neděle 18. února 2018

SALOOS || BALZÁM NA RTY


Přeji krásný den dámy,
co vám budu povídat, co se týče balzámů na rty  , jsem takový malý maniak.... Stále se snažím najít ten nejlepší, nejen , že jsem atopik , ale též trpím na popraskané rty , šupinky a lišaje okolo rtů a protože jsme tři ženské v baráku , tipuji , že naše spotřeba bude i nadále růst :-D


Je super , když najdete balzám , který vám sedne  a ještě lepší je , když má i dobré složení a je čistě přírodní .
Skvělým tipem , pro tento nelehký úkol může být BALZÁM NA RTY od značky Saloos . Určitě tuto tradiční českou značku znáte , vlastně to byla první přírodní kosmetika , kterou jsem znala a věřím, že i spousta z vás něco zkoušela. Navíc se balzám pyšní certifikátem CPK bio.

Určitě vás potěší , že hlavní složkou balzámu je bio bambucké máslo , které vyživuje, hydratuje , zvláčňuje , regeneruje a urychluje hojení , též v balzámu najdete výtažky z rakytníku řešetlákového , který se stal v posledních letech velmi často využíván do pečující kosmetiky díky svým regeneračním a ochranným účinkům.

Balení je kalíškové , což možná , některým z vás přijde nehygienické, pokud ho však máte doma, a myjete si před použitím ruce, nevidím v tom problém, schválně, přiznejte si , kdo z vás nanáší krém špachtličkou ? To je úplně ten samý problém. Studovala jsem na  kosmetičku a ve škole jsme právě tyto hygienické předpisy dodržovaly , ale doma jsem tedy nikdy špachtličku nepoužila .
Balzámu je v balení 19 g což je slušná nálož a měl by tak na nějaký čas vydržet.

Konzistence je dost tuhá , ale právě při nanášení prstem pod lidským teplem krásně taje.
Využití je poměrně široké, samozřejmě ho můžete používat klasicky přes den na běžné přetření, na noc se silnější vrstvou  v podstatě jako masku na rty ,též ho ale můžete použít na vyživení nehtové kůžičky jako prevenci záděr , nebo na suchá místa - lokty či kolena.
Určitě během momentálně mrazivého počasí pro něj využití najdete.

Voní moc příjemně , dle popisu by to měla být růže a vanilka , ale úplně si nejsem jistá , jestli bych i já takto vůni popsala , každopádně je jemná , nenásilná
Rty jsou po balzámu jemné, vláčné a vyživené .

A co vy? Jaké máte rádi balzámy ? Máte nějakého oblíbence od značky Saloos ?

Moc děkuji Saloos  za poskytnutí produktu k recenzi .

14 komentářů:

  1. Ja uz se na nej koukam v drogerce dlouho, vypada fakt krasne :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem tento balzámek měla a byl opravdu velmi příjemný. Já si od Saloos velmi oblíbila odličovací oleje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odličovací oleje jsem nezkoušela, děkuji za tip :-)

      Vymazat
  3. Už dlouho na něj koukám, možná si ho konečně pořídím:).

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem závislá na balzámech na rty, ale upřednostňuji ty v tyčince. Nejraději mám ten od Biorythme :-) od Saloosu jsem toho vyzkoušela jen hodně málo. Co mi ale vyhovovalo, byl malý kalíšek s balzámkem na nos při rýmě. Vždycky ho mám rozedřený a popraskaný a některé krémy mě pak hodně štípou.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biorythme jsem nezkoušela , díky za tip, ten na nos vyzkoušený nemám, já na nos používám Weleda Skin Food, ale na ten Saloos jsem při výběru produktů koukala a to i na ten dětský pro holky. Mě štípou ty Babyliss a celkově zabarvené balzámy.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji , jasně , každému je bližší něco jiného, mně vyhovují obě formy, kalíšek na doma a tyčinka do kabelky :-)

      Vymazat
  6. mám od této značky balzám na nehty a musím říct, že je bezvadnej. když jsem ho denně používala nehty se hrozně zlepšily, ale už na to nějak zapomínám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalita mých nehtů je strašná , takže používám gellak , ale na nehtovou kůžičku používám balzám ráda :-)

      Vymazat
  7. Ja som vždy od Saloos obdivovala tie ich spreje, no nikdy som si ich nekúpila, balzám vyzerá veľmi dobre, no vždy na starostlivosť o pery zabúdam

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš ty jejich květinové vody ? Na ty jsem též koukala :-)

      Vymazat