čtvrtek 1. března 2018

JENNY LANE || ŠTĚTCE A DEKORATIVKA




Před nějakým časem, tuším někdy v létě se ke mě dostal rozjasňovač od české značky Jenny Lane . Myslím, že jeho cena se pohybovala okolo 55 Kč a moc jsem mu nevěřila , ale dost mě překvapil a mile (recenzi na něj si můžete přečíst zde) , no a tak jsem trošku pátrala a našla tuto značku na Instagramu , tam mě upoutaly fakt nádherné štětce v rose gold barvičce, a se zastoupením Jenny Lane jsme se dohodli na spolupráci .
Jenny Lane mi na testování zaslaly dva štětce , pudr a tekuté linky.


Tak pojďme začít hned tím nejlepším , že?

ŠTĚTEC NA PUDR PROFESSIONAL R02 ROSE


 Už na IG jsem vám psala, že tenhle štetec se fakt povedl . Oku lahodí rose gold barvička. Dřevěná rukojeť , štětiny  dobře zastřižené, nikde nic netrčí, a  ani po vyprání nevypadl jediný chloupek . Na pleti je štětec velmi příjemný,  jemný a heboučký , fakt radost s ním nanášet pudr. Hustota štětce je rozhodně dostačující , tak akorát, já mám ráda právě tyto husté chlupáče .Štětec dobře drží tvar , štětiny se neohýbají , právě díky tomu jak je  hustý .
Pokud sledujete stories , tak tam jsem to i natáčela .



Můžete ho použít jak na kompaktní , tak i sypké či minerální pudry  .
Štětiny jsou syntetické - TACLONOVÉ - většinou u štětců platí , že syntetické bývají jemnější než přírodní .
Se štětcem jsem velmi spokojená a vřele doporučuji , určitě nebudete zklamané .
Koupíte za 229Kč zde.




ŠTĚTEC NA OBOČÍ / LINKY   PROFESSIONAL R09 ROSE


Další parádní kousek , i tenhle štětec se rozhodně povedl ,kvalitní zpracování a opět ta krásná rose gold barvička .
Používám ho především na obočí, které nejčastěji vykresluji pudrovým stínem, hravě si ale poradil i s pomádou či gelem na obočí. Díky tomu, jak je štetec tenoučký a zkosený, lehce vytvoříte ostrou konturu a pokud budete táhnout barvu od spoda nahoru celou plochou , lze se štětcem dosáhnout i  ombré efektu.
Na oční linky ho používám, nicméně ne na linku gelovou , ale na linku vytvořenou z očního stínu nebo pokud chci linku kouřovou takovou tu jemně rozmazanou ne ostrou, doufám , že jste mě pochopily :-D  Gelová linka by určitě šla také, ale na ni mám jiné oblíbené štětce a s tímto by mi proces trval déle, a čas je drahý , že? ( Matky ví  :-D )
Za  169 Kč koupíte zde .

PUDR


A pojďme tedy na tu dekorativku , co se týče pudrů , nejsem zas tak náročný uživatel vzhledem k tomu, že moje pleť není mastná ,nýbrž jsem spíš vyschlá jak treska :-D používám pudr hlavně na zafixování make-upu, myslím si tedy , že by držel na mé pleti i bez použití pudru ,ale nemám ráda , takový ten pocit, kdy přemýšlíte , co všechno jste si o make-up otřely a to se dá pudrem dost eliminovat.  Od obalu toho moc nečekejte, není to vizuálně nejkrásnější pudr, také jsme u levné značky , takže klasika plast, ale důležitý je obsah.
Odstín mám číslo 4 , pro světlý typ se žlutým podtónem , ale pozor , pro úplné bledule to není, já jsem sice světlá, ale uplná bledule (díky samoopalováku ) taky ne. Vybírat můžete z 10 odstínů :-)
Konzistence.... na rovinu přiznám, že když jsem chtěla pudr vyzkoušet na ruku, byla jsem trochu zklamaná  , nepřeneslo se nic, pudr je poměrně dost suchý nebo moc pevně slisovaný , překvapení , ale nastalo po nanesení na pleť , kdy jsem tedy nečekala žádnou slávu, světe div se , vypadal dobře , nechápu , jaký je v tom fígl, ale jo vypadal dobře. Tak druhý den, jsem si pro něj připravila výzvu a na půl obličeje jsem nanesla Jenny Lane a na druhou půlku svůj oblíbený transparentní, a krom toho , že Jenny Lane, díky tomu, že je zabarvený trochu přidal na krytí, jsem moc rozdíl neviděla. Každopádně aspoň to s ním nepřeženete  a nebudete vypadat jako maska. Finish dělá moc pěkný . V drogerce bych ho asi prošla , zvlášť díky tomu , že nejde přenést na ruku , bych ho asi nekoupila a tak jsem ráda , že jsem ho mohla zkusit rovnou štětcem.  Pokud jste pudrový fajnšmekr , tak pro vás asi nebude, ale pro někoho kdo začíná , by to nemusela být špatná volba, alespoň se vyhne flekům a velkým nánosům.
Myslím, že než ho spotřebujete bude to nějaký pátek trvat , vzhledem  k faktu , že je ho krásných 18 g .
V balení byla i taková houbička, ale tu jsem tedy vyhodila, rozhodně doporučuji štětec.
Za 90 Kč koupíte zde.

TEKUTÉ OČNÍ LINKY


Byly doby , kdy jsem nosila oční linky denně , s příchodem druhého prcka jsem si docela odvykla, a teď je nanáším spíše výjimečně, i tak jsou ale linky mé oblíbené a cítím se v nich sakra dobře.
Linky od Jenny Lane mají aplikátor ve formě hrotu, já mám radši štětečkové aplikátory , ale to už je o vašich preferencíh, linka se dá samozřejmě i s hrotem udělat jak tenká, tak i silná. Linky mají krásnou černou barvu. Jediné s čím nesouhlasím, je označení voděodolné, já se s linkami nepotápím , to určitě ne, ale pokud vám slzí oči, tak jako mě, mám je docela citlivé, navíc nosím kontaktní čočky , tak vám určitě po chvilce budou chybět ocásky :-D mě se tak stalo , po cestě do obchodu, a když jsem se vrátila , tak už tam holt nebyly, pokud by, ale na nich nebylo označení voděodolné, asi bych jim neměla moc co vytknout, na oku nedráždí a odlíčit jdou také lehce, ale pro nás,  co slzí , nebudou.
Koupíte za 110 Kč zde.


Když to shrnu, tak štětce rozhodně doporučuji , oba jsou nádherné, heboučké a dobře střižené, ty se povedly a nemám jim co vytknout, jsem z nich nadšená, navíc ty ceny? Luxus.
S pudrem je to tak půl na půl, ve výsledku ho ale používám a ráda, jak jsem psala finish super  a oční linky pro mě kvůli slzení raději ne .
Co vy? Znáte tuhle českou kosmetiku? 


Pokud vás recenze zaujala , sledujte Instagram, protože značka  Jenny Lane mi zaslala stejnou kosmetiku a hlavně štětce i pro vás do soutěže . :-)

Moc děkuji Jenny Lane za poskytnutí produktů k recenzi i do soutěže  :-)


                                                    

12 komentářů:

  1. O značce jsem nikdy neslyšela, ale štětce vypadají opravdu krásně.
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  2. Ty štětce se mi moc líbí, ale musím se přiznat, že tuto značku vůbec nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ni také narazila poměrně nedávno, štětce jsou super !! :-)

      Vymazat
  3. No tak ty štětce jsou boží! A vůbec by mě nenapadlo, že jsou od české značky. Musím to omrknout :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke počujem prvý krát, no štetce vyzerajú skutočne skvelo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám, ale štětce vypadají pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano , jsou skvělé :-) Určitě stojí za zkoušku :-)

      Vymazat
  6. Štětce nejen krásně vypadají, ale musí být úžasně heboučké ♥

    OdpovědětVymazat