úterý 22. května 2018

RENOVALITY || MIMI BALZÁM



Pokud máte děti, určitě věnujete velkou pozornost kosmetice, kterou pro ně pořizujete. Dětská pokožka je velmi citlivá, a tak to někdy bývá oříšek.
RENOVALITY nedávno uvedli na trh řadu balzámů a jedním z nich je právě MIMI balzám, který je určený na citlivou dětskou pokožku.



Složení ukrývá pouze tři složky:

Bambucké máslo
Meruňkový olej
Mandlový olej

Je vám tedy asi jasné, že i pro vás, kteří máte citlivou, atopickou či suchou pokožku, nebo se jen chcete trošku rozmazlit, MIMI balzám bude skvělou volbou.
Konzistence je vyšlehaná, měkká a nadýchaná, stačí se do něj zlehka zabořit prsty a můžete ho natírat, krásně taje pod rukama. I když balzám není nijak parfemovaný, nádherně jemně voní .


JAK HO POUŽÍVÁME MY


Jak už jsem vám několikrát psala, Kačka trpí na vyrážky a ekzémy. Složení tohoto balzámu jí tedy velmi vyhovuje, nejsou v něm žádné složky, které by mohli citlivou dětskou pokožku dráždit(třeba meruňkový olej používáme pravidelně po koupeli i jako přísadu do koupele). Aplikuji ho tedy na celé tělíčko většinou po ránu, pokud ale vidím i přes den nějaké vysušené místo, ihned Kačku namažu.
Pokožka je po něm hydratovaná, vyživená a krásně jemná. Místa zasažená vyrážkou či ekzémem nedráždí, ba naopak zklidňuje a regeneruje. Poměrně rychle se vsakuje, takže nám nic nebrání, abych Kačku ihned po namazání oblékla. Na pokožce zanechá jemný filmeček,  ta s ním vypadá šťavnatě a vláčně.


Perfektní je také na dětský zadeček. Kačka nijak výrazně na opruzeniny netrpí, pokud se jí ale nějaký ten pupínek na zadečku objeví, balzám si s tím okamžitě poradí. Obzvlášť teď v jarních a letních měsících, kdy pokožka pod plenkou nejvíc trpí a dostává zabrat, je balzám skvělý.

Pokud vaše miminko trpí na lišaje okolo pusinky pod dudlíkem, zkuste natřít balzám i tam . Já byla překvapená, jak rychle lišaj zmizel :-) Kačka teď hodně slintá, rostou jí zoubky a sliny se drží pod dudlíkem a dráždí pleť. Na tohle je MIMI balzám opravdu dobrý pomocník.


MIMI balzám jsem nechala pouze pro Kačku ,i tak, díky častému používání ,se zlepšil můj ekzém na rukou :-) Dost na to trpím. Po použití balzámu jsou mé suché a popraskané ruce o mnoho lepší.

Pokud ho chcete použít pro sebe, můžete ho zkusit jak na obličej, tak i na tělo, určitě sedne i té nejcitlivější pokožce. Díky svému složení ho můžete použít na podrážděnou pokožku od přílišného slunění, po holení, na suchá místa,  nebo na noční výživnou péči o obličej.
Jako prevence pro atopickou pokožku je výborný.


MIMI balzám, stejně jako oleje od RENOVALITY, je uchován ve fialovém skle, nemusíte se tak bát, že se zkazí. Tím je také unikátní, přírodním balzámům a celkově přírodní kosmetice je třeba věnovat více péče, co se týká skladování. S fialovým sklem tohle řešit nemusíte a můžete si balzám nechat tak, abyste ho měli po ruce.

My jsme s MIMI balzámem na 100% spokojené, rozhodně ho mohu doporučit. Krásné přírodní složení bez zbytečné chemie, navíc s úžasnými výsledky. Já se do něj zamilovala a určitě to není poslední balení, které máme.

MIMI balzám 50 ml koupíte za 249 Kč zde.


Pokud vám přijde, že RENOVALITY stále jen vychvaluji, zkuste si něco od nich také pořídit. U nás doma se tahle značka přírodní kosmetiky pěkně zabydlela a jejich produkty pořizuji i jako dárky.
Doporučuji sledovat i jejich Instagram, často dávají na své produkty akce a také soutěže.

Další recenze na produkty RENOVALITY můžete shlédnout zde :



Moc děkuji RENOVALITY za produkty poskytnuté k recenzi.

7 komentářů:

  1. Tohle vypadá jako naprosto parádní produkt! Sama hodně na ekzémy trpím, takže tohle skvělé olejové složení se mi zamlouvá :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složení je parádní, určitě mohu jen doporučit :-)

      Vymazat
  2. Já dítě sice nemám, ale je super, jak tento balzám pomáhá. A v podstatě celkově výrobky od této značky vypadají dost kvalitně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, jsou kvalitní, já je používám každý den :-)

      Vymazat
  3. Tak to jsem ráda, že máš stejnou zkušenost, nám maximálně vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Výrobky od této značky jsou super:). Doporučím ségře, ta má mimčo:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, určitě doporučuji a to je Kačka fakt citlivka. Po balzámu má krásnou pokožku.

      Vymazat