pondělí 9. července 2018

JOIK || JEMNÝ ODLIČOVAČ OČÍ A BALZÁM NA RTY


Jestli mám něco na blogování ráda, tak je to neustálé poznávání nových a nových značek, nebýt blogu, asi bych přišla o spoustu produktů a používala bych i nadále drogerkovou klasiku. Jenže kosmetika umí být i lepší, kvalitnější. Třeba značka Joik, estonská značka přírodní kosmetiky, kterou jsem zmerčila na Instagramu a vyhrála u nich balzámek na rty, navíc mi přibalili i odličovač očí k recenzi a spoustu vzorečků.
Asi váš nepřekvapí, že tahle recenze bude pozitivní a víte co? Takové mám nejradši. Nerada píšu o něčem co mi nesedlo. Joik používá k výrobě svých produktů jen ty nejkvalitnější a lokální suroviny a díky tomu fungují tak, jak mají.



JEMNÝ ODLIČOVAČ OČÍ


 Už dlouho jsem pokukovala po nějakém přírodním odličovači očí, ano i mě pohltila mánie přírodních produktů a co se týče očí, mám raději právě olejové přípravky. Můj problém jsou totiž atopická víčka a věřte, že spousta odličováků mi není příjemná nebo po nich jemná pokožka na víčkách doslova pálí, tak proto tedy raději sahám po těch na bázi oleji. Jenže, i když zvolíte olejový odličovač, nemusíte mít stoprocentně vyhráno (... ano už se mi i stalo, že jsem pomalu přes opuchlá víčka neviděla...) Je tedy lepší, pokud jde o oči, důkladně vybírat. Odličovák od Joik jsem tedy dostala k recenzi, na jeho používání jsem se těšila, na Joik slyším samou chválu.
Odličovák je poměrně malý, i mě samotnou překvapilo, kolik toho vydrží. Při pohledu na tu pidi lahvičku o obsahu 50 ml si říkáte, že ho budete mít za měsíc fuč, ale kdepak, i kvůli tomu množství jsem s recenzí otálela.
Nakapu pár kapek na namočený vatový tamponek v teplé vodě. Tím, že bude tamponek mokrý nespotřebujete tolik produktu a odličovák vám vydrží fakt dlouho, protože samotného produktu stačí málo. Předejdete tak i "mlze", která se právě při použití olejových odličováků často stává. Odličuje perfektně. Voděodolná linka i řasenka jdou dolů jedna báseň. Navíc oční okolí není vůbec podrážděné, nepne. Odličování tímto způsobem je velice příjemné. Nezapomínejte tamponek chvilku podržet a dejte řasence šanci, ať se sama rozpustí, a pak jen jemnými tahy odličte. Pokud si budete oční okolí odličovat příliš silně či rychle, vytaháte si jemnou kůžičku a rychleji se vám tak budou tvořit vrásky.
Odličovač obsahuje olivový, jojobový, kokosový olej a esenciální olej s modrého heřmánku. Tato kombinace olejů vaše oční okolí hydratuje, poskytne výživu i zklidnění po celodenním nošení make-upu.
JEMNÝ ODLIČOVAČ OČÍ JOIK 50 ml koupíte za 249 Kč zde.



HEDVÁBNÝ BALZÁM NA RTY


Balzámků jsem zkusila snad milion a přírodní mi sedí nejvíc, neslévají se totiž do takové té nepříjemné krusty uprostřed rtů. A ani balzám od Joik nezklamal. Balzám je jemně zabarvený a rtům dodá šmrnc, pigmentace je opravdu jemná, zvládnete to i po slepu a nemusíte se bát, že budete mít barvu okolo. Tím, že je balzám zabarvený se samozřejmě hodí spíš na den. Rty jsou po něm hydratované, vyživené a hebké. U některých balzámků jsem měla pocit, že spíš vysušují, to se vám ale s tyčinkou od Joik nestane. Ti z vás co nemají rádi kalíšková balení budou také nadšení :-) Minimalistický černý obal vypadá fantasticky a nemá chybu.


Balzám obsahuje jojobový a ricinivý olej díky čemuž udrží vaše rty v kondici.
Nevýhodou je trošku cena. Patří mezi dražší balzámky za to ale kvalitní. No a je pravda, že vůně mě také úplně neuchvátila :-), každopádně pokud jde o pečující kosmetiku, tak mi absence vůně nevadí, ba naopak jsem radši, pokud kosmetika neobsahuje zbytečně moc parfemace.
Prodávají je ve více odstínech, já vlastním verzi VELVET RED, což je tmavší červená.
HEDVÁBNÝ BALZÁM NA RTY VELVET RED koupíte za 185 Kč zde.


Dostala jsem i pár vzorečků, z čehož mě velmi zaujalo olejové sérum, krém byl také fajn, připomínal mi nějakou vůni z dětství, ale za boha si nemohu vzpomenout jakou. Perfektní byly vzorky tělových mlék, nejen, že nádherně voněla, ale krásně pokožku zjemnila a hydratovala, vsákla se do poslední kapky a nezanechala mastný film.


Co vy a značka Joik ? Znáte ? Jaké produkty jsou vaše nej ? A čím si odličujete oči vy?

Moc děkuji Joik za výhru i poskytnutí produktů k recenzi.

16 komentářů:

  1. O značce jsem už slyšela a hodně mě láká něco vyzkoušet :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na ni koukala, hlavně na instagramu :-)a jsem spokojená, fakt super značka :-)

      Vymazat
  2. Od Joik jsem snad nikdy nic nezkoušela nebo se nepamatuji :-) ten balzámek je nádherný, v létě moc syté rtěnky a celkově na make-upu ubírám, takže se mi jeví jako skvělá volba :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě ano, jinak Joik , alespoň za mě tyhle produkty super, určitě doporučuji :-)

      Vymazat
  3. Značku vôbec nepoznám, ale musím povedať, že produkty od nej ma veľmi zaujali :) Na odličovanie očí používam micelárnu vodu alebo olejový odličovač od Avonu

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na oči můžu z micelárek jen tu od Biodermy, jinak pálí štípou, nebo po nich pokožka očí hodně pne, i tak ji ale používám na oči jen v krajním případě, že nestíhám, nebo už jsem jednou nohou v posteli :-D Olejový odličovač od Avonu jsem nezkoušela :-)

      Vymazat
  4. Ten balzám se mi moc líbi. :-)

    OdpovědětVymazat