středa 11. dubna 2018

POŠTOVNÉ ZDARMA || ROSE GOLD HODINKY


Taky máte rádi různé blyštivé cetky? Jojo, přiznávám, jsem straka, nepotřebuji drahé věci, konkrétně hodinky nenosím zas tak často, i když jsem nosívala, dříve jsem je nesundala z ruky, poslední dobou je vytahuji jen příležitostně, a tak mi stačí i levné kousky.

Tyhle rose gold hodinky jsem vybírala z nabídky pro blogerky z e-shopu Poštovnézdarma.cz, zalíbila se mi barvička a jelikož s nákupem hodinek z čínských e-shopů jsem byla doposud spokojená, neváhala jsem.


Když hodinky dorazily, pozorně jsem si je prohlédla a hned jsem uviděla jeden hlavní nedostatek, na fotce vidíte jak jsou velké, je tedy pravda, že moje ruka je uzounká, ale tyhle hodinky jsou vážně široké, bez možnosti jakékoliv úpravy...dávat si hodinky upravit do hodinářství se vám vzhledem k ceně i kvalitě rozhodně nevyplatí.


Materiál bude nějaký kov natřený rose gold barvičkou, ale bohužel ne moc precizně, na fotkách jsem se vám snažila zachytit místa, kde nátěr není zrovna dokonalý, je to škoda, protože jinak by hodinky byly pěkné, okolo ciferníku jsou zasazené kamínky, žádný nechybí.


Na funkčnost to nemá vliv, dokonce mě překvapilo, že měli i takový ten plíšek, který zabrání vybíjení baterie. Čas ukazují správný a nezasekávají se. Nevím jak na tom budou dlouhodobě, ale vzhledem k tomu, že mají opravdu velký řemínek, tak mě to netrápí, asi je využiju sem tam pro fotku, maximálně kdybyste je někdo chtěl, klidně se přihlaste. Ráda vám je přepošlu.


Holt, ne vždy se zadaří, ne vždy se levný kup vyplatí, ale my už jsme na čínkých e-shopech toho nakoupili tolik, že mě jen tak něco nepřekvapí.

Hodinky koupíte za 139 Kč zde.
A můžete je zakoupit ve třech různých barvách , zlatá, stříbrná a rosegold.

Co vy? Také jste straky a zalíbila se vám rose gold barvička ?

Děkuji e-shopu Poštovnézdarma.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

10 komentářů:

  1. Tyhle hodinky se mi taky moc líbily, ale jsem ráda, že jsem si nakonec vzala něco jiného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Hodinky vypadají pěkně.. Jednou jsem si objednala hodinky z Číny a ty hodinky tikají tak nahlas, že když jsem si je jednou vzala, tak jsem se divila, zda někde v okolí netiká nějaká bomba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ? No, někdy se nezadaří, my jsme z Číny už pár hodinek kupovali, ale tyhle byly první , které byly naprd :-D

      Vymazat
  3. Ak si mám kúpiť hodinky, tak už radšej nejaké kvalitné. Na fotky a tak mi ale stačia aj tie z Ali 😉

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi líbí kvalitní hodinky, to jo, ale zas tak často je nenosím, dřív jsem je měla na ruce každý den, tyhle se holt nepovedly, ale mám z Číny jiné s mramorovým ciferníkem a ty jsou super.

      Vymazat
  4. Objednala jsem si je taky kdysi a taky mám to samé jsou mi velké.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, ja som si tiež objednávala, a takmer všetky mi boli veľké. Nakoniec som našla jedny jediné, úplne obyčajné, jednoduché, ktoré sú na tú moju chudulinkú ruku dobré. :-D

    OdpovědětVymazat