čtvrtek 2. března 2017

Gosh Lip Lacquer


Hned jak na mě na Facebooku vyskočila reklama na Cosmopolitan, musela jsem ho mít. A proč vlastně? no byl tam moc pěkný dáreček v podobě laku na rty značky Gosh.
Já si vybrala červený odstín a jaký tedy byl?



Co se týče obalu , tak ten se mi líbí hodně, zajímavý, neotřelý, aplikátor klasický leskový. Lak na rty vypadá jako lak na nehty , to se povedlo. Jedná se vlastně o lesk na rty. Podle oficiálního popisu obsahuje  Arganový olej a vitamin E, měl by tedy o rty pečovat. Některé odstíny by se měli dát navrstvit a jiné by měli být spíše průhledné.


Odstín, který jsem si vybrala já  - 007 HOT LIPS je spíše průhledný dá se trochu navrstvit a je červeno-růžový , na rtech je příjemný a musím uznat , že  na lesk vydrží docela dlouho. Konzistence je  lepkavá, takže doporučuji aplikovat jen když máte sepnuté vlasy:-D
Voní krásně , jako melounové žvýkačky :-)


Přiznám se , že radši mám rtěnky a více krycí produkty a dokonce jsem si myslela , že jde o tekutou rtěnku, ale jednou za čas si dát na rty pěkný šťavnatý lesk je super, obzvlášť s příchodem jara.
Já ho kupovala včetně časopisu za 60Kč, což je super cena, ale 239 Kč, což je oficiální cena ve Fann parfumerii, bych za něj nedala.

19 komentářů:

  1. Také jsem si časopis koupila. Lak mám v růžovém odstínu, ale jak píšeš, za tu cenu bych si ho normálně asi nekoupila :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je dost přemrštěná , kdyby to byla rtěnka tak ok.

      Vymazat
  2. Taky jsem si časopis koupila kvůli laku, mám tmavě růžový odstín a je opravdu boží. Jen jsem teď zvyklá na tekuté dlouhodržící rtěnky, tak mi ta výrdž přijde docela malá, ale jak říkáš, na lesk je dostačující :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to pořád domalovávat, ale na rtech je příjemný :-)

      Vymazat
  3. Páni! To je super! Sice mám také radši rtěnky nebo více krycí lesky, ale pro tento si budu muset zajít! :D Moc ti sluší! ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Asi si zítra koupím Cosmopolitan :D Vypadá hezky, ale též bych za něj nedala plnou cenu tedy.

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo dneska jsem kupovala predposledni kus u nas v trafice :D na vyber jen ze dvou barev ale doocela hezky tak snad. Jsem zvedava jak mi to sedne na rtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych možná ještě chtěla ten růžový odstín, ale zas tak často lesky nenosím :-)

      Vymazat
  6. Tak o tom som ešte nepočula! Na perách vyzerá perfektne a farba ti neskutočne pristane :) Neviem, či by mi však vyhovoval, pretože mám radšej predsa len ten klasický design, aj keď do kabelky ako ušitý!

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho taky v tom samém odstínu. Líbí semi :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to skvelo! Určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat