úterý 3. července 2018

VICHY || MINÉRAL 89 HYALURON BOOSTER


Přes léto potřebuje naše pleť hlavně hydratovat a je jedno zda máte pleť suchou nebo mastnou, či v jaké jste věkové kategorii. Zatímco v zimě si pořizujeme spíše výživnější péči, léto fandí odlehčenějším formám.
Určitě jste už slyšeli o hydratačním boosteru Minéral 89 od Vichy, který slibuje perfetní hydrataci díky mineralizující termální vodě z Vichy, 15-ti vzácným minerálům a kyselině hyaluronové.



Ve složení najdete pouze 11 ingrediencí, Minéral 89 je bez parfemace, silikonů, alkoholu a je hypoalergenní, tedy vhodný i pro velmi citlivou pleť.

V podstatě se jedná o průhledný gel, který aplikujete na pleť ráno a večer. Rozetřu jednu pumpičku na obličej a jemnými poklepy vmasíruji a do ještě vlhké pleti aplikuji olej. Takto jsem si jeho použití oblíbila nejvíce a efekt je opravdu znatelný.
Pleť zanechává hydratovanou, takovou napumpovanou, svěží, vypnutou a vypadá odpočatě (což ocení všechny nevyspalé matky :-D ) a zdravě.
Jsem zvyklá používat make-up nebo BB cream téměř každý den a nemusíte se bát, že by se pod ním booster jakkoliv srážel či drolil. Naopak, díky kyselině hyaluronové pleť hezky vyplní a lze ho tak použít jako perfektní podklad.


Další způsob použití, který jsem si velmi oblíbila je možná trochu netradiční. Ve dnech, kdy jsem unavená a padají mi víčka a nejradši bych to po obědě zalomila s holkami, ale nemůžu ( znáte to , někdy je to úklid a jindy chce mít ženská pro sebe takovou tu beauty chvilku :-D ), vklepu Minéral 89 okolo očí a dostaví se lehké probuzení. Nemusíte se bát, protože booster prošel i oftalmologickou kontrolou.


Poslední dobou se s těmito hydratačními vychytávkami roztrhl pytel, což je dle mého dobře, konečně je pryč doba, kdy si ženy pleť vysušovaly, aby jim náhodou nevyskočil nějaký ten pupínek, což bohužel mělo opačný efekt, protože pokud pleti nedodáte hydrataci, váš přirozený kožní plášť bude produkovat o to více mazu. Takže opravdu, každá pleť mastná i suchá potřebuje hlavně HYDRATOVAT.


Z balení jsem nadšená, krásná, minimalistická, elegantní, čirá lahvička s pumpičkou. Je pravda, že i obal prodává a co oku lahodí používám o chlup radši, než produkty, které až tak pěkné nejsou, taky to tak máte? Nebo pro vás obal nehraje žádnou roli?

Co vy a hydratace? Používáte nějaké speciální přípravky? Máte zkušenosti se značkou Vichy?

VICHY MINÉRAL 89 HYALURON BOOSTER 50 ml koupíte za 519 Kč zde.



Moc děkuji e-shopu Lékárna.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

12 komentářů:

  1. Super produkty, už jsem o nich slyšela.. já mám kyselinu hyaluronovou ve výrobcích strašně ráda :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. na tento produkt pozerám už dlhšie, ale ešte som ho neskúsila :) presne také hydratujúce rady kozmetiky milujem, takže si myslím, že by mi sadol :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tento produkt mám veľmi rada :-) Je skvelý a ja ho mám aj v zásobe :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný obal vždy potěší, taky se mi tohle balení líbí. Jinak jsem "sérum" ještě nezkoušela, ale láká mě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud váháš , tak určitě doporučuji, jsem moc spokojená :-)

      Vymazat
  5. Tento výrobek taky používám a opravdu jsem moc spokojená. Používám ho jen večer a potom nanáším na pleť olej. Je dobře, že s touhle novinkou přišli před létem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto je vážně super, také ho používám v kombinaci s olejem :-)

      Vymazat
  6. Tento produkt jsem už viděla někde jako reklamu u blogerky a celkem mě zaujal :) Vichy mám ráda, používám jeden jejich gel a super ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám Vichy ráda :-) a tenhle booster se povedl. :-)

      Vymazat