úterý 9. dubna 2019

DOVE || DOMÁCÍ WELLNESS

Značku Dove asi nemusím představovat, jejich sprchové gely jsou doslova ikonické a možná snad i jedny z nejlepších v drogeriích. V poslední době se v regálech objevilo hned několik novinek, jaké jsou? A stojí za koupi nebo je lepší investovat do předchozích osvědčených kousků?


PURIFYING DETOX GREEN CLAY || RENEWING GLOW PINK CLAY



Jendou z novinek jsou i jílové sprchové gely, určitě jste je zaregistrovali. Verze s růžovým jílem by měla pokožku projasnit , kdežto verze se zeleným jílem má za úkol detoxikovat a smýt městské nečistoty. 
Co vám budu povídat, jsou to " jen" sprcháče, ale jsou úžasně voňavé, hlavně ten zelený je můj favorit, úžasná svěží vůně. 
Obě varianty skvěle pění a příliš nevysušují.

AWAKENING  RITUAL INSPIRACE JAPONSKÝMI ŽENAMI



I řada inspirovaná japonskými ženami se nese ve svěžích tónech. Matcha zelený čaj a květ japonské třešně vám z koupelny vytvoří malý wellness.  Sprchový gel se opět pyšní našlehanou pěnou. 



Tělové mléko hydratuje pokožku celého těla, lehce se roztírá a okamžitě se vstřebává, vhodné tak bude i pro ty z vás, které neholdujete mastnému filmečku. Pokožku zanechává jemnou a hebkou.




INDULGING RITUAL INSPIRACE NORSKÝMI ŽENAMI



Tuhle řadu jsem si oblíbila asi nejvíce, med a ovesné mléko jsou mému srdci nejblíže, svěží vůně miluji, ale ráda se pak vracím k tlumeným, teplým jemným vůním. Užívám si tu luxusní pěnu, Dove má sprchové gely, spíš možná krémy, vymazlené .


I tělové mléko ze stejné řady si zaslouží pozornost, nečekejte žádného hutňáka, ale i mé suché pokožce skvěle vyhovuje.




Dove používám už léta, často ho dostávám od mamky, ať už jako dáreček k svátku, nebo jen tak, zrovna když byl v akci, chápete :-D 
Co si budeme povídat, těhle sprcháčů není nikdy dost, a pokud si myslíte, že je to hlavně ženská záležitost, tak kdepak, vždycky když máme doma tyhle luxusní sprcháče, chlapovo pánský pěkně leží ladem a krade mi ty "moje" dámský - u nás to jsou totiž univerzální :-D a zrovna dneska jsem pozorovala, že všechny už brzo poletí do kosmetického nebe :-D
Navíc jsou bez sulfátů, parabenů a ftalátů.
Dove u nás mizí vždycky nejrychleji.

Co vy? Taky milujete sprchové gely Dove? A co zbytek jejich produktů? Zkoušeli jste něco?


Moc děkuji Dove za poskytnutí produktů k recenzi.

18 komentářů:

  1. Dove mám ráda a i když micelární sprcháče mi smrděly, novinky mě lákají :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, mně ty micelární taky moc nevoněly :-D , ale chlapovi zas jo :-D

      Vymazat
  2. Já mám Dove hodně ráda :) Mají skvělé sprcháče.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Taky Dove většinou dostávám, jako dárek. Ještě mám jednu dárkovou kazetu schovanou, ale tyhle novinky se mi líbí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ta řada s ovesným mlékem a medem je dokonalá, tuto kombinaci vůní miluji :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Dove občas používám, ale jinak prostě kupuji obyč sprcháč, protože mi to přijde jako vyhazování peněz, když všechny udělají stejnou službu. Každopádně tyhle vypadají všechny tak úžasně, že si snad nějaký i pořídím:D))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jsou o chlup dražší, já třeba moc nemusím úplně levnou Baleu, ale střed také často kupuji :-)

      Vymazat
  6. Dove má skvelé sprcháče, aj moja suchá pleť ich zbožňuje :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. dove sú najlepšie sprcháče na svete :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  8. Mám doma ten ílový - zelený sprcháč a vôbec ma nezaujal. Skúsila som ho ale nebudem ho naďalej používať :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  9. Bohužel mám se zeleným jílem tu samou zkušenost. Vůbec nepěnil, špatně se smýval a když jsem vylezla ze sprchy, kůže byla tak trochu stažená. Běžně používám přípravky s jílem na obličej, ale tohle je bohužel přešlap. Naopak sprcháče s macchou a ovšem byly top.

    OdpovědětVymazat
  10. Nedávno som dostala niektoré produkty a musím uznať, že to telové mlieko vonia prekrásne. Tak úžasne jemná, no zároveň sladká vôňa sa mi páči. Celkovo mám veľmi rada produkty značky Dove. Pekne voňajú, dobre hydratujú a nie sú dráždivé. Asi top je pre mňa ich telové mlieko Rich Nourishment.
    Bianka

    OdpovědětVymazat