně, já s tou spotřebou až tak velký problém nemám :-D Používám je nejen na tělo, pleť , ale i vlasy nebo do vany, a hlavně jsme doma tři holky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, pomarančovú vôňu produktov milujem. :) Inak obchodík je naozaj skvelý. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat