pátek 23. listopadu 2018

BEBUTTER || VÁNOČNÍ LIMITKA


Venku postupně přituhuje, a s tím se zvyšuje i moje spotřeba mazadel.Se suchou pokožkou to jinak ani nejde. Na Bio bambucká másla BeButter nedám dopustit, jsou krásně našlehaná a voňavá. Nedávno uvedly na trh i limitky, a já doufám, že zůstanou ve stálém sortimentu. Obě vůně - čokoláda i kokos jsou totiž mé oblíbené a já se jich nemohu nabažit, proto jsem je také objednávala rodině pod stromeček,
 ať si je užijí stejně jako já :-)

ŠLEHANÉ BIO BAMBUCKÉ MÁSLO ČOKOLÁDA



Taky milujete kosmetiku, která voní jako čokoláda? Já rozhodně ano a vždycky dostanu chuť na nějakou tu kvalitní tabulku (... no dobře, občas i na Milku ... :-D ) Musí to být ale vůně věrná, nic umělého, brrr, to já nerada. U BeButter si můžete být jistí, že ta vůně je naprosto dokonalá. Přisuzuji to obsahu kakaového másla, které nejen, že voní, ale také hydratuje pokožku. Ve složení ho najdete hned na druhém místě za bio bambuckým máslem.


Nejradši ho aplikuji ještě na vlhkou a napařenou pokožku ihned po koupeli. Máslo se krásně roztírá, při styku s pokožkou okamžitě taje a jeho našlehaná pribiňáčková konzistence se mění v olej. Do pleti se rychle vstřebává a zanechává ji vláčnou, jemnou, promazanou. Skvělý je pro atopiky i pro nastávající maminky, právě díky kakaovému máslu, který je vhodný na strie. Jelikož se jedná o bezvodnou kosmetiku, můžete máslo použít i jako ochranný krém do chladu a větru, a to i  pro své ratolesti.


Makadamiový olej, který máslo též obsahuje, je vhodný i pro stárnoucí pleť, dodává ji pružnost, výživu, regeneraci, je skvělý i na zimu na suchou popraskanou pokožku. Mandlový olej doma používám hlavně na holky, je totiž super i na velmi citlivou pokožku.
Čokoládu jsem si oblíbila asi o chlup víc než kokos, a to právě díky té vůni, jsem prostě čokoholik, co si budeme povídat, ta vůně je naprosto luxusní.


Složení :

bio bambucké máslo, bio kakaové máslo, makadamiový olej lisovaný za studena, mandlová olej lisovaný za studena, kakaový extrakt, vitamín E

Šlehané bio bambucké máslo s kakaovým máslem 200 ml koupíte za 199 Kč zde.




ŠLEHANÉ BIO BAMBUCKÉ MÁSLO KOKOS



Kokosovou verzi jsem si zamilovala podobně jako čokoládového brášku ( a možná padne ještě dřív, čoko si totiž šetřím :-D ), vůně je opravdu jemná a krásná, žádná umělotina. kdepak. Bio bambucké máslo s extraktem z kokosu je vhodné i pro citlivou, suchou, svědivou  pokožku, zrovna včera se s ním mazala Tinka, a dle toho, kolik ho na sebe napatlala, usuzuji, že byla spokojená :-D Nemusíte se tedy bát, použít ho i na děti. Perfektní je i lokálně na suchá místa, ale já si s ním nejradši provoním pokožku celého těla. Regeneruje, zvláčňuje, pokožce dodá výživu.


Podle názvu byste možná čekali, že bude obsahovat  kokosový olej,ale není tomu tak, máslo obsahuje bio kokosový extrakt. Najdete v něm mandlový a meruňkový olej, které jsou pro pokožku, dle mého, mnohem lepší. Třeba meruňkový olej je skvělý i pro atopiky, též ho můžete použít na jemnou, suchou atopickou, dětskou pokožku.


 Pamatujete na mé oblíbené vlasové zábaly?

Stačí vetřít malé množství do konečků vlasů, zabalit do ručníku, klidně i igelitu nebo koupací čepice a nechat působit co nejdéle, klidně i celou noc, zaručuji krásné, hebké, vlasy.
Kokosové máslo se dokonce stalo i vítězem Green Beauty Market v soutěži Green Beauty Awars v  kategorii body - péče o tělo. A já se vůbec nedivím.
Je dokonalé.


Složení :

bio bambucké máslo, mandlový olej lisovaný za studena, meruňkový olej lisovaný za studena, bio kokosový extrakt, vitamín E

Šlehané bio bambucké máslo s kokosovým extraktem 200 ml koupíte za 199 Kč zde.




Obě šlehaná másla se pyšní certifikací CPK bio, neobsahují barviva, parfémy, konzervanty, živočišné ani ropné produkty.

Co vám budu povídat, jsou perfektní, a vzhledem k tomu, že se jedná o limitku, neváhejte, sama netuším, jak dlouho budou na e-shopu, a modlím se, aby je zavedli do stálého sortimentu, nebo alespoň, aby byly k dostání vždy okolo Vánoc :-) Je to totiž nejen krásný voňavý dárek, ale skutečně kvalitní a účinná kosmetika.


Na další recenze produktů BeButter můžete mrknout zde:



Mám pro vás i 15 % slevičku s kódem "terezablog15" na celý sortiment BeButter, tak pokud budete chtít někomu udělat radost, nebo alespoň sobě, nezapomeňte ji uplatnit.


Moc děkuji BeButter za poskytnutí produktů k recenzi.

12 komentářů:

  1. Jé, to je něco pro mě. Krémy a máslíčka. Na mou suchou pokožku a právě v zimě sháním super krémy, a myslím že tenhle kokosový by mi extra vyhovoval. Děkuji za tip, určitě se podívám a nějaký pořídím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda , je skvělé :-), dej vědět, jak jsi byla spokojená :-)

      Vymazat
  2. Děkuji za tip, možná je taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. No nějaké to máslíčko by se mi líbilo. Vypadají skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju bambucké másla a to s vůní čokolády musí být dokonalé. Tu vůni v kosmetice taky můžu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle bych milovala, zní to neuvěřitelně lákavě. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Šlehaná máslíčka od Bebutter zbožňuju. Tyto dva kousky jsem objednala mamce k Vánocům, takže se těším, až je rozbalí, abych si mohla přičichnout :-) sobě jsem si zatím nebrala, protože mám mazátek hodně, ale asi to byla chyba :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla :-D Jsou dokonalá a úžasná, ta vůně, no uvidíš, určitě budeš nadšená až Ti dá mamka čichnout :-D

      Vymazat