středa 2. května 2018

BELL COSMETICS || RTĚNKY II.


O značce BELL COSMETICS jste už u mě na blogu slyšeli a jejich dekorativka se stala nedílnou součástí mé každodenní rutiny. Dnešní článek bude opět o rtěnkách, jelikož jich pár přibylo a já jsem z nich nadšená, určitě vás o ně nechci ochudit. Bell je hypoalergení kosmetika, takže i pokud jste citlivější, nemusíte se bát.


CREAMY AND SHINY LIPSTICK BUTTER



Začnu asi s rtěnkou, kterou používám nejčastěji, je to v postatě máslíčko, pastelka, každý tomu říkáme jinak, každopádně je krásně pigmentovaná, rty zabarví na jeden zátah,vypadají S ní šťavnatě, jsou krásně lesklé, nezvýrazňuje nedokonalosti a pokud máte sušší rty, tohle bude přesně pro vás. Na rtech v podstatě supluje balzám, ale zároveň má pigmentaci rtěnky. Takhle si představuji perfektní rtěnku na jaro a léto. V Bell se skvěle trefili do odstínu - odstín 06 je krásná červeno-růžová korálová rtěnka, přesně můj odstín. Je nádherná a já jsem z ní nadšená. Nosím ji téměř každý den. I když výdrž není celodenní, kdo by to také u máslíčka čekal, že? Tak se vytrácí velice přirozeně a rty zůstanou trochu zabarvené, i když je lesk rtěnky dávno pryč. Samozřejmě počítejte s tím, že se obtiskává. Za to ale vůbec nevysušuje, ba naopak krásně hydratuje, rozhodně topka na léto :-)
Koupíte za 99 Kč zde.








HYPOALLERGENIC MAT LIP LIQUID


Tuhle matnou rtěnku už mám doma v odstínu 101 SOPOT, a tak jsem byla ráda, že ke mě doputoval i odstín 02 WARSAW. Jak už vám asi název napověděl, jde o tekutou matnou rtěnku, která zcela zasychá a neotírá se. Nanáší se velice snadno, barva je sytá, neflekatí a se štětečkem se snadno manipuluje. Tyhle matné rtěnky jsou moc fajn, velice dobře se nosí, až tolik nevysušují a nečekáte půl dne než zaschnou. Navíc nelepí  a zasychají poměrně rychle. Odstín 02 WARSAW je nude s kapičkou růžové, vážně krásný odstín, vhodný na každý den. Přijde mi, že odstín 101 SOPOT  měl o trošku lepší výdrž, každopádně pokud se vám rtěnka v prostředku rtů trochu ojí, můžete aplikovat další vrstvu aniž by to bylo znatelné :-)
Koupíte za 105 Kč zde.






HYPOALLERGENIC METALLIC LIQUID LIPS



Chytl vás trend metalických rtěnek ? I na ty můžete mrknout na e-shopu Bell, já si nejdřív myslela, že to pro mě není, že jsem moc velká konzerva :-D, ale tahle rtěnka je bomba, no uznejte, že mi sluší :-D Sice samochvála trošku smrdí, ale tenhle odstín - 03 MOSCOW se mi fakt zalíbil , sice je metalická, ale ne jako pěst na oko, rtěnka je nositelná, na rtech je vidět sheen a navíc ta krásná malinová barvička? Rtěnka zasychá do matna, nelepí, rty nestahuje, nezvýrazňuje vrásky ani nedokonalosti a výdrž je také super, též pokud se vám ojí, můžete v klidu přetřít bez předchozího odlíčení.
Koupíte za 119 Kč zde.








SECRETALE CONTOUR LIP LINER



Používáte konturky? Já bez nich nedám ani ránu, používám je dvěma způsoby, buď místo rtěnky přes celé rty, nebo vykonturuji rty a následně použiju rtěnku, tak docílíte toho, že se rtěnka nerozpije, ani v případě, že je krémovější konzistence. V podstatě si bez nich nedovedu představit líčení jakéhokoliv výraznějšího odstínu. Bell má konturky velice dobré, ne s každou konturkou jdou vykreslit celé rty a mnohdy to není vůbec příjemné. Konturky od Bell jsou na rtech ale velice komfortní, jsou pigmentované, a tak vykreslování nedá příliš práce. Docílíte tak krásného matného finishe s dlouho výdrží. Konturky rty vůbec nevysušují a zvláště u červeného odstínu jsem si tento způsob velice oblíbila. Tužky jsou automatické, tudíž se nemusíte trápit s neustálým ořezáváním.
Odstín 05 je nádherná studenější červená, top barvička. Používám ji velmi často. Možná jste si už všimli, že právě odstíny červené mám nejradši :-)


Odstín 01 je krásný nude odstín, ten naopak používám jako klasickou konturku, byla jsem nadšená, že zastoupení Bell mi poslalo odstíny, které se mi mezi sebou budou kamarádit, a tak mohu rtěnky kombinovat i s konturkami.
Koupit je můžete za 75 Kč zde.




Dekorativku Bell mohu doporučit všema deseti, co produkt, to velké nadšení a myslím, že je to jedna z nejlepších kosmetických značek ve své cenové kategorii, navíc dosti šlape na paty i dražším značkám. Našla jsem si mezi jejich kosmetikou i své svaté grály.

Na další recenze se můžete mrknout zde :


No a na příště mám pro vás další dekorativku od téhle značky, těšit se můžete na make-up, BB cream , set na obočí, oční stíny a rozjasňovač.

Znáte dekorativku BELL COSMETICS ? Mate od nich nějaké produkty ? Jaké jsou vaše oblíbené?






12 komentářů:

  1. Já od této značky nic nemám, ale rtěnky vypadají dost dobře. I ty odstíny jsou nádherné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Od značky nic nemám, ale ty odstíny rtěnek to jsou mé odstíny :D takže nutně budu asi potřebovat jeden odstín :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, v poslední době nenosím nic jiného :-)

      Vymazat
  3. Bell kosmetiku si objednávám pravidelně, jsou to moji oblíbenci, hlavně make-upy a řasenky. Metalickou rtěnku mám v tom nejsvětlejším odstínu, jen mi trošku zvýrazňuje linky na rtech, ta tmavší to asi nedělá :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedělá, ta tmavší je fakt luxusni , každopádně i u té nude klasické tekuté matné je kvalita o malinko níž než u odstínu 101 sopot. Holt někdy to rtěnky dělají , určitě mrknu na recenzi pokud bude 😊👍

      Vymazat
  4. Všechny vypadají nádherně, ale nejvíc mě asi zaujaly ty tekuté:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Bell ma veľmi dobré rúže, páčia sa mi nielen efektom, ale aj farbami. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně se mi líbí ta máslíčka, protože jsou jiná, ale nejsem si jistá, jestli by mi sedlo, že nevydrží celý den. Jinak všechny ty odstíny ti moc sluší <3

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, záleží co chceš od rtěnky :-) Také mám ráda, když má rtěnka skvělou výdrž, ale na jaře a v létě mi tohle máslíčko vyhovuje víc, je neskutečně pohodlné a nevadí mi rty občas přetřít :-)

      Vymazat