čtvrtek 7. června 2018

POWERLIPS FLUID || TOP MATNÁ RTĚNKA ?


Pokud máte instagramový účet, určitě jste zaregistrovali tyhle tekuté matné rtěnky, které prožívají boom. I ke mě si tahle matná kráska našla cestu a nečekala jsem, že bude tak dobrá, jak se o ní píše. Znáte to, některé produkty jsou prostě "vyhajpované" a skutek utek, a pak jsou produkty, které vás mile překvapí.
O čem, že to vlastně mluvím? Tou skvělou a perfetní rtěnkou je POWERLIPS FLUID od NuSkin.
Vybrala jsem si odstín ROAR, protože něco víc ženského, než je červená rtěnka asi budu těžko hledat. Sluší každé ženě, jen je třeba najít si svůj odstín, a já se nebojím ani těch výraznějších a "řvavějších" jako je právě tento.




Rtěnka má klasický "leskový" aplikátor, díky kterému se velmi dobře nanáší. To je u červených a celkově výrazných odstínů dost podstatná věc, protože každá nedokonalost při aplikaci je sakra vidět a nevypadá to vůbec dobře :-D
Pigmentace je perfektní, vážně stačí jen jedno namočení a přejedete celé rty. Zasychá poměrně rychle a neobtiskává se. Paráda. S holkama se pusinkujeme celý den a chlap je taky rád, když po příchodu z práce nemá mou rtěnku po celém obličeji :-D ( ještě, když je tak výrazná :-D) 
Navíc příjemně sladce voní a nelepí.


Pití a kávu zvládá s naprostým přehledem, ani se nehne, co se týče jídla, tak samozřejmě záleží co si dáte.
Každopádně, pokud se vám po nějakém mastnějším obědě setře uprostřed rtů a nechce se vám ji odličovat, stačí jen přetřít a hotovo. Rtěnka nevytváří žádnou krustu. Nerozpíjí se a na rtech drží jako přibitá. Žádná konturka není třeba.
Nezvýrazňuje nedokonalosti, ale samozřejmě, že pokud si před aplikací uděláte peeling, bude to jen lepší.
Odlíčit mi jde i klasickou micelárkou a na to, že je rtěnka držák, tak se rozpouští velmi dobře.


Rtěnka obsahuje avokádový olej, včelý vosk, vitamin E a kaolin. Díky tomu má POWERLIPS FLUID perfektní výdrž, ale zároveň je pohodlný a nevysušuje rty. Rtěnka by měla být na přírodní bázi, což se mi zdá až neuvěřitelné, při tom, jak dobrá je !!!


Pokud bych si měla hrát na hnidopicha, tak jeden nedostatek bych přeci jen našla, pokud rtěnku aplikuji přes celé rty až ke koutkům, tak právě v těch koutcích se mi trochu maže, proto tomu přizpůsobuji aplikaci a koutkům se vyhýbám, není to ale problém jen téhle rtěnky, u výrazných odstínů se mi to tak stává pravidelně, takže problém je asi v mých rtech :-D


Jinak je rtěnka fakt super, nevysušuje a na rtech ji téměř necítím, za mě je to určitě jedna z nejlepších matných rtěnek a stojí za vyzkoušení :-)


Pokud byste ji také chtěli vyzkoušet, kontaktujte krásnou Nikol Pospíchalovou do Messengeru zde nebo do directu na IG zde, protože v drogerce ani parfumerii ji neseženete :-) ( mimochodem, rtěnka se prodává i v dalších krásných odstínech )






Moc děkuji Nikol Pospíchalové za poskytnutí produktu k recenzi.

14 komentářů:

  1. tak tá vyzerá naozaj super, milujem matné rúže/lesky <3

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je pěkný a opravdu ti sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, miluji červené rtěnky a tahle je skvělá :-)

      Vymazat
  3. Sice na instagramu trávím hodně času, ale o téhle rtěnce jsem se dozvěděla až dneska díky tobě :D musím ale uznat, že má perfektní barvu :

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem o ní slyšela a dost mě zaujala:D. Tahle barva vypadá skvěle, ale hlavně najít nějakou matnou rtěnku, která nevysušuje rty je docela těžké:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo odstín červené ti sluší. Vypadá fakt skvěle.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rúž vyzerá super a tebe neskutočne pristane :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  7. Ten odstín je krásný a moc ti sluší. :-)

    OdpovědětVymazat