pátek 11. ledna 2019

DEKORATIVKA, KTEROU V DROGERII NESEŽENETE || ABSOLUTE COSMETICS


Internet je doslova plný značek dekorativky, které v drogerii nenajdete, a u některých je to opravdu škoda. Jaké, že to konkrétně myslím? Jordana, L.A. Colors, L.A. Girls, Beauty UK a mnoho dalších, které nabízí třeba e-shop Absolute Cosmetics. Najdete tam nepřeberné množství dekorativky od rtěnek, přes paletky očních stínů až po makeupy.

Ač jsem rtěnkový maniak a těšila jsem se hlavně a právě na rtěnky, nakonec jsem si sedla na zadek z make-upů. A to doslova.


L.A. COLORS TRULY MATTE MAKE-UP



Kdo by to řekl, že make-up za pár kaček bude tak skvělý? Ano už po několikáté jsem se ujistila, že není třeba utrácet za make-up tisícové částky a vystačím si i s levnějšími kousky, aniž by to bylo na úkor kvality.


Make-up Truly Matte mohu všema deseti doporučit, na pleti vypadá fantasticky, přirozeně. Lehce matuje, ale nevytváří masku. Nabízí střední krytí, ale v klidu se dá navrstvit. Pleť sjednotí, nezalézá do vrásek ani do pórů a za svou výdrž se rozhodně nemusí stydět. S přehledem zvládne běžnou pracovní dobu, a i po ní vypadá stále dobře,večer mám co odličovat. Nemám pocit, že by příliš vysušoval, občas mi nějaké to suché místo vyleze, ale má pleť je opravdu velice suchá a stává se mi to po několika hodinách u všech make-upů.


Najdete zde široké spektrum odstínů. Natural, který používám já, je se žlutým podtónem a sedne mi dokonale.
Sympatická mi přijde i pumpička, díky které je aplikace o chlup pohodlnější, navíc pumpičku nemusíte "domáčknout" až do konce a neplýtváte produktem.
 To nejlepší na začátek :-D aneb tenhle make-up musíte mít, je to jedna z mých topek roku 2018 !!!


L.A. Colors Truly Matte odstín Natural koupíte za 109 Kč zde.



L.A. COLORS RADIANT MAKE-UP


Opět parádní kousek, musím uznat, že make-upy téhle značky jsou sakra povedené, a i když mi matující bráška přišel o kousíček lepší, tomuhle též nemám co vytknout. Používám ho hlavně ve dnech, kdy mám pocit, že je má pleť více vysušená, unavená a potřebuje projasnit. Samozřejmě nejdůležitější je péče, bez té vám ani nejlepší make-up nepomůže, ale věřte, že někdy je síla make-upu prostě třeba ( matky asi chápou :-D ).


S rozjasňujícím makeupem též dosáhnete středního krytí a považuji za nutnost fixaci pudrem, pro mastnou pleť určitě nebude, ale pro nás " sušenky " je skvělý. Ani tento makeup nezalézá do pórů ani do vrásek, pleti dodá šmrnc a jemné rozjasnění, které je vidět i po zapudrování.
I Radiant make-up disponuje pumpičkou, nicméně kvalitnější pumpičku najdete u předchozího  kousku.  Tuhle totiž musíte docvaknout až do konce, takže pokud pro vás bude jedna pumpička málo a dvě moc, tak máte smůlu, mně stačí naštěstí jedna pumpička k naprosté dokonalosti.


L.A. Colors Radiant make-up  odstín Ivory koupíte za 119 Kč zde.



TVÁŘENKA JORDANA



Už je to nějaký ten pátek, možná i rok kdy jsem se zakoukala do tvářenek Jordana, chtěla jsem zkusit zda i ultra levná tvářenka může být dobrá. I zde budu chválit. Nádherný odstín, dodá jablíčkům šťavnatost, a jak se říká zdravíčko do tváře.


Bez tvářenky bych se už dneska neobešla. Důraz ale kladu na přirozenost, kdo by taky chtěl tváře ala Marfuša. A přirozená tvářenka, to Jordana v odstínu 42 Rich Sorbet rozhodně je.


Stačí tváře jemně poprášit štětcem. Pigmentovaná je tak akorát, ani málo ani moc a nemusíte se pak bát, že to přeženete, silná pigmentace u tvářenek totiž někdy bývá na škodu.

Tvářenku Jordana v odstínu 42 Rich Sorbet koupíte za 79 Kč zde.


RTĚNKY , RTĚNKY , RTĚNKY....


Přiznávám se, jsem rtěnkový nadšenec a málokdy mě uvidíte bez rtěnky ( pokud nejsem doma, na zahradě, nebo v letních vedrech ).
Nejradši si užívám výrazné červené odstíny.... ano, tady jde holt přirozenost stranou... :-D



JORDANA TEKUTÁ RTĚNKA SWEAT CREAM MATTE



Jsem asi poslední blogerka na světě, ale já tyhle tekuté matné rtěnky vážně nezkoušela, sáhla jsem tedy po novém neokoukaném odstínu Bloody Beautiful. Mooooc pěkná červená barvička.


Překvapila mě konzistence, rtěnka je hodně vodová, dobře se nanáší, ale aplikuji dvě vrstvy pro rovnoměrné nanesení, u tak výrazného odstínu rozhodně nechcete aby byl flekatý. Po důkladném nanesení je ale dokonalá, nerozpíjí se, drží jako čert, rty jsou po ní takové sametově hebké a ultra matné.


Myslela jsem, že bude vysušovat, ale nic hrozného :-) Rozhodně překvapila a určitě nějaký odstín ještě pořídím.




Tekutou matnou rtěnku Jordana Sweat Cream Matte v odstínu Bloody Beautiful koupíte za 109 Kč zde.


L.A. COLORS TEKUTÁ RTĚNKA POUT MATTE LIPGLOSS



Od téhle rtěnky jsem až tak velké očekávání neměla, ale chtěla jsem zkusit tekutou matnou rtěnku za 50 kaček a líbil se mi odstín.


A překvapila, ta pigmentace je luxusní, plné zabarvení rtů hned po prvním nátěru !!! Trošku lepí, ale to se dá vydržet, také nijak extrémě nevysušuje a malou sváču a pití či kafíčko zvládne.
Odstín Delectable je krásný i teď na zimu, ale už teď se těším až tuhle svěží barvičku budu nosit na jaře.




L.A. COLORS Pout Matte Lipgloss odstín Delectable koupíte za 49 Kč zde.


BEAUTY UK LIPS MATTER



I u téhle rtěnky mě zaujal hlavně odstín, já jsem většinou na červenou, ale namyšleně si myslím, že mi i tahle fakt sluší. Ta barva, ach :-D


Co se týče konzistence rtěnky je taková hodně našlehaná a pracuje se mi s ní o chlup hůř než u výše zmíněných, ale ve chvíli, kdy si dám tu práci s nanesením, jsem fakt spokojená. Není to celodenní držák, ale procházku s malou nebo dopolední nákupy hravě zvládne, a já si rtěnku stejně vždy po příchodu domů odličuji, ať už je matná nebo krémová a nanáším balzám.





Beauty UK Lips Matter odstín Shake Your Plum no 4 koupíte za 129 Kč zde. Do neděle 13.1. ji mají dokonce za 65 Kč !!!


L.A. COLORS MATNÁ BARVA NA RTY



Na rovinu se přiznávám, že nude rtěnky používám poskromnu :-D ,a když, tak jsem radši pokud je do nich přimíchaná i kapka růžové, což u téhle rtěnky není, nicméně si myslím, že i tak v ní nevypadám špatně. Jen je to holt něco jiného než jsem zvyklá a připadám si tak trochu nevýrazně.
U téhle rtěnky jsem měla problém nanést jednolitou vrstvu. Stále jsem viděla prosvítající svou barvu rtů, musíte si s ní tedy pohrát.


Nemůžu teda říct, že by se stala mou top rtěnkou a předešlé rtěnky jsou dle mého lepší. Samozřejmě, může to být i odstínem, což se stává dost často.



L.A. COLORS matnou barvu na rty odstín Sultry koupíte za 79 Kč zde.



ŘASENKA BEAUTY UK LASH 2 THE MAX BLACK



Najít řasenku, která prodlouží, zahustí a natočí, bývá těžké, obzvlášť proto, že každá z nás má ty řasy jiné, mohla bych vám o tom vyprávět, protože si s kamarádkou často kosmetiku půjčujeme, ale v řasenkách se neshodneme.


Přijde mi, že řasenka Beauty U.K. mi řasy jen trošku obarví, ale žádný výrazný efekt neudělá.
Tudíž bych si ji znovu nepořídila :-) V očích mě ale nedráždí ani neopadává.


Řasenku Beauty UK Lash 2 The Max Black koupíte za 109 Kč zde





Poslední dva produkty mě teda nenadchly, ale jinak mě balíček fakt potěšil a zejména make-upy jsou dost povedené. Určitě mrkněte na Absolute Cosmetics, mě tam moc zaujaly i paletky očních stínů Milani, spousta dalších rtěnek, konturovací pudry i tvářenky, mají toho mraky a zejména sortiment, který v kamenném obchodě neseženete.
Znovu si rozhodně pořídím matující make-up a rtěnky omrknu, jako za ty ceny ???  :-D

Máte s nějakou značkou zkušenost ? A jaký je váš oblíbený make-up? Jste tým výrazná rtěnka - nude rtěnka ?


Moc děkuji e-shopu Absolute Cosmetics za poskytnutí produktů k recenzi.

12 komentářů:

  1. Tyjo, ty makeupy vypadají naprosto super (a ta cena!). Jinak musím říct, že všechny ty rtěnky ti neuvěřitelně seknou, jsi kočka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten druhý makeup vypadá skvěle, zvlášť pokud je pro suchou pleť. Já tedy teď používám skin glow od diora, ale je to strašně peněz a bylo by fajn mít nějakou levnější alternativu. Jinak také jsem ještě nezkoušela rtěnky od Jordany, ale ten odstín je nádherný a moc ti sluší 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny rtěnky vypadají fakt skvěle :) Ta nude ti mega sluší je jemná a pěkná :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Já z tohoto obchodu objednávám hlavně sprcháče I love..., protože je přestali prodávat v parfumerii Douglas, kam jsem pro ni chodila. I na dekorativku často koukám, hlavně na oční stíny. Měla jsem tu matnou barvu a byla fajn, ale jsem hodně věrná kosmetice Bell :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od značky I Love jsem měla jen peeling a moc mě neobrousil, ale voněl luxusně :-)

      Vymazat
  5. Moc hezký článek a tekuté rtěnky jdu hned omrknout:-)

    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu, kde nyní probíhá soutěž s Dermacolem.
    ByGabra
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji , určitě se na Tvůj blog ráda podívám. :-)

      Vymazat
  6. O všetkých týchto značkách som už počula mnoho chvály, dokonca mám doma jeden korektor od L.A. Colors (je úplne skvelý), tak je mi nesmierne ľúto, že sa nedajú zohnať v našich drogériách :/ Ďakujem za odporúčanie dôveryhodného e-shopu, hneď sa idem pozrieť, čo všetko majú v ponuke :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky mrzí, že se nedají omrknout a sehnat v drogerce, je to škoda :-)

      Vymazat