čtvrtek 14. března 2019

DEN PLNÝ KRÁSY S VIVANTISEM A RYOREM


Taky byste se chtěli mrknout na to, jak se vyrábí kosmetika, a to od začátku až do konce? Já mohla díky Vivantisu a české kosmetické značce Ryor nakouknout pod pokličku a shlédnout nejen celý proces výroby, ale také si prohlédnout a vyzkoušet spoustu zajímavých produktů, některé si odnést domů, též jsem nafasovala něco pro vás do soutěže, která běží u mě na Instagramu, zahrála si na modelku a poznala spoustu skvělých lidiček.



A jak vlastně celý den probíhal?


Abych do Kyšic, což je malé městečko u Prahy, dorazila včas, vyrazila jsem časně z rána, což mi nevadilo, my jsme doma ranní ptáčata, i když tak trochu nedobrovolně :-D ( kdo má děti , jistě to zná). 
Vždy, když jedu do Prahy, mám z toho vítr, my maloměšťáci máme orientační smysl na bodu mrazu. Joooo, už jsem se v Praze i ztratila, a myslím, že to nebylo naposled, nicméně tentokrát mě zradila doprava, autobus do Kyšic mi frnknul téměř před nosem....
Dorazila jsem tedy pozdějším a zavítala jsem přímo do sídla Ryoru.


Mezitím, co holky z Vivantisu vyzpovídaly paní Štěpánkovou, zakladatelku Ryoru a její dceru Janu, my s holkama, Kájou OK-makeup Karolína a Maruškou z blogu Můj fialový svět vyráběly vlastní etiketu krému na ruce, co myslíte? Povedla se mi?



Poté jsme se převlékly do bílého munduru ( jojo, hygiena se zde dodržuje) a přesunuly jsme se na exkurzi napříč celým Ryorem.

Naše milá partička :-)




Měly jsme možnost vidět, jak se kosmetika "vaří" , viděly jsme sklady s důležitými ingrediencemi i samotnou laboratoř či následné kompletování produktů do krabiček.

Tady se míchá břečťanový krém.

Zde se "vaří" menší množství krému tzv. na zkoušku, než se začne vařit ve velkých mašinách.



Sklad ingrediencí je obrovský.

V laborce :-)

Častá přísada kosmetiky Ryor, kmenové buňky.

Tady už se finišuje :-)


A takhle už známe krémy Ryor z drogerie.


Celá exkurze mě hodně bavila. Rozebraly jsme i jednotlivé řady. Mě díky doporučení zaujala Konopná řada, vhodná pro atopiky nebo Kaviárová řada, luxusně vypadající, doufám, že luxusní i bude :-), určitě na ně na blog napíšu recenzi, konopnou řadu už testuji a vypadá hodně slibně :-)
Za zmínku stojí i dekorativní část, Rozjasňující make-up mě hodně překvapil.




Ryor toho nabízí opravdu mnoho, ať už jde o péči o pleť, tělo či vlasy, najdete zde i profesionální řadu, u které mě trošku mrzí, že se nedostane k nám, obyčejným lidem, já už s ní totiž kdysi, ještě na škole pracovala. Z profesionální řady mě zaujalo Sérum s retinolem, třeba se ho dočkáme i v běžně dostupných řadách, Ryor totiž hodně naslouchá svým zákazníkům a nabídku přizpůsobuje trendům, což retinol rozhodně je.
Některé produkty jsem měla možnost vyzkoušet na vlastní kůži, třeba naprosto dokonalý peeling s vůní Lemongrass, úžasná vůně, ruce po něm byly jemné, hebké a voňavé, jelikož se jedná o typ cukr v oleji, nemusí se podráždění bát ani citlivky.


Poté co jsme prošmejdily prostory Ryoru, vyzkoušely jsem si, jak moc citlivé nosy máme :-D Čekal na nás totiž test vůní.
Holky..., ani ve snu by mě nenapadlo, že nepoznám skořici, ale nebylo to vůbec jednoduché :-D Obdiv všem, kteří to zvládají na jedničku.

Dále na nás čekala modelkovská část, holky z Vivantisu nás krásně oblékly a šlo se fotit. Pokud si myslíte, že nám, co se denně vystavujeme na Instagramu to půjde snadno, tak se mýlíte, já jsem si připadala naprosto prkeně a netušila, jak se natočit, tvářit, usmívat se, nebo radši neusmívat :-D Ještě, že fotograf byl tak šikovný :-D Jooo modelína ze mě nebude, ale do toho outfitu, který jsem měla na sobě, jsem se naprosto zamilovala. Šaty s proužky  byly neskutečně pohodlné, nadčasové a stylové, přesně podle mého vkusu, k tomu skvěle padnoucí blejzr . Kdo mě zná ví, že na červené ujíždím, tudíž z červené kabelkyhodinek Furla jsem byla unesená. A Conversky?? To už je nestárnoucí klasika a byl to hlavní bod našich outfitů.
  Dokonalost. Navíc, botky jsem si mohla odvézt i domů :-) Už teď se těším až bude venku krásně a konečně je vytáhnu.




Den jsme zakončili skvělým občerstvením a já moc děkuji, byl to skvělý, nezapomenutelný zážitek.

Určitě mi dejte vědět, zda se vám líbí můj outfit a znáte značku Ryor?

Mrkněte na Vivantis a na celou Fashion Story DEN S RYOREM.

20 komentářů:

  1. Terko paráda, ja myslím, že bys modelínou klidně být mohla ❤️. A pohled do výroby je super, to člověk jen tak nezažije. Mně by třeba hrozně lákalo se podívat do výroby dekorativky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji , jooooo , dekorativka by mě taky zajímala, Ryor vyrábí i make-up a podkladovku, ale to jsem v procesu neviděla:-)

      Vymazat
  2. Outfit je úžasný, zvlášť ta kabelka a boty:) Nějakou podobnou exkurzi v kosmetické továrně bych také chtěla zažít, to musí být super<3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek Terezko❤️Muselo to být velmi zajímavé 🙂A outfit ti moc sluší :*

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šatky jsou božské a taková exkurze by se mi také líbila :-) je fajn vidět, jak se dělá kosmetika, my známe už jen hotovku v drogerii a to mezi tím si ani nedovedeme představit :-)
    All my cosmeticsk

    OdpovědětVymazat
  5. Věřím, že to musel být zážitek. Já bych byla nadšená..možná ještě o kapku více by mne zajímala výroba dekorativní kosmetiky 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Moc děkuji, většinu fotek fotil profík a je to znát :-D

      Vymazat
  7. Vyzerá to na skvelý a zaujímavý deň :-) A ten outfit ti veľmi pristane :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, to muselo být bájo :-) značku znám. Dokonce jsem od ní pár produktů vyzkoušela, ale v budoucnu mám určitě v plánu jí poznat více.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat