čtvrtek 11. ledna 2018

TOP PRODUKTY ROKU 2017

Jak už tomu bývá zvykem , blogerky na sklonku roku nebo začátkem roku nového sepisují svoje oblíbence , svaté grály , top produkty za celý rok a já nebudu výjimkou . I já mám pro vás připraveny své MUST HAVE  produkty , snad se v některých shodneme.


PEČUJÍCÍ KOSMETIKA




CETAPHIL HYDRATAČNÍ KRÉM



Hned z kraje roku se ke mně dostal tenhle malý zázrak . Krém , který mi sedl jako málokterý , perfektně hydratuje, krásně se vstřebá , ale zároveň na vás zanechá jemný ochraný filmeček , je velmi vhodný pro atopiky a s mým ekzémem v oblasti okolo rtů se mu podařilo slušně zamávat. Navíc i cena je velmi příjemná.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde .


VICHY SLOW AGE OČNÍ KRÉM

Mám doma i denní krém  , ale oční krém mě zaujal zdaleka nejvíce. Krém oddaluje známky stárnutí , skvěle hydratuje, vyživuje a oční okolí po něm vypadá fantasticky. Navíc je bez parfemace a nedráždí oči.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde.


ARGANOVÝ OLEJ

Tenhle přírodní zázrak jsem používala téměř celý rok 2017 a to hlavně na noc místo nočního krému, pleť jsem  po něm měla  jako miminko a v podstatě díky tomuto oleji , jsem si zamilovala  i ty další , například Opuncii od Renovality  , ale o tom již brzy na blogu, asi by nebylo fér ho zahrnout do topek roku 2017 , jelikož jsem ho začala používat na konci roku.
Koupíte zde .


SKIN FOOD WELEDA

Jesli hledáte krém , který můžete použít na sto způsobů, rozhodně zvolte Weledu, krém jsem asi nejvíce používala jako masku na obličej a krém na ruce, ale stejně tak ho můžete použít na suchá místa, na lokty , kolena, na podrážděný nos od rýmy , náhradu za balzám na rty, krém na nohy a tak bych mohla pokračovat ještě dál.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde .


PLÁTÝNKOVÉ MASKY




Také jste podlehly boomu plátýnkových masek ? Já jim propadla , pleť je po nich krásně hydratovaná, vláčná , příjemná na dotek a hezká na pohled, navíc se většina těchto masek nemusí smývat.



DEKORATIVNÍ KOSMETIKA




CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION


Kdo neměl tenhle make-up, snad jako by nebyl, super kousek za pár kaček , perfektní krytí , ale stále ještě v celku přirozený efekt, nezalézá do vrásek ani do pórů , výdrž nadstandartní.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde.

Missha BB CREAM

Jestli jste někdy měli korejské BB , tak určitě víte , že to je úplně jiné kafíčko než evropské BB. Nicméně zde musím podotknout , že to spíš bude pro suchou či normální pleť , a je nutno zapudrovat. Ale kryje podobně jako make-up , finish velmi přirozený.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde.


CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE

Myslím , že ve své kosmetické výbavě ho má téměř každá z nás, a právem, tenhle korektor je jedním z nejlepších v drogerce, pokud tedy najdete svůj odstín, bohužel to je jeho kámen úrazu, a výběr ze dvou odstínů není velký a ne každý si tedy vybere.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde.

L.A. GIRL PRO CONCEAL



Tenhle kousek do mé sbírky přibyl teprve nedávno, a jsem z něj nadšená, krásně kryje , neslévá se do vrásek  a velkým plusem je obrovský výběr odstínů.
Koupíte zde.


DERMACOL FIXING POWDER




Vypotřebovala jsem už asi tři balení , což mluví za své, pro mě jeden z nejlepších pudrů, skvěle zafixuje make-up, netvoří mapy ani nepřirozený efekt, vyrábí se ve dvou odstnínech, transparentní ,který používám během celého roku a Natural, který mě oslovil v létě, kdy jsem ho používala i bez make-upu.
Vyhledáte na Srovnáme.cz zde

NYC  SMOOTH SKIN

Vzhledem k ceně jsem mu moc šancí nedávala , ale když je tak věhlasný, přeci jen jsem ho zkusila a rozhodně nelituji, ba naopak, jen je škoda, že přestaly vyrábět sypkou verzi, ráda bych ji zkusila.
Koupíte zde.

CONTOURING & STROBING  PALETTE  PUPA



Téměř celý rok jsem konturovala , bronzovala a rozjasňovala touhle paletkou, využívala jsem i pudru pod oči a jindy jsem paletku použila i jako oční stíny, perfektní produkt, jen už v ní mám docela díry, a děsím se , že mi dojde :-D


RTĚNKY


Zde bude trošku více zástupců, velmi často jsem používala matné rtěnky Focallure , na sklonku roku pak klasickou rtěnku od L.A . Girl. Velmi oblíbené také byly Trend It Up a konturka Erre Due









BENEFIT FOOLPROOF BROW POWDER


Na recenzi na tento kousek si ještě chviličku budete muset počkat, chvíli jsem si k němu hledala cestu, protože ne každým štětcem se produkt nanáší dobře, ale když jsem našla , tak jsem se zamilovala .
Koupíte zde.

HOUBIČKA NA MAKE-UP

Za velký objev letošního roku také považuji houbičku od Oriflame, jen se mi zdá , že ta první , kterou jsem koupila byla o dost měkkčí, i tak se s ní ale make-up nanáší skvěle.

Vyhledáte na Srovnáme.cz zde.


A jaké jsou vaše Top produkty za rok 2017 ? Budu ráda , když se podělíte v komentářích  a pokud máte blog , hodíte mi sem odkaz, ráda mrknu :-)




16 komentářů:

  1. Na plátýnkové masky se musím konečně podívat, hodně se mi líbí ty od Sephory :) Catrice Camouflage je skvělý a moc ráda ho používám, ale právě mě taky láká ten od L.A Girl! :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor od L.A. Girl určitě zkus , je skvělý, hlavně ten obrovský výběr odstínů :-) a i cena je dobrá, myslím okolo stovky. Plátýnka ze Sephory jsem nezkoušela, ale jsou docela chválené :-)

      Vymazat
  2. Skvělý výběr. Nemám sice zkušenost s žádným výrobkem, ale Weledu bych už měla konečně vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Jeden z mých top produktů je také Skin food. Používám ho jako normální noční krém a na mé pleti se hodně osvědčil. Určitě na něj chci napsat samostatnou recenzi, protože výrobek stojí za to.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já budu mít samostatnou recenzi na tento krém, Tvou si pak ráda přečtu :-)

      Vymazat
  4. Slow age (očný som ešte neskúsila) a Skin Food sú super.Od Weledy mám ešte rada ich krém na nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na nohy od Weledy jsem nezkoušela, jsem docela lenoch na ty nožky :-) pořád zapomínám :-) oční krém Slow Age určitě zkus , je super.

      Vymazat
  5. Mrknu na makeup od Catrice... slyšela jsem na něj samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně skvělý, kryje ,ale zároveň vypadá docela přirozeně :-) nesedí na pleti a nedělá masku.

      Vymazat
  6. Sagrada Natura je skvely olej. Planujem dalsiu objednavku.

    OdpovědětVymazat
  7. Skinfood jsem si konečně koupila a zatím testuju :)

    OdpovědětVymazat
  8. Catrice make-up a korektor boli aj moji obľúbenci v minulom roku. Celkom sa už ale teším aký make-up si obľúbim v tomto roku :)

    www.cosmeticsthingsandother.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem zvědavá , co si na nás firmy letos vymyslí pěkného :-)

      Vymazat