středa 27. června 2018

RENOVALITY || CHOCO BALZÁM



Taky milujete vůni čokolády? Já tedy rozhodně ano, a to v jakékoliv podobě, ať už se jedná o kvalitní tabulku nebo horký nápoj, co je ale ještě lepší ? No jasně, jste na blogu o kosmetice, tak je jasné, že kosmetika. Nedávno RENOVALITY uvedli na trh řadu balzámů, MIMI a CHOCO. Recenzi na MIMI si můžete přečíst zde. Dnes bych vám ale chtěla ukázat CHOCO balzám, který jsem si ukořistila hlavně pro sebe (protože jinak mi doma holky spoustu kosmetiky znárodní :-D )
Balzámy RENOVALITY jsou velice kvalitní, obsahují minimum složek, tak aby byly vhodné i pro citlivou pleť.



Ve složení tedy najdete jen :

 KAKAOVÉ MÁSLO
VČELÝ VOSK
MERUŇKOVÝ OLEJ

Balzám je na dotek velmi tuhý, ale při kontaktu s pletí krásně taje a jeho konzistence se mění na olejovou, tak lehce pronikne do pleti. Nezanechává mastný povlak, ale lehký filmeček.
Je opravdu příjemný a ta vůně, škoda, že nejde přes fotky předat i ta vůně, nádherná, věrná čokoládová vůně. Není v ní nic umělého, jak už to bývá u kosmetiky zvykem, tohle se opravdu povedlo.


NA CO JE DOBRÝ ?


Já ho používám nejčastěji po koupeli, dokud je pokožka rozehřátá a vlhká, vmasíruji balzám a užívám si ten skvělý pocit. Pokožka je po něm vláčná, hydratovaná. Nedráždí ani citlivá místa, kde se mi často opakuje atopický ekzém. CHOCO balzám je perfektní pro suchou, citlovou či podrážěnou pokožku, všechny tři složky, které balzám obsahuje jsou dokonce přímo určené pro atopiky a jejich kombinace tvoří perfektní produkt. Já si ho doslova zamilovala a ta vůně, i chlap ke mě kolikrát přišel, že to fakt pěkně voní :-) a to už je tedy pochvala.


  Pokud jste nastávající maminka s rostoucím bříškem, můžete CHOCO balzám využít i proti striím. Kakaové máslo jim doslova předchází, včelí vosk regeneruje pokožku a meruňkový olej používám hlavně pro své děti , tak co může být lepší :-). Vy se tak nebudete trápit, že se mažete krémem s chemickým složením, protože RENOVALITY jsou čistě přírodní, což dokazuje certifikát CPK.


Masírujete své drahé polovičky? Můj chlap má nejradši masáž okolo očí, a když jsem ji zkusila s CHOCO balzámem, tak si ji neskutečně užil, hlásil jak krásně balzám voní a já se mu nedivím, také bych brala, kdyby mi udělal CHOCO masáž, ale od toho jsem doma spíš já :-D Tak leda, že si jí udělám sama. Každopádně, zkuste to taky, určitě vám váš drahý bude vděčný a častokrát, stejně jako ten můj, u toho usne :-)
Občas s CHOCO balzámem namažu i dcerku, protože to nutně potřebuje, když jde okolo a já se s ním mažu ( a ona samozřejmě cítí tu vůni :-D ), ale jinak si ho sobecky schovávám pro sebe :-D


Balzám rozhodně můžu doporučit, je úžasný a pokud chcete udělat radost sobě, nebo svým blízkým, tak do něj určitě běžte. Pokud máte kosmetiky spoustu, oceníte fialové sklo, díky kterému vydrží balzám čerstvý a nezkazí se.... Taky máte pocit, že Renovalití věci jsou tak trochu závislost...?

CHOCO BALZÁM  50 ml koupíte za 249 Kč zde.



Moc děkuji RENOVALITY za zaslání produktu k recenzi.
.

25 komentářů:

  1. mmm to musí úžasne voňať <3 asi by som to aj zjedla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju všechno, co má vůni čokolady, vanilky nebo kokosu. Vypadá opravdu dobře a fakt by mě zajímalo, jestli je to tak čokoládová vůně jak popisuješ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuto značku čtu samou chválu, takže budu muset taky něco vyzkoušet. Musí nádherně vonět. Vůni čokolády, kávy, kokosu, ty já můžu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní nádherně a je naprosto luxusní :-) Určitě Renovality zkus :-)

      Vymazat
  4. Děkuji za tip, tuto značku vůbec neznám :) a čokoládu miluju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to Renovality určitě zkus, mají úžasné produkty a tento balzám je luxusní.

      Vymazat
  5. Milujem čokoládové produkty! Musí voniať krásne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní nádherně, nejvěrnější čokoládová vůně, jakou jsem v kosmetice měla :-)

      Vymazat
  6. Túto značku poznám a tie produkty od nich sú super - ja som mala oleje a boli tiež výborné :) Krásny článok... a fotky :)

    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji , oleje mají skvělé, používám je každý den na sebe i na dcerky :-)

      Vymazat
  7. Já jsem teda spíš ten typ člověka, co raději čokoládu jí, než že ji má jako vůni v kosmetice :) ale produkty můžou být fajn :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky si ráda dám :-D a balzám je vážně skvělý :-)

      Vymazat
  8. Vzhledem k tomu, že jsem také atopik, ho určitě vyzkouším. :) Děkuji za tip. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super , dej vědět jak jsi spokojená, mimochodem pro atopiky je též skvělý Meruňkový olej, Mimi balzám a Kmínový olej :-)

      Vymazat
  9. Balzám vypadá moc pěkně, čokoládové vůně v kosmetice mám moc ráda :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle značka je čím dál tím více lákavější a ty vůně mňamka. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renovality určitě doporučuji, jejich produkty stojí za to, ať už tento balzám nebo jejich skvělé oleje :-)

      Vymazat
  11. Nice product!
    I`m your new subscriber in Google+ and GFC
    Follow back? Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá moc pěkně, já mám teď doma úplně úžasné mýdlo s vůní čokolády a do toho bych se poslepu normálně zakousla, jak úžasně to voní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, člověk hned dostane chuť na čokoládu :-)

      Vymazat
  13. Pěkný článek :) teď jsem si tak uvědomila, že jsem ještě nikdy žádný kosmetický produkt s vůní čokolády nepoužívala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, fakt? Já čokoládovou vůni můžu, a Renovality jí mají fakt věrnou :-)

      Vymazat