čtvrtek 21. prosince 2017

UNBOXING || RENOVALITY


Většinou nepíšu takové ty rozbalovací a novinkové články, ale přišel mi balíček , který mě neskutečně potěšil a tím byly pleťové oleje a Hyaluronové sérum od značky  Renovality.
Už docela dlouho jsem po jejich produktech pokukovala , a stále tak činím , protože jejich sortiment se neustále rozšiřuje.
V tomto článku bych vám chtěla ukázat, jaké oleje jsem vybrala a proč , jelikož nestihnu vše otestovat najednou a byla by škoda alespoň se nezmínit.



Hyaluronové sérum


První volba rozhodně padla na toto sérum, hydrataci potřebuje každá pleť ať už je suchá , normální či mastná .  Již jsem ho několikrát zkusila a předvídám mu slibnou recenzi. :-)


Opuncie olej


Nejluxusnější olej z nabídky Renovality , rozjasňuje pleť , vypíná vrásky, oddaluje stárnutí , no řekněte , kdo by o to neměl zájem ?
Spolu s Hyaluronovým sérem se stal první vlaštovkou mého testování .
Recenze na tyto dva produkty tedy na sebe nenechají dlouho čekat.



Kávový olej

Kávu miluji v jakékoliv podobě a tenhle olejíček mě na Instagramu upoutal na první pohled , navíc  je to špička mezi anti-aging přípravky a s blížící se třicítkou a narůstajícím počtem dětí je to třeba :-)

Meruňkový olej

Meruňkový olej též patří mezi luxusní oleje, já si ho vybrala především kvůli jeho účinkům na atopický ekzém.

CAMELIA - Čajovníkový olej

Pozor nejedná se o Tea tree olej , tento olejíček je výjimečný pro svůj silný regenerační a hydratační účinek  a obsahuje přírodní skvalen.


Postupně se tedy můžete těšit na recenzi těchto produktů.
Navíc milovníky přírodní kosmetiky jistě potěší certifikát CPK.

S tímto článkem se s vámi zatím loučím, během Vánoc se na blog asi nedostanu, užijte si tedy krásné poklidné Vánoce  plné radosti , smíchu , blízkých setkání a lásky. A nezapomeňte , že Vánoce jsou o tom být spolu , ne o penězích , či o tom kdo má lepší dárky , lépe uklizeno nebo navařeno.



Moc děkuji Renovality za poskytnuté produkty k recenzi a milé a vstřícné jednání , moc si toho vážím.


4 komentáře: