sobota 15. září 2018

BEBUTTER || TUHÁ BIO BAMBUCKÁ MÁSLA



Tuhá bambucká másla? Slyšeli jste o nich? Většinou jsme zvyklé na bambucké máslo ve skle či dóze, ale vysouvací máslo připomínající tuhý deodorant? V čem jsou lepší než jiná másla?
Tuhá másla jsem si oblíbila především díky jejich praktičnosti. Díky tomu mě vlastně tahle značka i zaujala, vysouvací tuhá bambucká másla jsou originální, neotřelá a hlavně velice praktická.
Zvlášť ve chvílích, kdy nemáte chuť se namazat, nemáte čas, nebo jste na cestách. Bambucká másla můžete použít na tělo, obličej nebo na vlasový zábal, záleží jen na vás, vašemu typu pleti a momentálním potřebám, jakou verzi zvolíte. Mým testováním prošli hned dvě verze, Rakytník s pomerančem a Grep





BIO BAMBUCKÉ MÁSLO RAKYTNÍK S POMERANČEM



Rakytník s pomerančem si mé srdce získal trošku víc, zamilovala jsem si ho jako poopalovací péči, pokožku krásně vyživil, udržel ji hydratovanou, regeneroval suchá od slunka podrážděná místa.
Stačí párkrát máznout, nemusíte máslo dolovat z tuby jako třeba tělová mléka ( to je vždycky výzva :-D, taky to tak máte? ), rozetřít a co se týče suchých míst jako jsou kolena a lokty, tam jsem máslo neroztírala vůbec, nechala jsem jemnou vrstvičku, ať si se suchou kůží máslo poradí.
Vysouvací aplikátor jsem si nesmírně pochvalovala hlavě ve dnech, kdy jsem byla líná se namazat. Když jste celý den na sluníčku, a že letošní léto to jinak nešlo, navíc trpíte na atopický ekzém, musíte na sebe prostě něco napatlat. Rakytník je skvělý právě i v boji s atopickým ekzémem. I když jsem měla ložiska v akutní fázi, máslo mě nedráždilo. Perfektní je i po holení, já tedy nemám problém s pupínky, ale jak přejedu žiletkou po nožkách a nenamažu se, čeká mě noc plná ukrutného svědění. :-)


Máslo nádherně voní, jemně po pomerančích, přirozeně, krásně. Úplně mám po namazání chuť si k sobě neustále čichat :-D
Máslo jsem používala především na tělo, ale můžete ho použít i na obličej, zvlášt sušenkám bude vyhovovat. Rakytník řeštlákový v kombinaci s bambuckým máslem pomáhá oddálit stárnutí a bojovat tak proti vráskám.
Nemusíte se ho bát použít ani v případě, že máte citlivou pleť, já s ním mazala i dcerku.


Složení:

bio bambucké máslo, kokosový olej, včelí vosk bílý, candelilový vosk z rostliny Euphorbia Cerifera, extrakt z plodů rakytníku řešetlákového a extrakt z listů rozmarýnu lékařského, karnaubský vosk z rostliny Copernicia Prunifera, esenciální olej z pomeranče, vitamín E

Bio Bambucké máslo Rakytník s pomerančem 75 ml koupíte za 159 Kč zde.



BIO BAMBUCKÉ MÁSLO GREP



Věděli jste, že proti celulitidě můžete bojovat i přírodní cestou? Těch způsobů je hned několik a jedním z nich je i Bio Bambucké máslo s vůní grepu. Esenciální grepový olej a extrakt z listů břízy bělokoré nakopnou lymfatický systém, čímž pomáhají odplavit škodlivé a toxické látky z těla. Doporučuji aplikovat do problémových partií stehen a hýždí a vmasírovat baňkami, čímž podpoříte nastartování lymfatického systému, navíc budete efektivně rozbourávat tukové buňky a zabráníte vzniku nových.


Samozřejmě co si budeme povídat, celulitida vám jen tak nezmizí a určitě doporučuji pohyb, pravidelný pitný režim, a také upravit jídelníček ( v tomhle ohledu jsem já docela lajdák, jídlo miluji, a to jak zdravé, tak i nezdravé :-D ). Grepové máslo tak bude třešničkou na dortu ve vašem snažení za hladkými stehny bez ďolíčků.
Navíc nádherně voní, opravdu v něm cítím grep, nic umělého, krásná osvěžující vůně, no nejradši bych si máslo natřela na celé tělo, ale šetřím si ho, právě na již zmíněné problémové partie :-D.
Celulitida mě stále trápí, nebudu vám nic nalhávat, určitě se jí úplně nezbavíte, můžete ji alespoň zmírnit, ale jak říkám, nelze spoléhat jen na mazání.
Každopádně pokožka je po jeho používání hebká, vyživená. Máslo je velice příjemné nepálí ani nedráždí kůži, v klidu si mohu zbytky vetřít do atopických rukou.



Složení:

bio bambucké máslo, kokosový olej,  včelí vosk bílý, candelilový vosk z rostliny Euphorbia Cerifera, slunečnicový olej, extrakt z listů břízy bělokoré, certifikován Ecocert, extrakt z listů rozmarýnu lékařského, karnaubský vosk z rostliny Copernicia Prunifera, esenciální olej z grepu, esenciální olej z plodů jalovce obecného, extrakt z jehlic borovice lesní, terpeny (součást esenciálních olejů), esenciální olej z kůry jalovce obecného, vitamín E, Limonene*, Linalool*.* přirozené složky esenciálních olejů

Bio Bambucké máslo grep 75 ml koupíte za 159 Kč zde.



Obě másla jsou velice příjemná na pokožce.  Přes léto, když bylo i doma téměř třicet stupňů byla hezky měkká, nyní obě másla trochu více zatuhla, i tak ale při styku s pokožkou krásně tají.
Tuhá másla mohu rozhodně doporučit, určitě si vysouvací aplikátor zamilujete stejně jako já, mrkněte i na další verze tuhých balzámů BeButter na jejich e-shopu.
Pokud jste milovníci přírodní kosmetiky, jistě vás potěší certifikát CPK bio.
A určitě nesmím zapomenout na krásná dárková balení, ve kterých mi kosmetika BeButter dorazila, pokud chcete věnovat tuhle českou přírodní kosmetiku jako dárek, nemusíte si lámat hlavu s balením :-)



Na další recenze přírodní kosmetiky BeButter na tomto blogu si můžete přečíst níže :



Zkoušeli jste tuhá Bio Bambucká másla BeButter? Jak vám vyhovoval vysouvací aplikátor?  Znáte značku BeButter?



Mimochodem, v BeButter, byli tak moc hodní, že pro vás i pro mě nastavili kód s 15 % slevou, "terezablog15" , tak pokud budete nakupovat, určitě slevičku využijte :-)

Moc děkuji BeButter za poskytnutí produktů k recenzi.

10 komentářů:

  1. O tomhle produktu jsem ještě neslyšela, ale vypadá hrozně prakticky! Mám raději čistá bambucká másla bez jiných ,,příchutí", ale určitě na značku kouknu :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, mají více různých tipů těchto tuhých másel :-)

      Vymazat
  2. Tieto produkty vyzerajú fakt skvelo! Krásna recenzia <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle vypadá fakt skvěle. V poslední době jsem si bambucké máslo dost oblíbila, ale mám jen to ve skleničce.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že i to ve skleničce je skvělé :-) Na tomto vysouvacím je perfektní ta praktická stránka :-)

      Vymazat
  4. To vypadá dobře! Podle mě to musí být naprosto praktické! :) Podívám se na to, nikdy jsem o tom neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, přidala jsem i slevový kód do článku :-)

      Vymazat
  5. Z těchto tuhých mám grep a levanduli. Ale stejně je nejlepší ten rakytník s pomerančem, ten mám ve šlehané verzi a objednávala jsem je snad pro všechny u nás v rodině :-) jak jsem jim dala čichnout, všichni to chtěli :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní nádherně, to je pravda :-), taky jsem si tuhle verzi zamilovala.

      Vymazat