středa 12. června 2019

DEN OTCŮ S DERMACOLEM


Věděli jste, že stejně tak, jako máme svůj den my matky, mají ten svůj i otcové? U nás stále opomíjený, ale i přesto důležitý. Slaví se 3. červnovou neděli, tento rok tedy 16.6. U nás doma frčí přáníčka, obrázky, pusinky, holky jsou ještě malé a na nějaké to kapesné je ještě brzy, ale pokud chcete udělat radost vy svému tatínkovi, či podstrčit dětem k přáníčku něco materiálního, mám pro vás jeden tip.



Dermacol nenabízí jen kosmetiku pro ženy, ale na jejich e-shopu najdete i pánské řady. Třeba sprchové gely, vody po holení, deodoranty, krémy či parfémy.

Naštěstí jsou dávno pryč doby, kdy se o sebe chlapi nestarali a dostatečně využívají dostupné kosmetiky. Ten můj se sice nekrémuje každý den, ale občas se mázne a vody po holení spotřebuje víc než dost a zaplaťpánbůh za ty dary, slovo deodorant či antiperspirant, u nás není sprosté slovo :-D. 

Myslím, že v tomhle ohledu nám předešlá generace žen docela závidí :-D




Pro toho svého chlapa jsem vybrala červenou řadu Original, a to hlavně kvůli vůni. Dostat z chlapa informaci, jestli je krém dostatečně hydratační nebo zda nezanechává mastný pocit je nadlický výkon, musí vám tedy stačit, že neremcal a byl spokojený :-D A já taky, protože krásně voněl, jemně, svěže, čekejte spíš takovou sportovnější vůni, žádný těžký "parfém".
Krém po holení navíc obsahuje pečující složky jako bambucké máslo či olivový olej a neobsahuje alkohol, tudíž je vhodný i pro citlivější pleť.

Kombinace vody po holení, antiperspirantu a krému po holení myslím sedne každému chlapovi, ale poohlédnout se v Dermacolu můžete i po dalších pánských nezbytnostech :-) 


Voda po holení MEN AGENT Original 100 ml koupíte za 199 Kč zde.
 MEN AGENT Anti-Aging Gel Cream and After Shave Balm 50 ml koupíte za 299 Kč zde.
MEN AGENT Antiperspirant Sexy Sixpack koupíte za 59 Kč zde.

Co vy? Slavíte Den otců? Věděli jste, že takový den vůbec je ? A zkoušeli vaši chlapi něco z pánské řady Dermacol? 


6 komentářů:

  1. Den otců neslavíme. Vzpomeneme si vždycky jen na maminku, i když mi to přijde takové nefér. Přání by ho určitě potěšilo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol spreje sa mi veľmi páčia, hlavne tie mužské vône. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Den otců nijak neslavíme, ale vím o něm! :) Díky za tip, možná se rozhodnu taťku s něčím překvapit.

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat