pondělí 26. listopadu 2018

RENOVALITY || GRANÁTOVÉ JABLKO


Nedávno Renovality uvedli celou řadu novinkových olejů, mně se poštěstilo a dorazil mi obrovský balík na testování. Stále ještě nemám všechny pořádně vyzkoušené a snažím se je testovat postupně, tak aby byly recenze objektivní. Jestli mě ale nějaký olej zaujal hned na první natření, bylo to Granátové jablíčko, používám ho nyní téměř každý den, a to hlavně na noc. Pokud jste tedy sušenky jako já a potřebujete dodat pleti pořádnou dávku výživy určitě čtěte dál.



GRANÁTOVÉ JABLKO - OLEJ



Po otevření lahvičky mě překvapilo, že olej je takový hustější, hutnější, ale překvapení to bylo samozřejmě příjemné. Hned mě napadlo, že tohle bude pro mou suchou pleť to pravé ořechové, no...nebo granátové ? :-) I když se řadí mezi hustější oleje, rychle se do pleti vstřebává, i zde, jako u všech olejíčků, doporučuji vmasírovat do mírně vlhké pleti. Co to je mírně vlhká pleť? Nebojte, nemusí z vás kapat voda, ale poté co pleť odlíčíte a vyčistíte, už příliš neotálejte a aplikujte olej, můžete před použitím nanést i Hyaluronové sérum a umocnit tak hydratační účinek. Mimochodem Hyaluronové sérum si nemohu vynachválit a neustále ho dokupuji.
Olejíček nahřejte v ruchách a aplikujte na pleť, začne se okamžitě vstřebávat, zanechá jemně mastný filmeček, ale opravdu velmi, velmi příjemný pro suchou pleť, po chvilce se vstřebá úplně, pleť ale zanechá vyživenou. Ve dnech, kdy cítím, že je má pleť stažená a pne, aplikuji ho i ráno, jinak si ho nechávám spíše jako součást noční péče.


Olej z granátového jablka pleť regeneruje, dodává ji pružnost, výživu, hydrataci, ale hlavně, pronikne do hloubky pleti a eliminuje suchá místa, která jsou u mě v období podzimu a zimy na denním pořádku. Po olejíčku zcela nevymizí, ale drží je v patřičných mezích a suchá atopická místa alespoň nebolí a nemusím používat kortikosteroidové masti. Netvrdím, že bez nich vydržím celou zimu, ale každý den navíc beru k dobru.
Olej používám nejen na obličej, ale také na krk a dekolt. Olej pomáhá proti stárnutí a hádejte co nám stárne nejrychleji? Krk, všimněte si u starších hereček a zpěvaček, že často mívají roláky, nezanedbávejte tak péči o tato rychle stárnoucí místa.
Myslete i na oční okolí, i když jsou vrásky smíchu krásné, mám jich dost a určitě se za ně nestydím, snažím se ale těmto partiím dodat potřebnou péči. Kůže v oblasti očního okolí je velice jemná a dost často trpím na podrážděná atopická víčka, i zde si nemohu olej vynachválit.


S olejíčkem z granátového jablka se dají dělat hotové divy, i já se chystám na výrobu nějaké té domácí kosmetiky, pokud hledáte inspiraci, mrkněte na instagramový účet Renovality a nějaké ty recepty tam najdete. Až si najdu čas, a něco si z olejů "ukuchtím " i já, dám vám určitě vědět :-)

Pokud chci pleti opravdu dopřát luxusní péči, nejdříve vklepu Hyaluronové sérum, poté vetřu Squalen, též od Renovality ( na něj si přečtete recenzi již brzy ) a nakonec Granátové jablko, vše vmasíruji baňkami. Řeknu vám, pleť mám po téhle kombinaci jako dětskou prdelku.


Bez přehánění, pro mě je olej Granátové jablko jeden z nejlepších olejů jaké jsem zkusila.
Navíc je 100% ze semínek granátového jablka a nenajdete v něm žádný jiný olej, na to si dávejte pozor, ať víte, co kupujete. Občas bývá olej z granátového jablka namíchán z jiným, nosným olejem. Čtěte tedy složení produktů.

Všechny oleje Renovality jsou 100%  přírodní, což dokazuje certifikát CPK a jsou baleny do fialové skla, které je udrží čerstvé po dlouhou dobu.

Granátové jablko za studena lisovaný olej ze semen 50 ml koupíte za 399 Kč zde.


Další recenze produktů Renovality si můžete přečíst zde:


A co vy? Jaké oleje jste si nejvíce oblíbili a zkoušeli jste už novinky od Renovality?


Moc děkuji Renovality za poskytnutí produktu k recenzi.

4 komentáře:

  1. Také vždy používám hyaluronové sérum a potom buď olej nebo krém :-) oleje mám ráda hlavně v zimě, protože neobsahují vodu a pleť je hydratovaná a netrpí. Stejně tak krémy a máslíčka bez vody, ty používám jedině v létě, když potřebuju nějakou lehčí péči :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jedu oleje po celý rok :-) Krémy občas použiju na ranní péči :-)

      Vymazat
  2. Oleje většinou nejvíce používám v zimě, takže až vypotřebuji moji zásobu, tak musím mrknout po této značce. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, Renovality má skvělé oleje a parádní ceny :-)

      Vymazat